Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αναβιώσετε φίλους στο Palworld

Στο Palworld, οι πιστοί σας σύντροφοι, γνωστοί ως Pals, μπορεί να αντιμετωπίσουν την ήττα ή να υποφέρουν από διάφορες ασθένειες. Η διασφάλιση της ευημερίας των φίλων σας είναι απαραίτητη για τη διατήρηση μιας ισχυρής και αποτελεσματικής ομάδας. Αυτός ο οδηγός θα σας καθοδηγήσει στα πιο σημαντικά βήματα για το πώς να αναζωογονήσετε και να θεραπεύσετε τους φίλους σας και να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνουν σε άριστη κατάσταση σε όλες τις περιπέτειές σας.

Κατανόηση των παθήσεων των φίλων

Οι φίλοι του Palworld, όπως όλα τα ζωντανά πλάσματα, μπορούν να αντιμετωπίσουν πολλές ασθένειες πέρα ​​από την απλή απώλεια της HP. Από τραυματισμούς μέχρι κρυολογήματα, κατάγματα μέχρι κατάθλιψη, κάθε ασθένεια απαιτεί μια συγκεκριμένη προσέγγιση για την ανάρρωση. Ακολουθεί μια ανάλυση των κοινών παθήσεων και του φαρμάκου ή της μεθόδου που απαιτείται:

 • Βλάβη: Χρησιμοποιήστε το κατάλληλο φάρμακο ή μέθοδο.
 • Κρύο: Διαχειριστείτε ιατρικές προμήθειες χαμηλής ποιότητας.
 • Μελαγχολικός: Παρέχετε υψηλής ποιότητας ιατρικό υλικό.
 • Κάταγμα: Χρησιμοποιήστε ιατρικές προμήθειες.
 • Ατομα με ειδικές ανάγκες: Τοποθετήστε με ασφάλεια τον Pal στο Palbox για ανάκτηση.
 • Εξάρθρωση: Χρησιμοποιήστε ιατρικές προμήθειες χαμηλής ποιότητας.
 • Πληγή: Διαχειριστείτε ιατρικές προμήθειες.
 • Εξασθενημένοι: Παρέχετε υψηλής ποιότητας ιατρικό υλικό.

Αναβίωση φίλων

Όταν αντιμετωπίζετε έναν ηττημένο ή άρρωστο φίλο, η γρήγορη δράση είναι απαραίτητη. Τα μέτρα για την αναζωογόνηση του φίλου είναι παρόμοια με όταν ο φίλος είναι άρρωστος. Εάν ένας τύπος ηττηθεί στη μάχη ή υποκύψει σε μια ασθένεια, κατευθυνθείτε στη βάση σας και ανοίξτε το μενού της κονσόλας Pal. Από εκεί, μετακινήστε αυτό το Pal από το διαμέρισμα βασικής διαμόρφωσης στο διαμέρισμα αποθήκευσης. Δώστε τους χρόνο να ξεκουραστούν και να αναρρώσουν. σύντομα θα είναι έτοιμοι να ξαναμπούν στην ομάδα σας.

Ανάγνωση:  Πώς να ξεκινήσετε το ψηφιακό μάρκετινγκ ελεύθερου επαγγελματία (Οδηγός για αρχάριους)

Αν βρεθείτε να εξερευνάτε μακριά από ένα σημείο τηλεμεταφοράς με ξεπεσμένους φίλους, μπορείτε απλά να συλλέξετε βράχο, παλδίου και ξύλο για να δημιουργήσετε μια αυτοσχέδια κονσόλα Pal ακριβώς στην τοποθεσία σας. Αυτή η προσωρινή κονσόλα σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε τους ηττημένους φίλους σας και να τους αντικαταστήσετε με νέους, έτοιμους να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που έχετε μπροστά σας. Εάν δεν θέλετε να αφήσετε πίσω την προσωρινή κονσόλα, αποσυναρμολογήστε την μετά τη χρήση και συνεχίστε την περιπέτειά σας.

Ενίσχυση και ανάκτηση HP

Εκτός από την αφύπνιση, η διατήρηση της HP των φίλων σας είναι ζωτικής σημασίας για τη συνολική ευημερία τους. Εάν τα παιδιά σας χρειάζονται ενίσχυση της HP χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι:

 • Μαγειρέψτε ή σερβίρετε φαγητό: Ανοίξτε το απόθεμά σας, επιλέξτε ένα προϊόν διατροφής και προσφέρετέ το σε έναν φίλο που το χρειάζεται. Αυτή η απλή χειρονομία αναπληρώνει το HP τους.
 • Ξεκουραστείτε στο πάρτι: Αφήστε τους φίλους σας να ξεκουραστούν μέσα στο πάρτι και με την πάροδο του χρόνου θα ανακτήσουν φυσικά τη χαμένη HP.

Λήψη ιατρικών προμηθειών

Για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις ασθένειες και να αναζωογονήσετε τους φίλους σας, είναι σημαντικό να έχετε τα σωστά ιατρικά εφόδια. Μπορείτε να τα αποκτήσετε ως εξής:

 • Ιατρικές προμήθειες χαμηλής ποιότητας: Αγοράστε από τον ταξιδιωτικό πωλητή για 240 χρυσά, φτιάξτε 5 x κόκκινα μούρα και 2 x κέρατα ή βρείτε τα ως αντικείμενα που έπεσαν από κάποιους φίλους.
 • Ιατρικές προμήθειες: Αποκτήστε αγοράζοντας 800 χρυσά ή φτιάχνοντας 3x πλινθώματα, 3x κέρατα και 1x κόκκαλο.
 • Υψηλής ποιότητας ιατρικές προμήθειες: Αποκτήστε αγοράζοντας 3000 χρυσά ή χειροτεχνία χρησιμοποιώντας 5x πλινθώματα, 3x κέρατα και 2x κόκαλα.
Ανάγνωση:  Πώς να κατατάξετε στο Valorant

Διαδικασία CPR για φίλους με ειδικές ανάγκες

Εάν ένας τύπος στο πάρτι σας γίνει ανίκανος, ο μόνος τρόπος για να τον αναζωογονήσετε είναι να τα βάλετε σε ένα από τα Palbox και να τα αφήσετε να ξεκουραστούν για περίπου 10 λεπτά. Αυτή η απλή μέθοδος θα διασφαλίσει ότι οι φίλοι σας θα είναι ξανά στη δράση και θα είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν ξανά στις περιπέτειές σας. Είναι δυνατό να καλέσετε έναν ανίκανο φίλο στη μέση της μάχης και μπορείτε αργότερα να τον επιστρέψετε στο Palbox για αποκατάσταση. Ακολουθώντας τις σωστές διαδικασίες και χρησιμοποιώντας τις κατάλληλες προμήθειες θα διασφαλίσετε ότι οι φίλοι σας θα ξανασταθούν στα πόδια τους σε χρόνο μηδέν, είτε έχουν πέσει στη μάχη είτε έχουν υποστεί κάποια ασθένεια.