Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί ένα Elf Bar;

Πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί ένα Elf Bar;

Οι ατμιστές Elf Bar έρχονται σε πολλές φρουτώδεις γεύσεις, τόσο σε επαναφορτιζόμενους όσο και σε μη επαναφορτιζόμενους τύπους, οι οποίοι έχουν κατηγοριοποιηθεί προσεκτικά στον ιστότοπό τους. Σε πολύχρωμα σχήματα και μεγέθη, το Elf Bar είναι ένας ατμός που περιέχει e-liquid ή χυμό vape, ο οποίος μπορεί να έχει διάφορες γεύσεις.

Όταν αυτό το υγρό θερμαίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού, παράγονται ατμοί, τους οποίους εισπνέετε. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα ή τα ατμίσματα είναι γνωστό ότι είναι δυνητικά λιγότερο επιβλαβή από τα πραγματικά τσιγάρα.

Σε αυτό το άρθρο, θα μάθουμε το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ένα Elf Bar, είτε επαναφορτιζόμενο είτε μίας χρήσης, για να φορτιστεί πλήρως.

Πώς να φορτίσετε ένα Vuse χωρίς φορτιστή;

Πλήρης μπάρα για το Elf Bar

Τα περισσότερα προϊόντα Elf Bar τυχαίνει να είναι του είδους μιας χρήσης, πράγμα που σημαίνει ότι η μπαταρία τους τελειώνει πριν τελειώσει ο χυμός τους για να μην δώσει καμένη γεύση ή άοσμες ρουφηξιές. Ωστόσο, μερικές φορές ο χυμός μπορεί να τελειώσει προτού τελειώσει η μπαταρία του ατμού μιας χρήσης, ανάλογα με τη συχνότητα χρήσης.

Ο παρακάτω πίνακας έχει χωριστεί σε δύο μισά, μιας χρήσης και επαναφορτιζόμενης, για να σας βοηθήσει να διαφοροποιήσετε το προϊόν Elf Bar σας.

Ανάγνωση:  Οι τιμές GPU και Crypto μειώνονται απότομα εν μέσω καταστολής των κινεζικών κρυπτονομισμάτων
Μπάρες Ξωτικών μιας χρήσης Επαναφορτιζόμενες μπάρες Elf
ELFBAR Pi7000, ELFBAR CR5000, BC5000, TE5000, LB5000, BC1600, BC3000/3500/4000/5000, ELFBAR 3600/5000, ELFBAR 3600/5000, MC60/5000EL BAR 2000, ELFBAR 600, NC600, Cigalike, NC1800, Σειρά Lux, ELFBAR 800/1500 ELFBAR LOWIT Prefilled Pod Kit, ELFA Prefilled Pod Kit, ELFBAR MATE500, ELFBAR P1

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες νεότερες παραλλαγές μιας χρήσης που είναι επίσης επαναφορτιζόμενες, όπως οι νεότερες εκδόσεις CR5000, Pi7000, LB5000 και BC5000, μεταξύ άλλων. Ως εκ τούτου, πολύ λίγες ράβδοι Elf είναι επαναφορτιζόμενες.

Μια Elf Bar θα διαρκέσει 30-90 λεπτά, ανάλογα με τη χρήση και τη χωρητικότητα της μπαταρίας της, η οποία διαφέρει με κάθε ατμιστή Elf Bar. Στο Lowit Vape, μια λυχνία LED υποδεικνύει την τρέχουσα κατάσταση της μπαταρίας.

Με τις περισσότερες από τις ράβδους Elf να έχουν μέση χωρητικότητα μπαταρίας 500 mAh, η διάρκεια φόρτισης μπορεί να διαρκέσει έως και μιάμιση ώρα. Όλα τα ατμιστικά Elf Bar διαθέτουν θύρα φόρτισης USB-C στο κάτω μέρος, η οποία είναι επίσης μια σαφής ένδειξη ότι ο ατμιστής σας είναι επαναφορτιζόμενος.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει ένα Vuse;

Προφυλάξεις χρέωσης που πρέπει να ακολουθήσετε

  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συνδέσει το Elf Bar χρησιμοποιώντας τον σωστό φορτιστή.
  • Αποφύγετε να συνδέσετε το Elf Bar σε άλλες συσκευές για φόρτιση.
  • Σταματήστε τη φόρτιση του Elf Bar εάν οι ενδεικτικές λυχνίες σταματήσουν να αναβοσβήνουν ή αναβοσβήνουν με πράσινο χρώμα.
  • Αποφύγετε την υπερφόρτιση του ατμού Elf Bar.
  • Διατηρήστε τη θύρα φόρτισης Elf Bar καθαρή.
Ανάγνωση:  Τα ακουστικά μικτής πραγματικότητας της Apple φημολογείται ότι ξεπερνούν τα 5.000 nits

Τα κορυφαία 7 διαδικτυακά καταστήματα Vape που αποστέλλονται διεθνώς