Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Για να έχετε την καλύτερη εμπειρία προβολής, η αναλογία διαστάσεων παίζει σημαντικό ρόλο, είτε στην οθόνη της τηλεόρασης, στο τηλέφωνο, στο iPad, στο tablet ή στον υπολογιστή σας. Με την εμφάνιση νέων πλατφορμών OTT και την παραγωγή και κυκλοφορία ποικίλου περιεχομένου, μπορείτε να αλλάξετε την ανάλυση της συσκευής σας ανάλογα με κάθε εκπομπή ή ταινία. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορες εφαρμογές και πλατφόρμες για να προβάλετε περιεχόμενο χωρίς τεντωμένα pixel ή θολές οθόνες.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε εκτενώς πώς να αλλάξετε την ανάλυση της τηλεόρασής σας Samsung για να έχετε μια πιο καθαρή και κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Γιατί η τηλεόραση Samsung δεν έχει εικόνα; 6 Διορθώσεις

Εάν δεν είστε σίγουροι ποια είναι η τρέχουσα ανάλυση, μπορείτε να ελέγξετε και να αλλάξετε την ανάλυση της τηλεόρασής σας Samsung ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

Βήμα 1: Πατήστε το κουμπί Home στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης Samsung.

Βήμα 2: Παω σε Μενού και κάντε κλικ στο Ρυθμίσεις.

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Βήμα 3: Από τις διάφορες επιλογές, πατήστε το Εικόνα επιλογή.

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Βήμα 4: Παω σε Ρυθμίσεις μεγέθους εικόνας. Επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή.

Πώς να αλλάξετε την ανάλυση στην τηλεόραση Samsung;

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το μέγεθος ή να διατηρήσετε μια σταθερή αναλογία διαστάσεων από τις διάφορες επιλογές που παρέχονται στο Ρυθμίσεις μεγέθους εικόνας. Αυτά είναι:

 • 16:9 αναλογία διαστάσεων: Αυτή είναι μια καθορισμένη και τυπική ρύθμιση.
 • 4:3 αναλογία διαστάσεων: Μπορείτε να το εφαρμόσετε όταν παρακολουθείτε παλιά βίντεο ή ταινίες VHS. Είναι μια ρύθμιση χαμηλής ευκρίνειας.
 • Εθιμο: Μπορείτε να προσαρμόσετε το μέγεθος της εικόνας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, υπάρχει επίσης μια λειτουργία «zoom» που σας επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση σε οποιοδήποτε μέρος και μια λειτουργία «θέση» με την οποία μπορείτε να αλλάξετε τη θέση με οποιονδήποτε τρόπο. Θυμηθείτε ότι η μεγέθυνση θα επιδεινώσει την ανάλυση.
 • Προσαρμογή στην οθόνη: Ολόκληρη η εικόνα είναι ορατή και τίποτα δεν κόβεται. Όλες οι εικόνες τεντώνονται για να καλύψουν ολόκληρο το μέγεθος της οθόνης.
 • Auto Wide: Η τηλεόρασή σας θα προσαρμοστεί αυτόματα στην αναλογία διαστάσεων που προτείνει ο πάροχος του προγράμματος.
Ανάγνωση:  Legend Of Zelda Live-Action Ταινία: Σε εξέλιξη. Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το Λειτουργία εικόνας στο Εικόνα Ρυθμίσεις. Η τηλεόραση Samsung διαθέτει τέσσερις διαφορετικές λειτουργίες εικόνας ή προβολής για να σας δώσει τη ρύθμιση με την οποία τα μάτια σας είναι πιο άνετα:

 • Φυσικός: Για να ανακουφίσετε κάθε πίεση στα μάτια σας
 • Πρότυπο: Η τηλεόρασή σας Samsung έρχεται σε αυτήν την προεπιλεγμένη ρύθμιση. Είναι κατάλληλο για διάφορα περιβάλλοντα.
 • Ταινία: Αυτή η λειτουργία σάς προσφέρει μια βέλτιστη εμπειρία ποιότητας για παρακολούθηση ταινιών και εκπομπών ροής.
 • Δυναμικός: Για γρήγορη, φωτεινή και ευκρινή ποιότητα εικόνας. Προτιμότερη λειτουργία για παρακολούθηση αθλημάτων.
 • Παιχνίδι: Εάν η τηλεόρασή σας Samsung διαθέτει αυτήν τη λειτουργία, τότε μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και βέλτιστη ταχύτητα ενώ παίζετε παιχνίδια. Ωστόσο, αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μειώσει την ποιότητα της εικόνας.

Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε περαιτέρω την ποιότητα εικόνας της τηλεόρασής σας Samsung μεταβαίνοντας στο Ρυθμίσεις ειδικών στο Εικόνα Ρυθμίσεις. Εδώ μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το χρώμα, την ευκρίνεια, την απόχρωση και την ένταση του οπίσθιου φωτισμού.

Η ποιότητα εικόνας της τηλεόρασής σας Samsung εξαρτάται περαιτέρω από οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή όπως το Xbox, το Roku, το PlayStation ή μια συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray. Για να ελέγξετε τη συγκεκριμένη ανάλυση κάθε συνδεδεμένης συσκευής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 • Πάτα το Σπίτι κουμπί στο τηλεχειριστήριό σας.
 • Επιλέξτε α Πηγή χρησιμοποιώντας τα κουμπιά αριστερού ή δεξιού βέλους.
 • Η πηγή θα είναι μια συνδεδεμένη συσκευή. Μείνετε στη συσκευή και στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας θα εμφανιστεί η παρούσα ανάλυση.
Ανάγνωση:  Πώς να αξιοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ενισχύσετε την επιχείρηση ενοικίασης

Γιατί οι εφαρμογές Samsung TV μου δεν λειτουργούν;