Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ανακτήσετε εύκολα τα χαμένα βίντεο από την κάρτα SD

Είναι κατανοητό να φοβάστε ότι θα χάσετε ανεκτίμητα βίντεο, είτε αυτά διαγράφονται κατά λάθος από τη συλλογή σας είτε χάνονται όταν μετακινείστε σε άλλη συσκευή! Ωστόσο, μόνο ορισμένες από τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε μπορούν πραγματικά να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο. Η εφαρμογή ανάκτησης βίντεο σάς επιτρέπει να ανακτήσετε γρήγορα αρχεία που έχουν διαγραφεί κατά λάθος, έχουν χαθεί λόγω σφαλμάτων συστήματος ή έχουν καταστραφεί λόγω προβλημάτων υλικού. Αυτό το λογισμικό αποκατάστασης βίντεο η λύση υποστηρίζει έγγραφα, εικόνες, ταινίες και άλλους τύπους αρχείων. Με τη βοήθεια βίντεο εργαλείο ανάκτησηςμπορείτε να επιστρέψετε γρήγορα διαφορετικούς τύπους δεδομένων.

Μέρος 1: Μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο από την κάρτα SD μόνοι σας;

Τα βίντεο που διαγράφετε από την κάρτα SD του υπολογιστή σας ή από άλλη συσκευή, όπως μια κάμερα ή ένα smartphone, βρίσκονται έξω από τον κάδο απορριμμάτων ή τον κάδο ανακύκλωσης. Γι’ αυτό δεν μπορείτε απλά να τα επαναφέρετε χρησιμοποιώντας τον Κάδο Ανακύκλωσης. Στη συνέχεια, μπορεί να αναρωτηθείτε εάν είναι δυνατή η ανάκτηση του διαγραμμένου βίντεο στην κάρτα SD σας.

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο από την κάρτα SD με ένα αξιόπιστο λογισμικό ανάκτησης βίντεο, αν και μπορεί να φαίνεται δύσκολο στην αρχή. Η ταχεία τεχνολογική ανάπτυξη μας έχει δώσει πολλές ευκαιρίες ανάκαμψης για την επίλυση προβλημάτων. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα μνήμης ανάκτηση βίντεο χωρίς βοήθεια ειδικού. Σε ορισμένες περιπτώσεις, επικοινωνήστε με μια εταιρεία ανάκτησης δεδομένων για να μάθετε εάν μπορείτε να ανακτήσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια για την επαναφορά τους εάν η κάρτα SD σας έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε ιογενές περιεχόμενο στο ikok με 10 εύκολα βήματα

Αλλά μόλις παρατηρήσετε ότι το βίντεο έχει φύγει, σταματήστε να χρησιμοποιείτε την κάρτα SD για να διασφαλίσετε την ανάκτηση δεδομένων.

Λάβετε υπόψη ότι η ανάκτηση είναι δυνατή μόνο εάν τα δεδομένα δεν αντικατασταθούν.

Μέρος 2: Ανάκτηση χαμένων βίντεο από κάρτες SD χωρίς λογισμικό

1. Ανακτήστε τα διαγραμμένα βίντεο από την κάρτα SD δωρεάν με το Backup and Restore

Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους ανάκτησης δεδομένων από κάρτα SD χωρίς λογισμικό τρίτων εργαλείο ανάκτησης γίνεται μέσω αντιγράφων ασφαλείας. Εάν έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας των διαγραμμένων αρχείων βίντεο, είστε τυχεροί καθώς είναι εύκολο να τα ανακτήσετε, κάτι που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την πλήρη απώλεια δεδομένων.

Ακολουθούν τα βήματα για να ανακτήσετε τα διαγραμμένα βίντεο από την κάρτα SD χρησιμοποιώντας αντίγραφα ασφαλείας:

Φάση 1: Συνδέστε την εξωτερική κάρτα SD στον υπολογιστή και ανοίξτε τις Ρυθμίσεις πατώντας τα πλήκτρα Win + I.

Βήμα 2: Κάντε κλικ στο «Ενημέρωση και ασφάλεια» και μετά μεταβείτε στην επιλογή «Αντίγραφο ασφαλείας».

Βήμα 3: Στην καρτέλα Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, επιλέξτε “Επαναφορά των αρχείων μου”.

2. Ανακτήστε εύκολα τα μόνιμα διαγραμμένα ή χαμένα βίντεο από την κάρτα SD δωρεάν με το Wondershare Recoverit Enhanced Ανάκτηση βίντεο.

Wondershare Recoverit ξεχωρίζει ως μια ολοκληρωμένη λύση ανάκτησης βίντεο. Η δυνατότητα Βελτιωμένης Ανάκτησης βίντεο οδηγεί την ανάκτηση αρχείων σε ένα νέο επίπεδο. Με υποστήριξη για περισσότερες από 2.000 συσκευές αποθήκευσης και 1.000 μορφές αρχείων, προσφέρει ένα εντυπωσιακό ποσοστό επιτυχίας στον χειρισμό περισσότερων από 500 πραγματικών σεναρίων απώλειας δεδομένων, όπως μορφοποίηση, σφάλματα συστήματος και επιθέσεις ιών.

Ανάγνωση:  Πόσος χρόνος χρειάζεται η Google για να ευρετηριάσει έναν νέο ιστότοπο;

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • All-in-One Data Recovery: Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα συμβατότητας μορφών αρχείων. Η επιτυχία του επεκτείνεται σε διάφορα σενάρια απώλειας δεδομένων, εξασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανάκτησης.
  • Βελτιωμένη ανάκτηση φωτογραφιών και βίντεο: Ειδικευμένη στη διάσωση χαμένων ή κρυφών βίντεο και φωτογραφιών, το Recoverit μπορεί να επαναφέρει περιεχόμενο Ultra HD, 4K και 8K διατηρώντας παράλληλα την ακεραιότητά τους. Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές και λειτουργεί άψογα με δημοφιλείς μάρκες φωτογραφικών μηχανών.
  • Επέκταση σεναρίου βίντεο: Υποστηρίζει την αναζήτηση βίντεο παρακολούθησης και κάμερας αυτοκινήτου, η οποία καλύπτει ένα ευρύτερο φάσμα αναγκών των χρηστών.
  • Corrupt Video Repair: Προσφέροντας γρήγορη και προηγμένη λειτουργία επισκευής, το Recoverit επιδιορθώνει κατεστραμμένα, κομμένα και κατεστραμμένα βίντεο και βελτιώνει την ποιότητα της διαδικασίας επισκευής.
  • System Crash Recovery: Δημιουργεί μια μονάδα USB με δυνατότητα εκκίνησης για την ανάκτηση δεδομένων από έναν υπολογιστή που έχει καταστραφεί. Αυτή η δυνατότητα δίνει προτεραιότητα στην άνεση, την ταχύτητα και την ασφάλεια του χρήστη.

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο ανάκτησης των διαγραμμένων αρχείων από την κάρτα SD χρησιμοποιώντας Wondershare Recoverit Λογισμικό ανάκτησης δεδομένων σε υπολογιστή με Windows:

Βήμα 1: Κατεβάστε το λογισμικό αποκατάστασης δεδομένων Wondershare Recoverit.

Επιλέξτε την κάρτα SD για να βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένη στον υπολογιστή. Επιλέξτε την κάρτα μνήμης SD από τη λίστα δίσκων που εμφανίζεται στο λογισμικό και κάντε κλικ στο Έναρξη για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Ανάγνωση:  Ξεκλείδωμα της αξίας της τιμολόγησης του LinkedIn API: Ανάλυση των διαφορετικών σχεδίων για την εύρεση του...

Βήμα 2: Σαρώστε την κάρτα μνήμης SD στο Recoverit.

Το λογισμικό ανάκτησης κάρτας SD θα ξεκινήσει τη σάρωση της κάρτας SD. Η διαδικασία σάρωσης μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά.

Βήμα 3: Προεπισκόπηση και ανάκτηση διαγραμμένων δεδομένων

Όταν ολοκληρωθεί η σάρωση, μπορείτε να ελέγξετε όλα τα ανακτημένα δεδομένα και αρχεία. Κάντε προεπισκόπηση των ανακτημένων αρχείων, όπως εικόνες, βίντεο κ.λπ. Επιλέξτε τα αρχεία που θέλετε να ανακτήσετε και κάντε κλικ στο κουμπί “Ανάκτηση” για να τα ανακτήσετε.

Συμβουλές: Αποφύγετε την αποθήκευση των ανακτημένων αρχείων στην ίδια κάρτα SD όπου αποθηκεύσατε προηγουμένως τα χαμένα δεδομένα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων ή αντικατάσταση υπαρχόντων δεδομένων. Συνιστάται μια ασφαλής εξωτερική συσκευή αποθήκευσης για να διατηρείτε ασφαλή τα ανακτημένα αρχεία.

Μέρος 3: Συμβουλές για την αποφυγή απώλειας βίντεο σε κάρτες SD

Αν και οι κάρτες SD είναι αξιόπιστες για την αποθήκευση αρχείων, δεν είναι απρόσβλητες από πιθανά προβλήματα, όπως σωματική βλάβη ή καταστροφή. Γι’ αυτό πρέπει να λάβετε προληπτικά μέτρα για να προστατεύσετε τα αρχεία σας και να προετοιμαστείτε για απροσδόκητη απώλεια δεδομένων. Εδώ είναι μερικές συμβουλές:

  • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σημαντικών αρχείων πολυμέσων: Αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στην κάρτα SD σας, δημιουργήστε αντίγραφα των αρχείων πολυμέσων σας και αποθηκεύστε τα σε εναλλακτικά μέσα, όπως εξωτερικό σκληρό δίσκο ή υπηρεσίες cloud, όπως το Google Drive ή το Dropbox.
  • Κατάλληλος χώρος αποθήκευσης για κάρτες SD: Εάν διαθέτετε πολλές κάρτες SD, σκεφτείτε να επενδύσετε σε μια θήκη για να τις οργανώσετε και να τις προστατέψετε. Βεβαιωθείτε ότι οι κάρτες SD αποθηκεύονται με ασφάλεια χωρίς υπερβολική θερμότητα ή υγρασία.
  • Αφαιρέστε με ασφάλεια από τον υπολογιστή σας: Αφαιρείτε πάντα την κάρτα SD από τον υπολογιστή με τον σωστό τρόπο. Η κατάργησή του χωρίς την κατάλληλη αφαίρεση ενδέχεται να επηρεάσει τη διαδικασία ανάγνωσης/εγγραφής, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε καταστροφή του αρχείου.
  • Σταματήστε να χρησιμοποιείτε την κάρτα εάν παρουσιαστούν σφάλματα: Εάν αντιμετωπίσετε σφάλματα ή προβλήματα με την κάρτα SD, σταματήστε να τη χρησιμοποιείτε αμέσως. Ανακτήστε όλα τα απαραίτητα αρχεία από την κάρτα χωρίς καθυστέρηση. Τα σφάλματα υποδεικνύουν πιθανό σφάλμα κάρτας και η συνεχής χρήση μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική απώλεια δεδομένων.
Ανάγνωση:  23 Εργαλεία ακρόασης μέσων κοινωνικής δικτύωσης που αξίζει να δείτε το 2024

συμπέρασμα

Είδαμε λοιπόν ότι η απώλεια πολύτιμων βίντεο μπορεί να είναι επώδυνη, αλλά με τη σωστή προσέγγιση, η αποκατάσταση είναι δυνατή. Αντίγραφα ασφαλείας ή προηγμένα εργαλεία, όπως π.χ Wondershare Recoverit μπορεί να ανακτήσει αποτελεσματικά τα διαγραμμένα βίντεο από κάρτες SD. Η δυνατότητα βελτιωμένης ανάκτησης βίντεο και οι ολοκληρωμένες δυνατότητες ανάκτησης δεδομένων το καθιστούν μια επιλογή που ξεχωρίζει. Η προστασία των αρχείων σας μέσω προληπτικών μέτρων, όπως τακτικά αντίγραφα ασφαλείας και πρακτικές ασφαλούς αποθήκευσης είναι επίσης ζωτικής σημασίας. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα αξιόπιστο και απροβλημάτιστο εργαλείο ανάκτησης Wondershare Recoverit– μια αποτελεσματική λύση που αξίζει να προτείνετε.