Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστούν τα χειριστήρια Switch;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτιστούν τα χειριστήρια Switch;

Το Nintendo Switch είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη κονσόλα της εταιρείας εδώ και πολύ καιρό και μία από τις καλύτερες κονσόλες παιχνιδιών χειρός στον κόσμο. Η απόλυτη φορητότητα και οι δυνατότητες επέκτασης που διαθέτει από μόνες τους δημιουργούν μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού είτε βρίσκεστε εν κινήσει είτε στον καναπέ σας.

Τούτου λεχθέντος, αν σας αρέσει να βγάζετε τα Joycon από την κύρια κονσόλα και να παίζετε στο χέρι, θα χρειαστεί τελικά να τα φορτίσετε και αυτά. Πόσος χρόνος χρειάζεται όμως για να φορτιστούν οι διαφορετικοί ελεγκτές Switch;

Διαβάστε επίσης: Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις

Ελεγκτές διακόπτη φόρτισης

Τα Joycons είναι ένα από τα πιο προηγμένα χειριστήρια στον πλανήτη με κινητήρες rumble, κάμερες υπερύθρων, γυροσκόπια και έναν αισθητήρα NFC. Παρά όλη αυτή την τεχνολογία, η Nintendo ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι 20 ώρες για κάθε Joycon, η οποία είναι εκπληκτικά μεγάλη.

Τούτου λεχθέντος, η χρέωση του Joycons είναι μια διαφορετική ιστορία. Ένα κανονικό Joycon χρειάζεται περίπου τρεισήμισι ώρες για να φορτίσει από το μηδέν έως το 100% της μπαταρίας. Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να φορτίσετε τα Joycons σας:

  • Μπορείτε να συνδέσετε το Joycon σας στην οθόνη Switch και να το βάλετε στη βάση σύνδεσης για φόρτιση.
  • Μπορείτε επίσης να πάρετε τη λαβή φόρτισης για τα Joycons και να τη συνδέσετε είτε στη βάση Switch είτε στον προσαρμογέα φόρτισης.
Ανάγνωση:  Η Samsung αποκαλύπτει το Exynos W920: το μικρότερο φορετό τσιπ της βιομηχανίας

Όσον αφορά το χειριστήριο Switch Pro, χρειάζονται περίπου έξι ώρες για να φορτιστεί πλήρως το χειριστήριο. Για άλλη μια φορά, έχετε δύο τρόπους για να το φορτίσετε, είτε συνδέοντάς το στο διακόπτη. Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να το συνδέσετε στο τροφοδοτικό Switch για να φορτίσετε το χειριστήριο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι φόρτισης του ελεγκτή Switch Pro. | Πηγή: Nintendo

Λάβετε υπόψη ότι είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε τα αξεσουάρ που παρέχονται με τα γνήσια χειριστήρια. Στην περίπτωση των Joycons, ο αριθμός μοντέλου της αρχικής λαβής φόρτισης Joycon είναι HAC-012. Για τον ελεγκτή Switch Pro, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το γνήσιο καλώδιο USB (αριθμός μοντέλου HAC-010) με τον αρχικό μετασχηματιστή AC Switch (αριθμός μοντέλου HAC-002).

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταδώσετε το Switch στο Discord;

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].