Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτίσει ένα χειριστήριο PS4;

Πόσο καιρό χρειάζεται για να φορτίσει ένα χειριστήριο PS4;

Το Playstation προμηθεύει παιχνίδια, κονσόλες και αξεσουάρ σε παίκτες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες με ακουστικά PS5, PS4, PS VR και ασύρματα χειριστήρια. Με 400 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων 75 δωρεάν τίτλων, το χειριστήριο παιχνιδιών PS4 θα ξεμείνει από μπαταρία αν δεν το φορτίζετε τακτικά. Μπορείτε να συνδέσετε το χειριστήριό σας στο σύστημα PS4 με ένα καλώδιο USB.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να φορτιστεί πλήρως το χειριστήριο PS4 σας και άλλα ζητήματα που πρέπει να έχετε υπόψη σχετικά με την μπαταρία.

Πώς να διορθώσετε το χειριστήριο PS4 που αναβοσβήνει λευκό;

Βέλτιστη διάρκεια φόρτισης

Η βέλτιστη διάρκεια για πλήρη φόρτιση ενός ελεγκτή PS4 μετά την αποστράγγιση είναι περίπου δύο ώρες. Ωστόσο, οι παίκτες συνήθως διατηρούν το PS4 τους συνδεδεμένο στο σύστημα της κονσόλας PS4, στον υπολογιστή ή στον φορητό υπολογιστή τους χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο PowerA HDMI, το οποίο υποστηρίζει παιχνίδι 4K HDR. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε τα χειριστήρια DualShock 4 PS4 στους σταθμούς φόρτισης DualShock 4 που μπορούν να ενεργοποιήσουν δύο ελεγκτές ταυτόχρονα. Μπορείτε να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης του χειριστηρίου σας κάνοντας κλικ στο κουμπί PS4 στο χειριστήριό σας, το ίδιο θα εμφανιστεί στην οθόνη σας.

Ανάγνωση:  Λειτουργείτε σε μια δύσκολη ή βαρετή θέση; Δείτε πώς να δημιουργήσετε περιεχόμενο που λειτουργεί

Μπορείτε να συνεχίσετε να φορτίζετε τις εσωτερικές μπαταρίες του χειριστηρίου PS4 ενώ παίζετε ένα παιχνίδι ή όταν η κονσόλα PS4 σας βρίσκεται σε κατάσταση ανάπαυσης, που ισοδυναμεί με τη λειτουργία αδράνειας σε φορητούς υπολογιστές. Όταν βρίσκεται σε κατάσταση ηρεμίας, η φωτεινή γραμμή στο χειριστήριό σας θα γίνει αργά πορτοκαλί για να υποδείξει ότι η φόρτιση έχει ξεκινήσει. Όταν αυτό το φως σταματήσει να πάλλεται, τότε το χειριστήριο PS4 θα φορτιστεί πλήρως. Μπορείτε να το αφαιρέσετε από το σύστημα της κονσόλας ή το σταθμό φόρτισης και να χρησιμοποιήσετε το Bluetooth για να συνεχίσετε να παίζετε παιχνίδια.

Σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να θυμάστε

Ο χρόνος που χρειάζεται ένα PS4 για τη φόρτιση εξαρτάται από διάφορους παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας και περιλαμβάνουν:

  • Ένα χειριστήριο PS4 μπορεί να φορτίσει μόνο εάν το σύστημα στο οποίο είναι συνδεδεμένο, είναι ενεργοποιημένο είτε είναι σε χρήση είτε σε κατάσταση ηρεμίας.
  • Φορτίστε τον ελεγκτή σε περιβάλλον όπου η θερμοκρασία δεν υπερβαίνει τους 30 βαθμούς Κελσίου ή πέφτει κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου.
  • Για να αποφύγετε την καταστροφή της μπαταρίας του χειριστηρίου σας, μην αδειάζετε εντελώς την μπαταρία του χειριστηρίου PS4. Αφήστε το να φορτιστεί πλήρως πριν το αφαιρέσετε από τη φόρτιση.
  • Ακόμα κι αν αφήσετε τον ελεγκτή σας συνδεδεμένο, η αυτόματη διακοπή τάσης δεν θα υπερβαίνει την μπαταρία του ελεγκτή σας πάνω από το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο. Καθώς η μπαταρία αρχίζει να αδειάζει, η κονσόλα θα αρχίσει να φορτίζει ξανά την μπαταρία σας, με αυτόν τον τρόπο το χειριστήριο του PS4 θα παραμείνει λειτουργικό και φορτισμένο ανά πάσα στιγμή.
Ανάγνωση:  Η Καλιφόρνια εφαρμόζει τον Νόμο για το δικαίωμα επισκευής εξουσιοδοτεί τις επισκευές DIY

Πώς να διορθώσετε το πορτοκαλί φως του ελεγκτή PS4;

Σάνια Ουσμάνι

Σάνια Ουσμάνι

Πάντα περίεργος, ήρεμος και λίγο τρελός, μπορείς να με βρεις να ονειροπολώ ή να μελετώ. Μανιώδης αναγνώστης, ταξιδιώτης και απόφοιτος της Επιστήμης της Αεροπορίας, μου αρέσει να αποκτώ νέες εμπειρίες στη ζωή και να κοιτάζω τα αστέρια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της εδώ: [email protected]