Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποστολή του Casetify;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την αποστολή του Casetify;

Φωτογραφία: Postmodern Studio / Shutterstock.com

Η Casetify ξεκίνησε με μια απλή ιδέα να μετατρέψει τις φωτογραφίες του Instagram σε θήκες τηλεφώνων και σήμερα έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο διασκεδαστικό και υψηλής ποιότητας κατασκευαστή θήκης τηλεφώνου στον κόσμο. Εάν αγοράσατε πρόσφατα μια ζωντανή και μοναδική θήκη τηλεφώνου, θήκη MacBook ή συλλεκτική θήκη AirPods από την Casetify ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο από τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ προστασίας της, τότε μπορεί να είστε ενθουσιασμένοι που θα δείτε την αγορά σας σύντομα.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πόσο χρόνο χρειάζεται η Casetify για να στείλει το δέμα σας ανάλογα με το πού κατοικείτε στη Γη.

Casetify κουπόνια και εκπτωτικούς κωδικούς

Τύποι παράδοσης

Η Casetify κάνει ό,τι μπορεί για να παραδώσει την παραγγελία σας όσο το δυνατόν νωρίτερα και στην περίπτωση της διεθνούς αποστολής, φροντίζει πολύ να διασφαλίσει ότι το δέμα σας φτάνει στο σπίτι σας με ασφάλεια. Η Casetify ταξινομεί την αποστολή των προϊόντων της σύμφωνα με τρεις τύπους συστημάτων παράδοσης:

Απλή Αποστολή

Εάν η παραγγελία σας πληροί τις προϋποθέσεις για τυπική αποστολή, τότε θα παραδοθεί μέσω της εθνικής ταχυδρομικής υπηρεσίας της χώρας σας. Εκτός των ΗΠΑ, μπορεί να σας ζητηθεί να υπογράψετε στο δέμα που παραδόθηκε όταν λάβετε το αντικείμενο. Λόγω αυτού, η αγορά σας να παραδίδεται πάντα σε ένα μέρος όπου κάποιος μπορεί να παραλάβει το προϊόν σε περίπτωση απουσίας σας.

Ανάγνωση:  Τι χρησιμοποιούν τα ακουστικά CDL Players: Pro Gear Breakdown

Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τη δωρεάν τυπική αποστολή, η παραγγελία σας θα πρέπει να είναι 35 $ ή παραπάνω, αφού εφαρμόσετε οποιαδήποτε έκπτωση. Θα ισχύει πάντα ένα πάγιο τέλος αποστολής το οποίο δεν επιστρέφεται.

Ταχεία Παράδοση

Μια πιο γρήγορη επιλογή σε σχέση με την τυπική αποστολή, κατά τη διάρκεια της ταχείας αποστολής, οι παραγγελίες αποστέλλονται ανάλογα με τον προορισμό μέσω διαφόρων υπηρεσιών παράδοσης για να διασφαλιστεί ότι φτάνει στον προορισμό τους χωρίς ενδιάμεσες στάσεις. Τα έξοδα αποστολής ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς ανάλογα με τη διεύθυνσή σας. Παρόλα αυτά, θα εμφανιστούν όλες οι χρεώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής και του παρόχου υπηρεσιών στο ταμείο.

Γρήγορη Παράδοση

Στην πλειονότητα των χωρών, η γρήγορη αποστολή βοηθά στην παράδοση της παραγγελίας σας εντός τριών έως πέντε εργάσιμων ημερών. Η ταχεία παράδοση είναι ταχύτερη από την ταχεία παράδοση, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν καταστάσεις λόγω των οποίων η παράδοση μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φτάσει σε εσάς. Μπορείτε να παρακολουθείτε το ταξίδι της παραγγελίας σας μέσω του συνδέσμου παρακολούθησης ή της σελίδας για την υπηρεσία ταχυμεταφορών που παραδίδει το δέμα σας. Θα λάβετε ένα email όταν αποσταλεί το δέμα σας μαζί με τον σύνδεσμο για τη σελίδα παρακολούθησης.

Διάρκεια παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής ποικίλλει και συνήθως διαρκεί περισσότερο από την παράδοση του ίδιου του δέματος και αυτή η διάρκεια διαφέρει ανάλογα με τη χώρα από την οποία προέρχεται η παραγγελία:

  • Για παραγγελίες εντός ΗΠΑ: 6-12 εργάσιμες ημέρες
  • Για παραγγελίες εκτός ΗΠΑ: 5-23 εργάσιμες ημέρες
Ανάγνωση:  Η σημασία του ψηφιακού γραμματισμού στους πιθανούς υπαλλήλους

Στη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς, ενδέχεται να σας έχει εμφανιστεί ένας εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης, ο οποίος θα περιελάμβανε τον χρόνο αποστολής και αποστολής, ο οποίος υπολογίζεται ανάλογα με τη χώρα διαμονής σας. Φυσικά, η Casetify δεν λαμβάνει υπόψη το τελωνείο της χώρας προορισμού στον υπολογισμό της, κάτι που μπορεί να απαιτήσει πρόσθετα έγγραφα που μπορεί να παρατείνουν την παράδοση του πακέτου σας.

Η τυπική αποστολή δεν εγγυάται τη γρήγορη αποστολή, όπως θα έκανε η γρήγορη αποστολή. Έτσι, για να τηρήσετε τυχόν προθεσμίες, μπορείτε να πάτε για γρήγορη και αξιόπιστη ταχεία αποστολή. Ωστόσο, οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται εντός τριών εργάσιμων ημερών στην τυπική αποστολή. Εν κατακλείδι, οι παραγγελίες Casetify ενδέχεται να χρειαστούν τρεις έως τέσσερις εβδομάδες για να φτάσουν τελικά σε εσάς.

Σειρά Otterbox Symmetry vs Commuter