Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς να αγοράσετε κλειστά σπίτια

Η αγορά ενός αποκλεισμένου ακινήτου μπορεί να είναι μια πολύ κερδοφόρα επένδυση επειδή προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση κόστους σε σύγκριση με τις τυπικές συναλλαγές ακινήτων. Ανεξάρτητα από αυτό, η αγορά ενός αποκλεισμένου σπιτιού απαιτεί πολλή σκέψη και προετοιμασία. Αυτό το σεμινάριο θα εξετάσει σημαντικές διαδικασίες και μεθόδους για την αγορά ενός αποκλεισμένου σπιτιού.

Αναγνώριση Αποχώρησης

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είναι το κλείσιμο πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία αγοράς. Όταν ένας ιδιοκτήτης σπιτιού αθετήσει την υποθήκη του, ο δανειστής πρέπει να ανακτήσει το ακίνητο και να το πουλήσει για να ανακτήσει την επένδυσή του. Λόγω αυτής της διαδικασίας, η οποία συχνά οδηγεί σε χαμηλότερη τιμή πώλησης, τα σπίτια που έχουν αποκλειστεί είναι ελκυστικά για τους έμπειρους επενδυτές.

Ερευνα αγοράς

Κάντε μια διεξοδική μελέτη της τοπικής αγοράς ακινήτων για να βρείτε πιθανές περιοχές με υψηλές κατασχέσεις. Μπορείτε να εντοπίσετε ευκαιρίες για την υψηλότερη απόδοση επένδυσης και να λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις έχοντας επίγνωση των τάσεων της αγοράς και των αποτιμήσεων ακινήτων.

Οργανώστε τα οικονομικά σας

Η λήψη χρηματοδότησης είναι απαραίτητη για την αγορά ενός ακινήτου που έχει αποκλειστεί. Οι κατασχέσεις απαιτούν συχνά προεγκεκριμένη χρηματοδότηση ή πληρωμές σε μετρητά. Βεβαιωθείτε ότι τα οικονομικά σας είναι σε τάξη και, εάν χρειάζεται, ζητήστε συμβουλές από δανειστές με εμπειρία σε συναλλαγές αποκλεισμού.

Τοποθεσία ειδοποιήσεων κλεισίματος

Το επόμενο βήμα είναι να αναζητήσετε ακίνητα που είναι προς πώληση αυτήν τη στιγμή. Χρησιμοποιήστε εργαλεία Διαδικτύου, ιστότοπους ακινήτων και υπηρεσίες καταχώρισης αποκλεισμού για να βρείτε πιθανά ακίνητα. Επιπλέον, λίστες αποκλεισμού μπορεί να είναι διαθέσιμες από κοντινές τράπεζες, κτηματομεσίτες και κυβερνητικούς οργανισμούς.

Συμμετοχή σε δημοπρασίες

Τα διαμερίσματα αποκλεισμού κατακυρώνονται συχνά στον πλειοδότη. Παρακολουθήστε τις δημοπρασίες αποκλεισμού στη γειτονιά σας για να υποβάλετε προσφορές σε αντικείμενα ενδιαφέροντος. Αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις προγραμματίζοντας εκ των προτέρων με συγκεκριμένο προϋπολογισμό και ερευνώντας διεξοδικά τα ακίνητα.

Χρήση κτηματομεσιτών

Προσλάβετε κτηματομεσίτη με εμπειρία σε διαδικασίες κατάσχεσης. Αυτοί οι ειδικοί μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε τα κατάλληλα ακίνητα, να σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία και να σας παράσχουν διορατικές πληροφορίες για την τοπική αγορά ακινήτων.

Διερεύνηση του ακινήτου

Ελέγξτε προσεκτικά το αποκλεισμένο σπίτι για τυχόν προβλήματα πριν κάνετε μια αγορά. Η γνώση της κατάστασης του ακινήτου είναι απαραίτητη καθώς συνήθως προσφέρονται «ως έχουν». Χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες ενός πιστοποιημένου επιθεωρητή σπιτιού για να προσδιορίσετε ποιες επισκευές ή αναβαθμίσεις χρειάζονται.

Ανάγνωση:  Τα οφέλη από την επιλογή μιας φιλοξενούμενης υπηρεσίας βάσης δεδομένων SaaS για τη διαχείριση των δεδομένων σας

Η αγορά είναι υπό διαπραγμάτευση

Μόλις βρείτε ένα σπίτι που καλύπτει τις ανάγκες σας, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε τη διαπραγμάτευση με τον πωλητή ή τον δανειστή. Λάβετε υπόψη ότι τα ακίνητα που κατασχέθηκαν ενδέχεται να έχουν εμπράγματα βάρη ή άλλα ζητήματα, επομένως να είστε προετοιμασμένοι για μια δυνητικά πιο δύσκολη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Κλείσιμο της σύμβασης

Το τελευταίο βήμα για την αγορά ενός αποκλεισμένου ακινήτου είναι να υπογράψετε όλα τα έγγραφα και να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή. Για να εξασφαλίσετε ένα καλό κλείσιμο, συνεργαστείτε στενά με τον κτηματομεσίτη, τον δικηγόρο σας και άλλους σχετικούς επαγγελματίες.

Σκέψεις μετά την αγορά

Να είστε έτοιμοι να φροντίσετε για τυχόν απαραίτητες βελτιώσεις ή επισκευές αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πώλησης. Ανάλογα με τη μέθοδο επένδυσής σας, κάντε ένα σχέδιο για τη διαχείριση ή την πώληση ακινήτων.

Συνοψίζοντας, η επένδυση σε ακίνητα που έχουν αποκλειστεί μπορεί να είναι κερδοφόρα, αλλά απαιτεί προσεκτική προετοιμασία, έρευνα και επιμέλεια. Με την κατανόηση της διαδικασίας αποκλεισμού, την ενδελεχή έρευνα αγοράς και τη συνεργασία με έμπειρους ειδικούς, οι επενδυτές μπορούν να διαχειριστούν επιδέξια τις δυσκολίες που σχετίζονται με την απόκτηση αποκλεισμένων ακινήτων και να ανοίξουν σημαντικές ευκαιρίες κέρδους.