Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να ανακτήσετε έναν διακομιστή Plex;

Πώς να ανακτήσετε έναν διακομιστή Plex;

Το Plex είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές διακομιστή πολυμέσων αυτή τη στιγμή. Ολόκληρο το πρόγραμμα είναι εύκολο στη ρύθμιση και προσφέρει εφαρμογές σε όλες τις κύριες πλατφόρμες για να διευκολύνει τους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους διακομιστές Plex και να τους διαχειρίζονται από οπουδήποτε στον κόσμο.

Τούτου λεχθέντος, απαιτεί κάποια τεχνική τεχνογνωσία για να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει σωστά, και υπάρχουν μερικά ζητήματα που μπορεί να μπερδέψουν τους χρήστες για πρώτη φορά.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το τι είναι ένας μη διεκδικημένος διακομιστής Plex στο δίκτυό σας και πώς μπορείτε να τον επανακτήσετε.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα εισαγωγής που δεν παραλείπει το Plex;

Εάν εσείς ή κάποιος άλλος στο τοπικό σας δίκτυο εγκαταστήσει έναν νέο διακομιστή πολυμέσων Plex, θα δείτε ένα μήνυμα που θα αναφέρει “βρέθηκε ένας μη διεκδικημένος διακομιστής πολυμέσων στο δίκτυό σας” με έναν σύνδεσμο που σας επιτρέπει να διεκδικήσετε τον διακομιστή.

Αυτό δεν είναι μήνυμα σφάλματος, απλώς υποδεικνύει ότι έχει εντοπιστεί ένας νέος διακομιστής πολυμέσων Plex που δεν έχει συνδεθεί ακόμη με λογαριασμό Plex. Η σύνδεση στον λογαριασμό σας Plex θα σας προσφέρει ορισμένα πρόσθετα πλεονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός πιστοποιητικού ασφαλείας που απαιτείται για να επωφεληθείτε από τα προνόμια συνδρομής Plex Pass. Επιπλέον, βοηθά επίσης τις εφαρμογές Plex να συσχετίσουν τον διακομιστή σας με τον λογαριασμό σας και να τους συνδέσουν σωστά.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το Crunchyroll Keeps Buffering το 2024

Η αξίωση ενός διακομιστή Plex είναι αρκετά εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο κουμπί Αξίωση τώρα στο μήνυμα διακομιστή που δεν έχει διεκδικηθεί και να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας Plex. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να διεκδικήσετε (ή να ανακτήσετε) έναν διακομιστή από το Ρυθμίσεις διακομιστή σελίδα στις ρυθμίσεις Plex.

Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε απομακρυσμένο διακομιστή χωρίς κεφαλή ή σε τερματικό, υπάρχουν διαθέσιμα σενάρια και προγράμματα τρίτων, όπως το Σενάριο κελύφους αξίωσης-plex-διακομιστή από τον uglymagoo στο Github που επιτρέπει στους χρήστες να εκτελέσουν το σενάριο και να διεκδικήσουν τον διακομιστή τους χρησιμοποιώντας τον κωδικό αξίωσης Plex που μπορείτε να βρείτε στο Ιστοσελίδα Plex.

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι η δέσμη ενεργειών για επανεκκίνηση του διακομιστή πολυμέσων Plex;

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].