Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί ένα χειριστήριο PS5;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί ένα χειριστήριο PS5;

Εάν αποκτήσατε πρόσφατα ένα χειριστήριο DualSense από το PlayStation, μπορεί να είστε απασχολημένοι παίζοντας παιχνίδια σε αυτό αντί να αναρωτιέστε για την κατάσταση φόρτισής του. Ωστόσο, η φόρτιση στα μέσα του παιχνιδιού μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά προτού πετάξετε το PS5 σας με απογοήτευση, θα πρέπει να δείτε για πόσο καιρό μπορείτε να φορτίσετε το ασύρματο χειριστήριο DualSense με ή χωρίς την κονσόλα PS5 ή τη βάση σύνδεσης πριν συνεχίσετε το παιχνίδι σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα υπολογίσουμε πόσο χρόνο χρειάζεται για να φορτιστεί ένας ελεγκτής PS5 και αν αυτό το χρονικό πλαίσιο εξαρτάται από οποιονδήποτε παράγοντα.

Πώς να καταλάβετε εάν το χειριστήριο PS4 φορτίζει;

Χρόνος φόρτισης του PS5

Η βέλτιστη διάρκεια φόρτισης ενός PS5 θα είναι τρεις ώρες

Αυτό το χρονικό όριο έχει τεθεί σε περίπτωση που ο ελεγκτής DualSense σας εξαντληθεί εντελώς, τότε θα χρειαστούν περίπου τρεις ώρες για να φορτιστούν ένα ή δύο ελεγκτές που βρίσκονται σε μια βάση σύνδεσης. Ο σταθμός σύνδεσης είναι ένα νέο αξεσουάρ που κυκλοφόρησε από το PlayStation όπου μπορείτε να τοποθετήσετε δύο χειριστήρια χωρίς να απαιτείται καλώδιο. Εάν έχετε δύο ελεγκτές, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το άλλο ενώ το ένα είναι φορτισμένο. Έχουν μια υποδοχή φόρτισης στην οποία μπορείτε να ευθυγραμμίσετε και να τοποθετήσετε τους ελεγκτές DualSense με τον ακροδέκτη φόρτισης.

Ανάγνωση:  Top 11 Gadgets για αύξηση της παραγωγικότητας

Εάν χρησιμοποιείτε κονσόλα, μπορείτε πάντα να διατηρείτε το χειριστήριό σας συνδεδεμένο μέσω ενός καλωδίου στην κονσόλα ενώ παίζετε οποιοδήποτε παιχνίδι.

Μια πορτοκαλί φωτεινή γραμμή στο χειριστήριο PS5 θα ανάψει όταν το τοποθετήσετε στη φόρτιση. Αφαιρέστε το χειριστήριό σας αφού εξαφανιστεί η πορτοκαλί φωτεινή γραμμή και το PS5 είναι έτοιμο για χρήση. Εάν η φόρτιση του ελεγκτή DualSense διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο, τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε Υποστήριξη PS5 για την αντιμετώπιση αυτού του ζητήματος.

Πώς να φορτίσετε το PS5 σας;

Εάν έχετε σύγχυση σχετικά με τις τεχνικές φόρτισης ή τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη φόρτιση του PS5 σας, διαβάστε παρακάτω για να μάθετε:

Φόρτιση μέσω βάσης σύνδεσης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, εάν έχετε σταθμό σύνδεσης, τότε πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ευθυγραμμίσει την υποδοχή φόρτισης στη βάση σύνδεσης με τον ακροδέκτη φόρτισης του ελεγκτή PS5 και όταν το κάνετε θα ακούτε έναν ήχο κλικ. Εάν δεν υπάρχει ήχος κλικ, πατήστε απαλά το χειριστήριο μέχρι να ακούσετε ένα.

Μπορείτε να φορτίσετε τη βάση σύνδεσης συνδέοντας το τροφοδοτικό AC στο καλώδιο τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος, το οποίο αργότερα θα συνδεθεί σε μια ηλεκτρική πρίζα για τροφοδοσία. Τώρα, προτού το κάνετε αυτό, συνδέστε τον προσαρμογέα εναλλασσόμενου ρεύματος στην υποδοχή DC IN που υπάρχει στο σταθμό σύνδεσης. Αφού ασφαλιστούν όλες οι συνδέσεις, συνδέστε το καλώδιο AC σε μια ηλεκτρική πρίζα.

Ανάγνωση:  Πώς να καθαρίσετε το Xbox One;

Φόρτιση μέσω κονσόλας PS5

Εάν έχετε κονσόλα PS5 αντί για βάση σύνδεσης, τότε θα παρέχεται επίσης ένα καλώδιο που συνδέει το USB-C με το USB-A. Συνδέστε το χειριστήριό σας στην κονσόλα χρησιμοποιώντας το καλώδιο συνδέοντας το ένα άκρο στη θύρα USB στο πίσω μέρος του ελεγκτή και το άλλο άκρο στο μπροστινό μέρος της κονσόλας.

Φόρτιση μέσω τυχαίας συσκευής

Εάν δεν έχετε κονσόλα PS5 τότε, μπορείτε να αγοράσετε το καλώδιο που μπορεί να συνδέσει το χειριστήριό σας σε μια συσκευή που είναι απευθείας συνδεδεμένη σε τροφοδοτικό. Η απευθείας φόρτιση από μια ηλεκτρική πρίζα μπορεί να είναι επιβλαβής για το χειριστήριο PS5 λόγω υπερφόρτισης ή υπερβολικής παροχής ρεύματος που μπορεί σύντομα να βλάψει το χειριστήριο μακροπρόθεσμα. Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο φόρτισης έχει άκρο USB-C και USB-A.

Τα κουμπιά έντασης ήχου του τηλεχειριστηρίου Apple TV δεν λειτουργούν: Γρήγορη επιδιόρθωση