Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πώς μπορώ να ξέρω ποιο Fitbit έχω;

Πώς μπορώ να ξέρω ποιο Fitbit έχω;

Με τη διαρκώς αυξανόμενη δημοτικότητα των φορητών ιχνηλατών γυμναστικής, η Fitbit είναι μια από τις πιο κοινές μάρκες στην αγορά, προσφέροντας μια σειρά συσκευών που βοηθούν τα άτομα να παρακολουθούν την υγεία τους και να επιτύχουν τους στόχους φυσικής κατάστασης.

Είτε διαθέτετε ένα Fitbit για κάποιο διάστημα είτε αποκτήσατε πρόσφατα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιο μοντέλο διαθέτετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις δυνατότητες και τις λειτουργίες του. Η αναγνώριση του Fitbit σας μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένη, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τα πολυάριθμα διαθέσιμα μοντέλα και παραλλαγές.

Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει διάφορες μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ποιο μοντέλο Fitbit χρησιμοποιείτε.

Πώς να επανεκκινήσετε το Fitbit Luxe;

Μέθοδοι για να βρείτε το μοντέλο σας Fitbit

Παρακάτω έχουμε εξηγήσει μερικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το μοντέλο Fitbit που χρησιμοποιείτε.

Ελέγξτε το ιστορικό πακέτου ή παραγγελιών

Εάν διαθέτετε ένα Fitbit, τότε πρέπει να έχετε το κουτί Fitbit που συνοδεύει το προϊόν, επιλέξτε το πλαίσιο προϊόντος για το όνομα του μοντέλου, σχεδόν όλα τα κουτιά Fitbit έχουν το όνομα μοντέλου που αναφέρεται πάνω τους.

Ανάγνωση:  6 φοβερές συμβουλές και κόλπα για κινητά Android που πρέπει να γνωρίζετε

Εάν έχετε παραγγείλει το Fitbit σας online μέσω ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Amazon και έχετε τοποθετήσει λάθος το κουτί συσκευασίας, μπορείτε να ελέγξετε τη λίστα παραγγελιών, θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το μοντέλο Fitbit που έχετε παραγγείλει.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Fitbit

Το Fitbit παρέχει μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά που χρησιμεύει ως κόμβος για όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις φυσικής σας κατάστασης. Εάν έχετε ήδη συνδέσει το Fitbit με την εφαρμογή για κινητά, τότε μπορείτε να αναζητήσετε το όνομα του μοντέλου στην εφαρμογή Fitbit στο τηλέφωνό σας. Για να ελέγξετε το όνομα του μοντέλου Fitbit μέσω της εφαρμογής για κινητά, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Fitbit και, στη συνέχεια, πατήστε στο Προφίλ εικονίδιο που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  • Στην επόμενη σελίδα, αναζητήστε το όνομα μοντέλου Fitbit που είναι συνδεδεμένο στην εφαρμογή σας για κινητά.

Ελέγξτε το Πληροφορίες στο Fitbit σας

Εάν η συσκευή σας Fitbit δεν είναι συνδεδεμένη στην εφαρμογή του τηλεφώνου σας, μπορείτε να ελέγξετε απευθείας το όνομα του μοντέλου από το about στις ρυθμίσεις της συσκευής σας. Για να το κάνετε αυτό ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

  • Ανοίξτε το Fitbit και Σύρετε προς τα αριστερά.
  • Πατήστε στο Ρυθμίσεις εφαρμογή στο Fitbit σας.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις ρυθμίσεις και πατήστε Σχετικά με.
  • Στην επόμενη οθόνη, πατήστε στο Κανονιστικές πληροφορίες επιλογή.
Ανάγνωση:  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Google My Business για να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες

Ο αριθμός μοντέλου είναι διαθέσιμος στο επάνω μέρος. Σε αντίθεση με το τηλέφωνο, αντί για το όνομα του μοντέλου, θα δείτε έναν 5ψήφιο κωδικό ως αριθμό μοντέλου. Ο αριθμός μοντέλου αρχίζει με FB ακολουθούμενο από τρεις τυχαίους αριθμούς. Μπορείτε να αναζητήσετε τον αριθμό μοντέλου που αποκτήσατε στο Google και να βρείτε το όνομα του μοντέλου σας.

Συνδεθείτε μέσω ζεύγους Android Fast

Μετά την εξαγορά του Fitbit από την Google, οι συσκευές Fitbit υποστηρίζουν πλέον το Android Fast Pair. Για να ξεκινήσετε, ενεργοποιήστε τη συσκευή σας Fitbit, η οποία θα εμφανίσει ένα Κατεβάστε και, στη συνέχεια, φέρτε τη συσκευή κοντά σε ένα τηλέφωνο Android με έκδοση Android 6 ή νεότερη έκδοση.

Μόλις φέρετε τη συσκευή σας Fitbit κοντά στο τηλέφωνο Android, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα στην οθόνη για τη ρύθμιση της συσκευής συμπεριλαμβανομένου του ονόματος μοντέλου Fitbit. Πατώντας στην προτροπή, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη της εφαρμογής Fitbit και να ξεκινήσετε αμέσως τη διαδικασία εγκατάστασης.

Ελέγξτε τη σελίδα Προϊόντα στον ιστότοπο του Fitbit

Εάν καμία από τις παραπάνω μεθόδους δεν λειτουργεί για εσάς, τότε ο τελευταίος τρόπος για να βρείτε το όνομα του μοντέλου Fitbit είναι να συγκρίνετε το Fitbit με τις εικόνες του προϊόντος που εμφανίζονται στη σελίδα. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αναγνωρίσετε το μοντέλο Fitbit σας είναι να εξετάσετε την ίδια τη φυσική συσκευή. Διαφορετικά μοντέλα Fitbit έχουν ξεχωριστά σχέδια και χαρακτηριστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα συγκεκριμένα μοντέλα τους.

Ανάγνωση:  Μπορείτε να παρακολουθείτε το AirTag μίλια μακριά;

Πώς να αλλάξετε την πρόσοψη του ρολογιού στο Fitbit Versa;