Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αλλάξετε την ώρα σε ένα G-Shock;

Πώς να αλλάξετε την ώρα σε ένα G-Shock;

Το G-Shock της Casio είναι ένα ρολόι εκλεκτού ιαπωνικού στυλ και ανθεκτικότητας. Συντομογραφία του Gravitational Shock, τα ρολόγια G-Shock είναι σχεδιασμένα να αντέχουν το στρες και τους κραδασμούς με χαρακτηριστικά ανθεκτικά στο νερό. Ενώ τα ρολόγια G-Shock προορίζονται για εξωτερικούς χώρους, διατίθενται τόσο σε αναλογικό όσο και σε ψηφιακό στυλ, καθώς και σε συνδυασμό των δύο. Αυτά τα ρολόγια διαθέτουν πολλαπλά κουμπιά για να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι ή να αλλάξετε την ώρα αντί του τυπικού καντράν.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψουμε πώς να αλλάξετε την ώρα στα ρολόγια G-Shock πατώντας τα κουμπιά που υπάρχουν στο ρολόι.

Πώς να αλλάξετε την ώρα σε ένα ρολόι Amazfit;

Τα κουμπιά του G-Shock

Ενώ ένα ρολόι G-Shock προορίζεται να επιβιώνει από πτώση από ύψος και να έχει μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί εάν δεν καταλαβαίνετε πώς να ρυθμίσετε την ώρα σε αυτό το σκληρό ρολόι. Παρακάτω δίνεται μια σύντομη περιγραφή όλων των κουμπιών που υπάρχουν στο G-Shock σας:

  • Προσαρμόζω: Αυτό το κουμπί υπάρχει στην επάνω αριστερή γωνία του ρολογιού σας G-Shock. Μπορείτε να προσαρμόσετε και να ρυθμίσετε την ώρα στο ρολόι σας χρησιμοποιώντας αυτό το κουμπί.
  • Τρόπος: Αυτό το κουμπί υπάρχει στην κάτω αριστερή γωνία του ρολογιού G-Shock. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουμπί για εναλλαγή από τη μία λειτουργία στην άλλη στο ρολόι ενώ ρυθμίζετε την ώρα.
  • Προς τα εμπρός: Αυτό το κουμπί υπάρχει στην κάτω δεξιά γωνία του ρολογιού G-Shock. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουμπί για να αλλάξετε τα ψηφία προς τα εμπρός στο ρολόι σας.
  • Όπισθεν/Φως: Αυτό το κουμπί υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία του ρολογιού σας G-Shock. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κουμπί για να αλλάξετε τα ψηφία προς τα πίσω στο ρολόι σας ή να ενεργοποιήσετε τον οπίσθιο φωτισμό.
Ανάγνωση:  Ο προσαρμογέας ethernet Starlink δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Πώς να ρυθμίσετε την ώρα σε ένα G-Shock;

Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται αναλυτικά παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να ρυθμίσετε ή να προσαρμόσετε την ώρα στο G-Shock σας, λειτουργούν τόσο για αναλογικά όσο και για ψηφιακά ρολόγια G-Shock, καθώς και για συνδυασμό:

Βήμα 1: Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Προσαρμογή (1) για δύο έως τρία δευτερόλεπτα μέχρι να ακούσετε έναν ήχο ήχο ή ένα από τα ψηφία στην οθόνη του ρολογιού σας να αρχίσει να αναβοσβήνει. Τώρα μπορείτε να ορίσετε ή να προσαρμόσετε τα ψηφία στο ρολόι G-Shock καθώς έχετε μπει στη λειτουργία ρύθμισης.

Βήμα 2: Τώρα πατήστε το κουμπί Mode (2) μέχρι να δείτε το ψηφίο των ωρών να αναβοσβήνει. Κάθε φορά που κάνετε κλικ στο κουμπί Λειτουργία, θα μπορείτε να μεταβείτε από ώρες σε λεπτά σε δευτερόλεπτα και μετά να επιστρέψετε ξανά στα ψηφία της ώρας.

Βήμα 3: Εάν τα ψηφία της ώρας αναβοσβήνουν αυτήν τη στιγμή, χρησιμοποιήστε ένα από τα κουμπιά Reverse (4) ή Forward (3) για να αλλάξετε τα ψηφία της ώρας σύμφωνα με την τρέχουσα ώρα. Πατώντας το κουμπί Reverse (4), το ψηφίο της ώρας θα πάει προς τα πίσω και με το πάτημα του κουμπιού Εμπρός (4), το ψηφίο της ώρας θα πάει μπροστά.

Ανάγνωση:  Το Raspberry Pi 5 έρχεται με CPU 64-bit, διπλές οθόνες 4k και 8GB RAM

Βήμα 4: Αφού προσαρμόσετε τα ψηφία της ώρας ώστε να ταιριάζουν με την τρέχουσα ώρα, τώρα πατήστε ξανά το κουμπί Mode (2) για να μεταβείτε στα ψηφία των λεπτών και μετά στα ψηφία των δευτερολέπτων. Ενώ τα ψηφία των λεπτών αναβοσβήνουν, πατήστε τα κουμπιά Εμπρός (3) και Πίσω (4) για να ρυθμίσετε το ψηφίο εμπρός και πίσω. Ομοίως, πατήστε ξανά το κουμπί Mode για να αλλάξετε τα δεύτερα ψηφία χρησιμοποιώντας τα κουμπιά Reverse και Forward.

Βήμα 5: Αφού ρυθμίσετε πλήρως τα ψηφία της ώρας, των λεπτών και των δευτερολέπτων ξεχωριστά, πατήστε ξανά το κουμπί Προσαρμογή (1) για έξοδο από την οθόνη ρυθμίσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επαναφέρετε την ώρα στο ρολόι G-Shock σας σε οποιοδήποτε μέρος ή ώρα.

Θυμηθείτε, ότι εάν τα δεύτερα ψηφία είναι μεταξύ 30 και 59 όταν πατάτε το κουμπί Εμπρός (3) για να αλλάξετε τα ψηφία, τότε τα δευτερόλεπτα θα επαναφερθούν στο 00 και το 1 θα προστεθεί στη μέτρηση των λεπτών.

Πώς να αλλάξετε την ώρα στο Fitbit Versa;