Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αναπαράγετε το Felbat στο Palworld

Θέλετε να προσθέσετε έναν άντρα στην ομάδα σας που μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε στις μάχες; Μην ψάχνετε άλλο, καθώς είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε στο να μεγαλώσετε τον Felbat στο Palworld, έναν εύστροφο τύπο Dark-type που έρχεται με ένα εύχρηστο Life Steal Partner Skill. Τα Felbat δεν βρίσκονται συνήθως να περιφέρονται στην άγρια ​​φύση, οπότε ο καλύτερος τρόπος για να το αποκτήσετε είναι να εκκολάψετε από ένα αυγό. Με αυτόν τον περιεκτικό οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία αύξησης ή απόκτησης ενός Felbat ενώ εξερευνάτε τον τεράστιο κόσμο του Palworld.

Το να μεγαλώνεις φίλους είναι μια διαδικασία που απαιτεί αρκετά πόρους. Πριν βουτήξετε στη διαδικασία αναπαραγωγής, θα χρειαστεί να κάνετε προετοιμασίες χτίζοντας μια καθορισμένη εγκατάσταση αναπαραγωγής, δημιουργώντας τα απαραίτητα αντικείμενα και αποκτώντας ορισμένους συντρόφους. Ας εξετάσουμε τα απαραίτητα βήματα σε βάθος.

Πρώτα, πρέπει να φτιάξετε μια φάρμα αναπαραγωγής. Αυτή η δυνατότητα γίνεται διαθέσιμη αφού φτάσετε στο επίπεδο 19 και το ξεκλειδώσετε στην καρτέλα Τεχνολογία χρησιμοποιώντας Σημεία τεχνολογίας. Για την κατασκευή του νηπιαγωγείου απαιτούνται οι ακόλουθοι πόροι:

 • Πέτρα x20
 • Fiber x50
 • Ξύλο x100

Όταν η φάρμα αναπαραγωγής είναι στη θέση της, το επόμενο βήμα είναι να προσελκύσετε πιθανές βασίλισσες για αναπαραγωγή. Επιπλέον, πρέπει να ετοιμάσετε ένα κέικ, μια γαστρονομική λιχουδιά που απαιτεί διαφορετικά. η λογ.

 • Μέλι x2
 • Αλεύρι x 5
 • Γάλα x 7
 • Αυγά x8
 • Κόκκινα μούρα x8

Αυτά τα συστατικά μπορούν να ληφθούν με διάφορους τρόπους, όπως το κυνήγι ή η αιχμαλωσία ορισμένων φίλων, η συλλογή από καλλιεργούμενα φυτά ή η συλλογή από φυσικές πηγές διάσπαρτες σε όλο τον κόσμο.

Αφού φτιάξετε την Εγκατάσταση Εκτροφής και ετοιμάσετε την τούρτα, τοποθετήστε την τούρτα στο σεντούκι δίπλα στο φράχτη της κατασκευής. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το βήμα, ήρθε η ώρα να επιλέξετε συμβατούς γονείς ικανούς να παράγουν ένα αυγό Felbat. Υπάρχουν αρκετοί βιώσιμοι συνδυασμοί για την αναπαραγωγή Felbat, εξασφαλίζοντας ευελιξία στις προσπάθειες αναπαραγωγής σας. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο ένας γονέας πρέπει να είναι άνδρας και ο άλλος γυναίκα. Ακολουθεί μια περίληψη των πιθανών συνδυασμών αναπαραγωγής Felbat:

 • Rushoar + Celaray
 • Rushoar + Melpaca
 • Rooby + Celaray
 • Πάγκος + Mau
 • Chikipi + Penking
 • Πάγκος + Τσαγιά
 • Lifmunk + Incineram

Από αυτούς τους συνδυασμούς, συνιστάται ο συνδυασμός Rushoar με Celaray ή Melpaca λόγω της συχνής εμφάνισης και της ευκολίας απόκτησής τους.

Αφού επιλέξετε τους γονικούς φίλους που θέλετε και τους τοποθετήσετε στη φάρμα αναπαραγωγής, περιμένετε να ζευγαρώσουν με επιτυχία, το οποίο θα παράγει το επιθυμητό αυγό Felbat. Μεταφέρετε το αυγό στη θερμοκοιτίδα και περιμένετε υπομονετικά τη διαδικασία επώασης. Μόλις τελειώσετε, αλληλεπιδράστε με τη θερμοκοιτίδα για να εκκολαφθείτε στο πολυαναμενόμενο Felbat.

Ανάγνωση:  Κατανόηση του ρόλου των βιορυθμιστών στην ανθρώπινη φυσιολογία

Εναλλακτικές μέθοδοι απόκτησης Felbat

Εκτός από την αναπαραγωγή, υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι για να αποκτήσετε το Felbat στο Palworld:

 1. Αγορά από τη Μαύρη Αγορά: Καθώς περιφέρεστε στον κόσμο, προσέξτε τους μαύρους μάρκετινγκ που συχνά βρίσκονται σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές. Αυτοί οι πωλητές προσφέρουν περιστασιακά το Felbat προς πώληση, παρέχοντας μια βολική εναλλακτική λύση για την απόκτηση αυτού του Pal, αν και σε δυνητικά υψηλή τιμή.
 2. Αιχμαλωτίστε το αφεντικό του Alpha: Για πιο έμπειρους παίκτες, το κυνήγι του Alpha Boss Felbat προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο. Ταξιδέψτε στη νοτιοανατολική περιοχή του Forgotten Island, όπου βρίσκεται το επίπεδο 23 Alpha Boss Felbat. Εξοπλίστε παιδιά τύπου δράκου για να κερδίσετε το πάνω χέρι και να εξορθολογίσετε τη μάχη.
 3. Δείτε τα Dungeons: Η περιήγηση στις σπηλιές προσφέρει έναν άλλο τρόπο για να συναντήσετε το Felba. Κατευθυνθείτε στο Mountain Stream Grotto και εξερευνήστε τα μπουντρούμια εκεί. Ο Felbat μπορεί να εμφανιστεί είτε ως τακτική συνάντηση είτε ως ένα φοβερό αφεντικό στο μπουντρούμι που προσφέρει μια απλή μέθοδο απόκτησης χωρίς υπερβολικά έξοδα ή προκλητικές μάχες με αφεντικά.

Ακολουθώντας αυτές τις μεθόδους, σύντομα θα έχετε δίπλα σας τον Felbat, έτοιμο να ανατρέψει τη μάχη με τις ικανότητές του για την ανάπλαση της υγείας. Είτε μέσω αναπαραγωγής είτε με εναλλακτικούς τρόπους, η προσθήκη Felbat στη συλλογή Pal σας είναι βέβαιο ότι θα είναι μια ανταποδοτική δραστηριότητα στο Palworld.