Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αλλάξετε την είσοδο στην τηλεόραση Samsung;

Πώς να αλλάξετε την είσοδο στην τηλεόραση Samsung;

Η τηλεόρασή σας Samsung μπορεί να έχει περισσότερες από μία συσκευές ως πηγή εισόδου. για παράδειγμα, μπορείτε να συνδέσετε μια εξωτερική συσκευή όπως ένα Roku box, Xbox, Comcast ή ένα PlayStation για να παίξετε παιχνίδια ή να παρακολουθήσετε εκπομπές. Ωστόσο, μπορεί να μην είναι πολύ σαφές όταν προσπαθείτε να αλλάξετε την οθόνη της τηλεόρασης Samsung για να εμφανίσετε τις πληροφορίες της εξωτερικής συσκευής.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρέχουμε διάφορες μεθόδους για να βοηθήσετε την τηλεόρασή σας Samsung να αναγνωρίσει τις διάφορες συσκευές εισόδου. Μπορείτε επίσης να τα μετονομάσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την ευκολία σας.

Γιατί η τηλεόραση Samsung δεν έχει εικόνα; 6 Διορθώσεις

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι η συσκευή εισόδου σας είναι σωστά συνδεδεμένη στην τηλεόρασή σας Samsung. Υπάρχουν πέντε τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας Samsung αλλάζει με επιτυχία στην επιθυμητή πηγή εισόδου:

Πάρτε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung και ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται παρακάτω με τακτικό τρόπο:

 • Κάντε κλικ στο δικό σας Μενού κουμπί.
 • Τώρα πατήστε το Πηγή επιλογή.
 • Από τα διάφορα Πηγή που εμφανίζονται, επιλέξτε τη συσκευή εισόδου που προτιμάτε.
 • Αφού επιλέξετε τη συνδεδεμένη συσκευή εισόδου, πατήστε OK.
Ανάγνωση:  Εκπτώσεις παιχνιδιών και κωδικοί κουπονιών

Κουμπί πηγής

Μπορείτε να συντομεύσετε την παραπάνω μέθοδο πατώντας απευθείας το Πηγή κουμπί. Στη συνέχεια, επιλέξτε τη συσκευή εισόδου που προτιμάτε από τις επιλογές που εμφανίζονται.

Εφαρμογή SmartThing

Εάν έχετε την εφαρμογή SmartThings της Samsung στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να ελέγξετε τις ρυθμίσεις της smart TV σας ως εικονικό τηλεχειριστήριο. Ακολουθήστε τα βήματα που δίνονται ως εξής:

 • Ανοίξτε την εφαρμογή SmartThings στο τηλέφωνό σας και επιλέξτε Μενού.
 • Πατήστε στην τηλεόραση Samsung από τη δεδομένη λίστα.
 • Η οθόνη σας θα μετατραπεί σε εικονικό τηλεχειριστήριο.
 • Πατήστε στο Πηγή επιλογή σε αυτό το εικονικό τηλεχειριστήριο.
 • Επιλέξτε την επιθυμητή πηγή εισόδου και η τηλεόραση Samsung θα αλλάξει από την προεπιλεγμένη προβολή της.

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Κουμπί ελέγχου τηλεόρασης

Δοκιμάστε να εντοπίσετε αυτό το κουμπί ελέγχου της τηλεόρασης στο πλάι, πίσω ή κάτω από τη Samsung smart TV σας. Μπορείτε να βρείτε το κουμπί πηγής από αυτά τα κουμπιά και να ακολουθήσετε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω για να μεταβείτε στη συνδεδεμένη συσκευή εισόδου σας.

Συνδέω

Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόρασή σας Samsung είναι ενεργοποιημένη και συνδεδεμένη στο διαδίκτυο (στην περίπτωση του κουτιού ροής). Τώρα δοκιμάστε να συνδέσετε τη συσκευή εισόδου μέσω μιας εξωτερικής θύρας και ελέγξτε εάν εμφανίζεται η πηγή ή το μενού εισόδου για αυτήν τη συσκευή.

Ανάγνωση:  Γιατί το τηλέφωνό μου φορτίζει μόνο όταν είναι απενεργοποιημένο; Γρήγορο φτιάξιμο

Η έξυπνη τηλεόρασή σας Samsung μπορεί να δέχεται μια ποικιλία πηγών ήχου και βίντεο. Μερικές από τις θύρες που μπορεί να δεχθεί η smart TV σας είναι:

 • HDMI: Ο πιο συνηθισμένος τύπος σύνδεσης είναι η διεπαφή πολυμέσων υψηλής ευκρίνειας. Διατίθενται σε μια ποικιλία επιλογών ανάλογα με την υποστηριζόμενη ποιότητα βίντεο. Ορισμένα περιλαμβάνουν HDMI 1.4, HDMI 2.0, HDMI 1.2 και πολλά άλλα.
 • ΤΟΞΟ: Ένας τύπος θύρας HDMI, το Audio Return Channel προσφέρει αμφίδρομη επικοινωνία από ένα μόνο καλώδιο HDMI. Μπορείτε να συνδέσετε μια τηλεόραση με μια γραμμή ήχου, παρέχοντάς σας είσοδο και έξοδο ήχου.
 • Σύνθετο βίντεο: Χρησιμοποιεί ένα κίτρινο στρογγυλό βύσμα που ονομάζεται RCA για ήχο και σύνθετα βίντεο, τα οποία είναι παλιά βίντεο που δεν υποστηρίζουν φορμά HD, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη σύνδεση συσκευών αναπαραγωγής DVD και οποιωνδήποτε αναλογικών παιχνιδιών.

Γιατί οι εφαρμογές Samsung TV μου δεν λειτουργούν;