Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί το Apple Watch;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστεί το Apple Watch;

Το Apple Watch είναι ένα έξυπνο ρολόι που διαθέτει λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων, όπως παρακολούθηση υγείας και φυσικής κατάστασης, ροή μουσικής, παρακολούθηση κλήσεων, μηνύματα καθώς και πληρωμές μέσω κινητού τηλεφώνου. Το ρολόι, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2015, έχει κυκλοφορήσει σε διάφορα μεγέθη και μοντέλα με συνεχή βελτίωση των νέων χαρακτηριστικών. Εάν φοράτε ένα όλο το εικοσιτετράωρο ή σκοπεύετε να το αγοράσετε, πρέπει να αναρωτιέστε για τη διάρκεια φόρτισής του.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πόσο χρόνο θα χρειαζόταν για να φορτιστεί ένα Apple Watch, οποιασδήποτε σειράς μοντέλων.

Πώς να βρείτε το Apple Watch εάν είναι νεκρό;

Χρόνος φόρτισης των Apple Watch

Είτε χρησιμοποιείτε το Apple Watch σας όλη την ημέρα είτε σε αντίξοες συνθήκες που περιλαμβάνουν εξωτερικούς χώρους ή νερό, αναμένεται μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας από τα προϊόντα της Apple. Το Apple Watch παρέχει αυτήν την εγγύηση δουλεύοντας για 18 ώρες χωρίς χρέωση, ανάλογα με τη χρήση σας.

Ένα Apple Watch μπορεί να χρειαστεί 45 έως 90 λεπτά για να φορτιστεί πλήρως ανάλογα με το μοντέλο. Στον παρακάτω πίνακα, υπάρχουν τέσσερα μοντέλα Apple Watch ανάλογα με το ποσό χρέωσης:

Ανάγνωση:  Πώς να κάνετε μεταβάσεις στο Tiktok 2024 – Ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε μια μετάβαση στο Tik Tok
Μοντέλο Apple Watch Φόρτιση έως και 80% Φόρτιση έως και 100%
Apple Watch Ultra 60 λεπτά 90 λεπτά
Apple Watch Series 8 45 λεπτά 75 λεπτά
Apple Watch Series 7 45 λεπτά 75 λεπτά
Apple Watch SE 90 λεπτά 150 λεπτά

Από τον παραπάνω πίνακα, μπορείτε να διακρίνετε ότι τα παλαιότερα μοντέλα Apple Watch χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτιστούν. Η φόρτιση εξαρτάται επίσης από το καλώδιο και τον προσαρμογέα που χρησιμοποιείται. Η Apple συνιστά τη χρήση ενός καλωδίου μαγνητικής γρήγορης φόρτισης Apple USB-C, που αναγνωρίζεται από τη λωρίδα αλουμινίου γύρω από τον μαγνητικό φορτιστή, για τη γρήγορη φόρτιση Apple Watch Series 7, 8 και Ultra. Επιπλέον, η Apple συμβουλεύει επίσης τη χρήση μετασχηματιστών USB-C 18W, 20W, 29W, 30W, 61W, 87W ή 96W.

Η φόρτιση του Apple Watch εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες του περιβάλλοντός σας, καθώς ο χρόνος φόρτισης μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με μια αλλαγή στην περιοχή, τις ρυθμίσεις ή τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το Apple Watch έχει τροποποιηθεί για να λειτουργεί για διαφορετικούς χρήστες ανάλογα με τα μοτίβα και τη συχνότητα χρήσης τους.

Παρακολούθηση ύπνου

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Apple Watch σας για να παρακολουθείτε τις καθημερινές σας συνήθειες ύπνου, θα πρέπει να διατηρείτε ένα τακτικό πρόγραμμα. Για να χρησιμοποιήσετε το ρολόι σας τη νύχτα, φορτίστε το για τουλάχιστον 45-60 λεπτά πριν πάτε για ύπνο. Τώρα, η εφαρμογή παρακολούθησης ύπνου δεν θα παρεμβαίνει στην μπαταρία του ρολογιού σας, επομένως η μπαταρία θα διαρκέσει μέχρι το πρωί.

Ανάγνωση:  Ενεργοποιήστε την κάρτα Wisely άμεσα με το Activatewisely.com

Το πρωί, μπορείτε να βάλετε το ρολόι σας σε φόρτιση για 45-60 λεπτά ή ακόμα και 30 λεπτά αν βιάζεστε, ενώ ετοιμάζεστε ή φρεσκάρετε για να ξεκινήσετε τη μέρα σας.

Εξοικονόμηση μπαταρίας

Από το watchOS 7 και μετά, το Apple Watch μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία Optimized Battery Charging για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Apple Watch. Μαθαίνει τις καθημερινές σας συνήθειες φόρτισης, πιέζοντας έτσι την ιδέα να είστε τακτικοί στη φόρτισή σας. Αυτή η λειτουργία βοηθά στην ελαχιστοποίηση του χρόνου που θα ξοδέψει το ρολόι σας για να φορτιστεί και επιβραδύνει τυχόν φθορά της μπαταρίας.

Το πιο πρόσφατο watchOS 9 διαθέτει λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης που απενεργοποιεί ή αλλάζει ορισμένες λειτουργίες για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Όσες περισσότερες λειτουργίες χρησιμοποιείτε, συμπεριλαμβανομένης της ακρόασης μουσικής, των κλήσεων ή των μηνυμάτων ή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης, τόσο μικρότερη ποσότητα ή ώρες ζωής μπαταρίας απομένει.

Πώς να συγχρονίσετε την εφαρμογή Health με το Apple Watch;