Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει ένας διακόπτης;

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να φορτίσει ένας διακόπτης;

Η Nintendo είναι μια δημοφιλής εταιρεία τυχερών παιχνιδιών σε όλο τον κόσμο με θρυλικά παιχνίδια και υλικό υπό την προσέγγισή της, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας της κονσόλας χειρός, του Nintendo Switch. Το Switch είναι μια ισχυρή συσκευή με προσανατολισμό στα μέσα, η οποία είναι παιχνιδάκι στη χρήση. Ωστόσο, όπως κάθε τεχνολογία, αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα κατά καιρούς.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το πόσο χρόνο χρειάζεται ο διακόπτης σας για να φορτίσει την μπαταρία του.

Διαβάστε επίσης: Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις

Επεξήγηση χωρητικότητας μπαταρίας διακόπτη

Ανάλογα με την έκδοση του Nintendo Switch που χρησιμοποιείτε, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η συνολική χωρητικότητα ενδέχεται να διαφέρουν. Ωστόσο, στις δοκιμές μας, θα χρειαστείτε περίπου τρεις ώρες για να φορτίσετε πλήρως την μπαταρία, εφόσον η κονσόλα είναι απενεργοποιημένη ή σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Φυσικά, ο χρόνος φόρτισης θα διαφέρει αν χρησιμοποιείτε ενεργά την κονσόλα, καθώς η αναλογία της κατανάλωσης ενέργειας και των ορίων ισχύος των επεξεργαστών ήταν αρκετά διαφορετική.

Ένα άλλο πράγμα που μπορεί να επηρεάσει τους χρόνους φόρτισης είναι ο κύκλος ζωής του διακόπτη. Η Nintendo δηλώνει ότι μετά από περίπου 800 κύκλους φόρτισης, η χωρητικότητα της μπαταρίας πέφτει στο 80% περίπου της αρχικής. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν υποδεικνύει κανένα πρόβλημα με ένα παιχνίδι ή κονσόλα.

Ανάγνωση:  WOW Cataclysm Classic: Beta Opt-in τώρα ανοιχτό. Δεν έχει οριστεί η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Όσον αφορά το πόσο διαρκεί η μπαταρία όταν παίζετε, αυτό εξαρτάται επίσης καθώς μέχρι στιγμής έχουν υπάρξει πολλά μοντέλα και εκδόσεις Switch.

  • Για τον αριθμό μοντέλου Switch HAC-001 με τον σειριακό αριθμό προϊόντος που ξεκινά με XAW, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου δυόμισι έως έξι και μισή ώρες.
  • Για τον αριθμό μοντέλου Switch HAC-001(-01) με τον σειριακό αριθμό προϊόντος να ξεκινά με XKW, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου τεσσεράμισι έως εννέα ώρες.
  • Για Switch OLED μοντέλο HEG-001 με τον σειριακό αριθμό προϊόντος που ξεκινά με XTW, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ίδια με τεσσεράμισι έως εννέα ώρες.
  • Για το Switch Lite, με αριθμό μοντέλου HDH-001, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι περίπου τρεις έως επτά ώρες.

Διαβάστε επίσης: Χρεώνει η Uber ανά άτομο;

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Γιαντουλάχ Αμπιντί

Ο Yadullah είναι πτυχιούχος Επιστήμης Υπολογιστών που γράφει/επεξεργάζεται/φωτογραφίζει/κωδικοποιεί όλα τα πράγματα που αφορούν την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, τα παιχνίδια και το τεχνολογικό υλικό. Όταν δεν είναι, μεταδίδει τον εαυτό του σε αγώνες εικονικών αυτοκινήτων. Γράφει και κάνει αναφορές για την τεχνολογία και την κυβερνοασφάλεια με ιστότοπους όπως οι Candid.Technology και MakeUseOf από το 2018. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected].