Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Προσθήκη προώθησης στο LinkedIn

Είτε αναζητάτε εργασία είτε είστε καταξιωμένος επαγγελματίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn για να βρείτε νέες ευκαιρίες, να ερευνήσετε εταιρείες και να συνδεθείτε με άλλους στον κλάδο σας. Αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να δείξετε ότι έχετε προωθηθεί. Η προσθήκη μιας προαγωγής στο LinkedIn μπορεί να βοηθήσει πιθανούς εργοδότες ή εργολάβους να διαπιστώσουν ότι πληροίτε τα προσόντα για τη θέση για την οποία προσλαμβάνουν. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα σας δείξουμε πώς να προσθέσετε τη διαφημιστική σας καμπάνια στο LinkedIn στον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας. Προσφέρουμε άλλους, πιο δημιουργικούς τρόπους για να προσθέσετε μια προώθηση στο LinkedIn, ώστε να μπορείτε να ενημερώσετε όλους για τα πιο πρόσφατα επιτεύγματά σας.

Εμφάνιση της καμπάνιας στο LinkedIn

Λοιπόν, πήρατε προαγωγή και θέλετε να γιορτάσετε τον νέο σας τίτλο στο LinkedIn; Ή μήπως θέλετε να παρουσιάσετε τη νέα σας δουλειά στις σχέσεις σας; Καλή ιδέα! Η προσθήκη μιας καμπάνιας στο προφίλ σας στο LinkedIn είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιραστείτε τα καλά σας νέα και να ενημερώσετε όλους για τις επιτυχίες σας. Και ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο, υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε την καμπάνια σας στο LinkedIn.

Προσθήκη προώθησης στο LinkedIn στον υπολογιστή σας

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn και τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο “Εγώ” στο επάνω μέρος της σελίδας.
 2. Επιλέξτε “Προβολή προφίλ” από το αναπτυσσόμενο μενού.
 3. Πατήστε το εικονίδιο με το μολύβι όταν βρείτε την εργασία που θέλετε να επεξεργαστείτε. Εναλλακτικά, εάν προσθέτετε μια νέα εργασία, κάντε κλικ στο σύμβολο συν στο επάνω μέρος της ενότητας Εμπειρία του προφίλ σας.
 4. Προσθέστε τον νέο σας τίτλο και άλλες πληροφορίες που έχουν αλλάξει. Ελέγξτε τα ρυθμιστικά “Update Industry” και “Update Title” εάν χρειάζεται.
 5. Βεβαιωθείτε ότι οι συνδέσεις σας έχουν ειδοποιηθεί για την προσφορά σας ενεργοποιώντας την επιλογή “Κοινή χρήση με το δίκτυο”.
 6. Κάντε κλικ στο “Αποθήκευση” για να εμφανίσετε την προσφορά σας στο LinkedIn.
Ανάγνωση:  Κορυφαίες 15 εναλλακτικές λύσεις Dopebox για ροή ταινιών & Τηλεοπτικές εκπομπές

Ο λαμπερός νέος σας τίτλος και όλες οι άλλες πληροφορίες που έχετε ενημερώσει θα εμφανίζονται τώρα στο προφίλ σας στο LinkedIn για να το δουν όλοι! Επίσης, εφόσον επιλέξατε να το μοιραστείτε με το δίκτυό σας, όλες οι συνδέσεις σας θα ειδοποιηθούν τώρα ότι έχετε μια νέα ανάρτηση στο LinkedIn που παρουσιάζει την προώθησή σας.

Πώς να εμφανίσετε μια προσφορά στο LinkedIn στο κινητό σας τηλέφωνο:

Δεδομένου ότι το 57% των χρηστών του LinkedIn έχουν πρόσβαση στον Ιστό από κινητές συσκευές, μπορεί να είναι χρήσιμο να γνωρίζετε πώς να διανέμετε τη διαφημιστική σας καμπάνια μέσω της εφαρμογής. Η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική από ό,τι στην επιφάνεια εργασίας, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά απλή και είναι η ίδια τόσο για το iPhone όσο και για το Android:

 1. Ανοίξτε την εφαρμογή LinkedIn στην κινητή συσκευή σας και πατήστε το εικονίδιο “Εγώ” και μετά μεταβείτε στην “Προβολή προφίλ”.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Εμπειρία” και επιλέξτε την εργασία που θέλετε να επεξεργαστείτε.
 3. Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν με την καμπάνια σας (και αν θέλετε να τη μοιραστείτε με το δίκτυό σας, ενεργοποιήστε την).
 4. Πατήστε “Αποθήκευση” για να υποβάλετε τις αλλαγές σας.

Προσθήκη καμπάνιας στο LinkedIn εντός της ίδιας εταιρείας

Εάν προωθηθείτε στην τρέχουσα εταιρεία σας, μπορείτε ακόμα να παρουσιάσετε τον νέο σας τίτλο στο LinkedIn. Υπάρχουν δύο τρόποι για να το κάνετε αυτό, ανάλογα με το πόσα δεδομένα θέλετε να μοιραστείτε με το δίκτυό σας.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε κάποιον για γενέθλια στο Διαδίκτυο; (Δωρεάν και επί πληρωμή τρόποι)

Η πρώτη επιλογή είναι απλώς να επεξεργαστείτε την τρέχουσα κατάστασή σας και να προσθέσετε έναν νέο τίτλο στην ενότητα “Τι κάνω”. Είναι επίσης ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος να ενημερώσετε το προφίλ σας στο LinkedIn ώστε να αντικατοπτρίζει τον νέο σας τίτλο, αν και είναι ορατός μόνο σε όσους βλέπουν το πλήρες προφίλ σας.

Ωστόσο, εάν θέλετε να μοιραστείτε την προώθησή σας με το δίκτυό σας και να δείξετε σε όλους ότι έχετε έναν νέο, καλύτερο ρόλο στην εταιρεία, μπορείτε να προσθέσετε την προώθησή σας στο LinkedIn ως εξής:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην επιφάνεια εργασίας σας και μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “Εγώ”.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Εμπειρία και κάντε κλικ στο σύμβολο συν δίπλα στην επιλογή Προσθήκη μονάδας δίσκου.
 3. Αυτό θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σας ζητά να “Περισσότερη εμπειρία”.
 4. Επιλέξτε εάν θέλετε να ειδοποιήσετε το δίκτυό σας για τη νέα τοποθεσία σας πατώντας το κουμπί “Ειδοποίηση δικτύου”.
 5. Προσθέστε τις λεπτομέρειες του νέου σας ρόλου στο παράθυρο που ανοίγει και ελέγξτε εάν η ενότητα “Τίτλος προφίλ” εμφανίζει τον παλιό σας ρόλο. Εάν ναι, αντικαταστήστε το με ένα νέο πριν κάνετε κλικ στο “Αποθήκευση”.
 6. Επιλέξτε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή Τερματισμός τρέχουσας τοποθεσίας τώρα. Αυτό θα δώσει εντολή στο LinkedIn να προσθέσει μια νέα ημερομηνία λήξης στον προηγούμενο ρόλο σας, η οποία είναι χρήσιμη εάν δεν θέλετε πλέον να εμφανίζεται η παλιά σας εργασία.

Η νέα σας κατάσταση θα εμφανίζεται πλέον στο προφίλ σας στο LinkedIn και, καθώς επιλέξατε να την μοιραστείτε με το δίκτυό σας, θα ειδοποιηθούν και όλες οι συνδέσεις σας.

Ανάγνωση:  5 τρόποι για να εφαρμόσετε SEO στη στρατηγική εισερχόμενου μάρκετινγκ

Άλλοι τρόποι προβολής της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο LinkedIn

Εκτός από την ενημέρωση της ενότητας Εμπειρία του προφίλ σας, υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να ενημερώσετε τις συνδέσεις σας στο LinkedIn ότι έχετε προωθηθεί. Και η ενότητα Εγκρίσεις του προφίλ σας είναι η δεύτερη καλύτερη επιλογή για να παρουσιάσετε τον νέο σας τίτλο. Βρίσκεται στην κορυφή του προφίλ σας, κάτω από την εικόνα προφίλ και την επικεφαλίδα σας, σας επιτρέπει να επισημάνετε ορισμένες πτυχές της εμπειρίας σας στις οποίες θέλετε να επιστήσετε την προσοχή.

Η προσθήκη της διαφημιστικής σας καμπάνιας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες τη βλέπουν αμέσως μόλις επισκεφτούν το προφίλ σας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μοιραστείτε τη διαφημιστική σας καμπάνια στο LinkedIn. Για παράδειγμα, μπορείτε:

 • Γράψτε ένα μήνυμα σχετικά με την προώθησή σας και μοιραστείτε το με το δίκτυό σας. Έτσι θα εμφανίζεται στις συνδέσεις σας στη ροή LinkedIn τους.
 • Δημοσιεύστε ένα σύντομο άρθρο ή ιστολόγιο που μπορείτε ακόμη και να δημοσιεύσετε στο LinkedIn Pulse (πλατφόρμα δημοσίευσης του LinkedIn) και μοιραστείτε το με το δίκτυό σας. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν είστε ικανός συγγραφέας.
 • Μοιραστείτε έναν σύνδεσμο προς έναν άλλο ιστότοπο στην ανακοίνωση προώθησής σας. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να μοιραστείτε καλά νέα στο LinkedIn, ειδικά εάν η προσφορά σας έχει ήδη ανακοινωθεί αλλού.
 • Ενημερώστε τον τίτλο σας για να προσθέσετε τον νέο σας τίτλο. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι οι άνθρωποι βλέπουν τον νέο σας τίτλο όταν σας συναντούν στο LinkedIn.
 • Τέλος, μπορείτε να συμπεριλάβετε διάφορα αρχεία πολυμέσων, όπως βίντεο του LinkedIn ή εικόνες που περιέχουν νέα για την καμπάνια σας.

Προώθηση LinkedIn έναντι νέας θέσης

Η διαφορά μεταξύ της ανάρτησης μιας προαγωγής στο LinkedIn και της δημοσίευσης μιας νέας εργασίας είναι ότι η πρώτη είναι απλώς μια ενημέρωση για τον τρέχοντα ρόλο σας, ενώ η δεύτερη σημαίνει ότι δεν βρίσκεστε πλέον στην παλιά σας θέση και έχετε μετακομίσει σε μια νέα εταιρεία.

Ανάγνωση:  Πώς να αποκτήσετε και να ενεργοποιήσετε το εφέ Roar of Time Adventure στο Pokemon GO

Εάν έχετε προαχθεί αλλά εξακολουθείτε να είστε στον ίδιο εργοδότη, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τον νέο σας τίτλο στην ενότητα εμπειρίας σας (ή στην ενότητα εισαγωγής) και να ενημερώσετε τον τίτλο σας εάν θέλετε.

Από την άλλη πλευρά, εάν βρήκατε μια νέα θέση εργασίας και δεν εργάζεστε πλέον στην παλιά εταιρεία, πρέπει να προσθέσετε μια νέα θέση εργασίας και να συμπεριλάβετε τα στοιχεία του νέου σας εργοδότη. Θα πρέπει επίσης να τερματίσετε την τρέχουσα θέση σας για να αποφύγετε τη σύγχυση.

Πάρε μακριά

Οι προσφορές είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε την επιτυχία σας και να ενημερώσετε το δίκτυό σας ότι προχωράτε στην καριέρα σας. Η ενημέρωση του προφίλ σας στο LinkedIn είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να μοιραστείτε αυτά τα νέα. Και το να γνωρίζετε πώς να προσθέσετε τη διαφημιστική σας καμπάνια στο LinkedIn θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ισχυρό διαδικτυακό εργαλείο. Ας ελπίσουμε ότι τα βήματα που συζητήθηκαν παραπάνω θα σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Και να θυμάστε, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που θα επιλέξετε, να είστε σαφείς και συνοπτικοί σχετικά με τον νέο σας ρόλο, ώστε οι συνδέσεις σας στο LinkedIn να είναι καλά ενημερωμένες.