Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσο καιρό χρειάζεται ένα iPad για να φορτιστεί;

Πόσο καιρό χρειάζεται ένα iPad για να φορτιστεί;

Η Apple είναι γνωστή για τις καλύτερες εμπειρίες υλικού και λογισμικού όταν πρόκειται για smartphone, tablet, ακόμη και φορητούς υπολογιστές. Τούτου λεχθέντος, τα iPhone και τα iPad είχαν κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Ενώ η Apple έχει αντιμετωπίσει κάπως το πρόβλημα τοποθετώντας απλώς μεγαλύτερες μπαταρίες στις συσκευές της, η φόρτιση αυτών των μπαταριών είναι επίσης αρκετά δύσκολη.

Σε αυτό το άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στο πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί ένα iPad και τι μπορείτε να κάνετε για να επιταχύνετε τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το σφάλμα μη διαθεσιμότητας του iPad;

Πόσο χρόνο χρειάζονται τα iPad για να φορτιστούν πλήρως;

Κατά μέσο όρο, χρειάζονται περίπου τρεις ώρες για να φορτιστεί ένα iPad με το τυπικό power brick των 20W. Ωστόσο, το iPad Air και το iPad Pro του 2022 υποστηρίζουν φόρτιση 30 W, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μειώσετε τη φόρτιση σε λιγότερο από δύο ώρες στο iPad Air 2022 και σε περίπου δύο ώρες και 40 λεπτά στο iPad Pro 2022.

Λάβετε υπόψη ότι διαφορετικοί παράγοντες μπορεί να επηρεάσουν το πόσο γρήγορα φορτίζει το iPad σας. Υπάρχουν πολλές λειτουργίες λογισμικού ενσωματωμένες στο iPadOS που αλλάζουν την ταχύτητα φόρτισης της μπαταρίας σας για να αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, τα iPad δεν υποστηρίζουν πρότυπα πολύ γρήγορης φόρτισης με τα 30 W να είναι η ταχύτερη ταχύτητα φόρτισης. Αυτό μπορεί επίσης να επηρεάσει πολύ τους χρόνους φόρτισης της μπαταρίας σας.

Ανάγνωση:  Πώς να παίξετε Warzone Mobile Early iOS Android 2024

Φόρτιση του iPad σας πιο γρήγορα

Η Apple προσφέρει πολλούς διαφορετικούς μετασχηματιστές ισχύος που κυμαίνονται από 10W έως 30W. Φυσικά, οι φορτιστές με υψηλότερη ισχύ θα φορτίζουν το iPad σας πιο γρήγορα, αλλά αυτό εξαρτάται επίσης από το εάν το iPad σας μπορεί να χρησιμοποιήσει την υψηλότερη ισχύ για να φορτίσει πιο γρήγορα.

Στην τελευταία τους γενιά, όλα τα iPad υποστηρίζουν φόρτιση 20W, αλλά μόνο τα iPad Air και iPad Pro υποστηρίζουν γρήγορη φόρτιση 30W. Επιπλέον, συνιστάται επίσης να απενεργοποιήσετε τη βελτιστοποιημένη φόρτιση της μπαταρίας και να φορτίζετε σε θερμοκρασία δωματίου για καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης: Ο φορτιστής MagSafe δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση