Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Προδιαγραφές βίντεο LinkedIn

Τα βίντεο είναι το μέλλον του μάρκετινγκ περιεχομένου και βασικό στοιχείο των αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το LinkedIn είναι ένα εξαιρετικό κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες για να ενισχύσουν την προβολή της εταιρείας τους. Έχει το τέλειο κοινό για εταιρικά βίντεο.

Όταν δημοσιεύετε βίντεο στο LinkedIn, είναι σημαντικό να σημειώσετε εάν υπάρχουν όρια μεγέθους ή μήκους που πρέπει να γνωρίζετε. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε για τη χρήση βίντεο LinkedIn για την προώθηση της επιχείρησής σας – από τη μορφοποίηση έως τις προδιαγραφές βίντεο του LinkedIn.

Ρίξε μια ματιά.

Τύποι βίντεο LinkedIn

Πριν προχωρήσετε σε λεπτομέρειες σχετικά με τη δημοσίευση ενός βίντεο στο LinkedIn, δείτε τους τύπους βίντεο που μπορείτε να μοιραστείτε στην πλατφόρμα. Οι τρεις τύποι βίντεο LinkedIn είναι:

Τα ενσωματωμένα βίντεο μεταφορτώνονται αρχικά σε άλλο ιστότοπο όπως το YouTube ή το Vimeo και στη συνέχεια κοινοποιούνται στο LinkedIn ενσωματώνοντάς τα σε μια ανάρτηση. Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος κοινής χρήσης βίντεο σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επειδή είναι ο πιο εύκολος.

Αυτά τα βίντεο δημιουργούνται και ανεβαίνουν απευθείας στο LinkedIn. Ο αλγόριθμος του LinkedIn ευνοεί τα εγγενή βίντεο και, παρόμοια με τα εγγενή βίντεο του Facebook που έχουν 478% περισσότερα κοινά, αυτά τα βίντεο αποκτούν μεγαλύτερη απήχηση και αφοσίωση.

Εγγενή βίντεο στο LinkedIn αυτόματη αναπαραγωγή σε ροή, που σημαίνει ότι είναι πιο πιθανό να τραβήξουν την προσοχή των συνδέσεών σας από τα ενσωματωμένα.

Οι εταιρείες δημιουργούν βίντεο για να προωθήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο LinkedIn. Αυτά τα βίντεο ενισχύουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και αποτελούν συνήθως μέρος των διαφημιστικών καμπανιών της εταιρείας, αποφέροντας μέσο έσοδο 7,87 $ ανά χρήστη του Διαδικτύου. Το LinkedIn είναι αρκετά γενναιόδωρο με αυτό το είδος περιεχομένου και επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν βίντεο διάρκειας έως και 30 λεπτών.

Τώρα που γνωρίζετε τους τρεις τύπους βίντεο LinkedIn, ας δούμε πώς μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στην πλατφόρμα.

Ανάγνωση:  E-mail συγγνώμης στους πελάτες

Πώς να δημοσιεύσετε ένα βίντεο στο LinkedIn

Η διαδικασία για τη δημοσίευση βίντεο στο LinkedIn είναι αρκετά απλή, ανεξάρτητα από τον τύπο που θέλετε να δημοσιεύσετε. Παρακάτω είναι τα βήματα για κάθε τύπο.

Μοιραστείτε ένα ενσωματωμένο βίντεο στο LinkedIn

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο LinkedIn και μεταβείτε στην αρχική σελίδα.

2. Στο επάνω μέρος της οθόνης, κάντε κλικ στην επιλογή “Έναρξη ανάρτησης”. Ένα αναδυόμενο παράθυρο θα ρωτήσει, “Τι θέλετε να μιλήσουμε;”.

3. Κάντε κλικ σε αυτό. Εάν το βίντεο βρίσκεται στο YouTube ή σε άλλο ιστότοπο, επιλέξτε αντιγράψτε το URL και επικολλήστε το στο αναδυόμενο παράθυρο

📝 Σημείωση

Εναλλακτικά, μπορείτε να το μοιραστείτε απευθείας από το YouTube ή τον άλλο ιστότοπο επιλέγοντας το κουμπί Κοινή χρήση.

4. Προσθέστε έναν τίτλο και μια περιγραφή για το βίντεό σας και επιλέξτε με ποιους θέλετε να το μοιραστείτε (δημόσιες συνδέσεις ή μέλη ομάδας).

✅ Επαγγελματική συμβουλή

Μπορείτε να συμπεριλάβετε 1 ή 2 hashtags LikedIn στην ανάρτησή σας για να ενισχύσετε την προβολή. Προσθέστε αποτελεσματικά τα hashtags του LinkedIn στην ανάρτησή σας για να συνδεθείτε με ομοϊδεάτες και να ξεκινήσετε συνομιλίες με την ανάρτησή σας.

5. Κάντε κλικ στο «Δημοσίευση».

Μόλις ολοκληρωθεί, το ενσωματωμένο βίντεό σας θα εμφανίζεται πλέον στο προφίλ σας στο LinkedIn. Για εγγενή βίντεο, η διαδικασία είναι ελαφρώς διαφορετική. Θα ανεβάσετε το περιεχόμενο αντί να το μοιραστείτε από άλλο ιστότοπο.

Ανεβάστε ένα βίντεο στο LinkedIn

1. Μεταβείτε στην αρχική σελίδα και επιλέξτε το πλαίσιο κοινής χρήσης που λέει “Έναρξη ανάρτησης”.

2. Πατήστε το εικονίδιο “Βίντεο”.

3. Θα εμφανιστεί ένα νέο αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ζητά να “Επιλέξτε βίντεο για κοινή χρήση” και θα σας ζητήσει αυτόματα να επιλέξετε ένα βίντεο από τη βιβλιοθήκη της συσκευής σας.

📝 Σημείωση

Μπορείτε επίσης να εγγράψετε ένα νέο βίντεο στο κινητό σας επιλέγοντας «εγγραφή νέου βίντεο» και κοινοποιώντας το μέσω της εφαρμογής LinkedIn.

4. Προσθέστε έναν τίτλο και μια περιγραφή μόλις επιλεγεί ή εγγραφεί το βίντεο LinkedIn.

5. Επιλέξτε μια μικρογραφία πριν την μοιραστείτε με τις συνδέσεις σας.

Έτσι ανεβάζετε ένα βίντεο στην πλατφόρμα του LinkedIn. Εν τω μεταξύ, οι διαφημίσεις βίντεο του LinkedIn απαιτούν τη χρήση του Campaign Manager του LinkedIn. Είναι το πιο περίπλοκο μεταξύ των τριών τύπων βίντεο, καθώς είναι περιεχόμενο χορηγίας.

Ανάγνωση:  Πώς να ενεργοποιήσετε τα AMCTheatres σε τηλεόραση LG, Samsung Smart TV, Amazon Fire TV, Roku

Προσθέστε μια διαφήμιση βίντεο στο προφίλ σας στο LinkedIn

1. Μεταβείτε στο LinkedIn Campaign Manager.

2. Δημιουργήστε μια νέα καμπάνια επιλέγοντας “Περιεχόμενο με χορηγία”.

3. Ονομάστε την καμπάνια σας και επιλέξτε τους στόχους σας από τις διαθέσιμες επιλογές: επισκέψεις στον ιστότοπο, δημιουργία δυνητικών πελατών ή προβολές βίντεο.

4. Πατήστε “Βίντεο” ως μορφή τύπου διαφήμισης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Επόμενο” για να “Δημιουργία νέου βίντεο”.

5. Συμπληρώστε τα κενά πεδία, ανεβάστε το βίντεό σας και αποθηκεύστε το.

6. Μόλις ολοκληρωθεί η μεταφόρτωση της διαφήμισης βίντεο LinkedIn, κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου για να την επιλέξετε.

7. Επιλέξτε το κοινό-στόχο σας και επιλέξτε “Επόμενο”.

8. Θα εμφανιστεί ένα μήνυμα για να ορίσετε την προσφορά, τον προϋπολογισμό και τη διάρκεια της καμπάνιας.

9. Ολοκληρώστε τα απαιτούμενα βήματα και κάντε κλικ στην “Εκκίνηση καμπάνιας” για να προσθέσετε τη διαφήμιση βίντεο στο προφίλ σας στο LinkedIn ή στη σελίδα της εταιρείας σας.

Η μεταφόρτωση περιεχομένου βίντεο στο LinkedIn μπορεί να είναι εύκολη με τον σωστό οδηγό. Θα πρέπει να γνωρίζετε τι είδους βίντεο στο LinkedIn ανεβάζετε για να αποφύγετε περαιτέρω λάθη και καθυστερήσεις.

Προδιαγραφές και διαστάσεις βίντεο LinkedIn

Τα βίντεο LinkedIn έχουν ένα ευέλικτο εύρος προδιαγραφών και διαστάσεων, δίνοντάς σας δημιουργική ελευθερία με το περιεχόμενό σας. Η διάρκεια του βίντεο LinkedIn μπορεί να είναι από 3 δευτερόλεπτα έως 15 λεπτά κατά τη μεταφόρτωση από επιτραπέζιο υπολογιστή.

Μπορεί επίσης να διαρκέσει 10 λεπτά όταν το ανεβάσετε μέσω της εφαρμογής LinkedIn. Η μέγιστη διάρκεια είναι 4 ώρες εάν σκοπεύετε να κάνετε ένα Live Video LinkedIn. Ακολουθούν ορισμένες άλλες διαστάσεις και προδιαγραφές βίντεο LinkedIn που θα πρέπει να τηρείτε:

 • Το μέγεθος βίντεο του LinkedIn θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 75 KB και μέγιστο 5 GB.
 • Ο προσανατολισμός μπορεί να είναι οριζόντιος ή κάθετος. Ωστόσο, το LinkedIn περικόπτει κάθετα βίντεο σε ένα τετράγωνο στη ροή.
 • Οι αναλογίες διαστάσεων είναι 9:16 (κάθετα), 1:1 (κατακόρυφα) και 16:9 (οριζόντια), με το 16:9 να είναι η καλύτερη επιλογή για κινητά.
 • Οι αναλύσεις μπορούν να κυμαίνονται από το ελάχιστο 256 × 144 έως το μέγιστο 4096 x 2304.
 • Οι ρυθμοί bit θα πρέπει να είναι μεταξύ 192kps και 30MBps.
 • Οι ρυθμοί καρέ πρέπει να είναι 10-60 καρέ ανά δευτερόλεπτο και τέλος,
 • Μορφή βίντεο για το LinkedIn — ASF, AVI, FLV, MPEG-1, MPEG-4, MKV, QuickTime, WebM, H264/AVC, MP4, VP8, VP9, ​​WMV2 και WMV3.
Ανάγνωση:  Το Pixel 6A έρχεται στην Ινδία: Τιμή, προδιαγραφές και πολλά άλλα

📝 Σημείωση

Οι προδιαγραφές βίντεο του LinkedIn υποδηλώνουν ότι τα ProRes, MPEG-2, Raw Video, VP6 και WMV1 ως αρχεία δεν υποστηρίζονται.

Προδιαγραφές διαφημίσεων βίντεο LinkedIn

Τα τελευταία στατιστικά στοιχεία διαφήμισης το δείχνουν Το 91% των εταιρειών χρησιμοποιούν καινοτόμες μορφές βίντεο ως εργαλείο μάρκετινγκ. Η γνώση των σωστών τεχνικών απαιτήσεων, μεγεθών και διαστάσεων είναι απαραίτητη για την έναρξη μιας διαφημιστικής καμπάνιας βίντεο LinkedIn.

Ακολουθεί μια λίστα με τις προδιαγραφές διαφημίσεων βίντεο LinkedIn:

 • Διάρκεια βίντεο LinkedIn — από 3 δευτερόλεπτα έως 30 λεπτά.
 • Μέγεθος βίντεο LinkedIn — από 75 KB έως 200 MB.
 • Ο προσανατολισμός πρέπει να είναι μόνο οριζόντιος, καθώς το LinkedIn δεν υποστηρίζει κάθετες διαφημίσεις βίντεο.
 • Οι λόγοι διαστάσεων, όπως προτείνεται, μπορεί να είναι 4:5, 9:16 (κάθετα), 1:1 (κατακόρυφα) και 16:9 (οριζόντια), με ανοχή 5%.
 • Οι αναλύσεις μπορούν να κυμαίνονται από το ελάχιστο 360×640 έως το μέγιστο 1920×1920.
 • Η εγκεκριμένη μορφή βίντεο για τις διαφημίσεις LinkedIn είναι MP4.
 • Ο ρυθμός καρέ πρέπει να είναι έως και 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο.
 • Η μορφή ήχου μπορεί να είναι AAC ή MPEG4, ενώ το μέγεθος ήχου θα πρέπει να είναι μικρότερο από 64KHz.

Για τα κουμπιά παρότρυνσης για δράση, οι προδιαγραφές διαφημίσεων LinkedIn επιτρέπουν τα εξής:

 • Ισχύουν
 • Κατεβάστε
 • Προβολή προσφοράς
 • Μάθε περισσότερα
 • Εγγραφείτε
 • Εγγραφείτε
 • Κανω ΕΓΓΡΑΦΗ
 • Συμμετοχή
 • Παραβρίσκομαι
 • Ζητήστε επίδειξη

Τώρα που είστε πλήρως εξοπλισμένοι με τις τεχνικές λεπτομέρειες των βίντεο του LinkedIn, ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να δημιουργείτε ελκυστικό περιεχόμενο. Τα βίντεο πρέπει να τραβούν τα βλέμματα για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας.

Για να σας δώσουμε μεγαλύτερη αξία, ακολουθεί μια λίστα με τις βέλτιστες πρακτικές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την καμπάνια βίντεο σας.

Βέλτιστες πρακτικές βίντεο LinkedIn

Κατά τη δημιουργία βίντεο LinkedIn, θα πρέπει να έχετε υπόψη σας μερικά πράγματα για να διασφαλίσετε ότι το περιεχόμενό σας οδηγεί σε μετατροπές. Για παράδειγμα, επιλέξτε το καλύτερο μέγεθος βίντεο για το LinkedIn και παρέχετε υψηλής ποιότητας και ελκυστικά γραφικά.

Ακολουθούν άλλες πολύτιμες συμβουλές που μπορείτε να λάβετε υπόψη:

Ανάγνωση:  Τίποτα Τηλέφωνο (1): Προδιαγραφές που διέρρευσαν, τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και πολλά άλλα

1. Φροντίστε να βελτιστοποιήσετε τη μικρογραφία και την επικεφαλίδα του βίντεό σας στο LinkedIn για καλύτερο CTR.

2. Διατηρήστε τα βίντεό σας σύντομα, γλυκά και επίκαιρα.

✅ Επαγγελματική συμβουλή

Δείξτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζει το κοινό-στόχο σας μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα του βίντεο.

3. Προσπαθήστε να τραβήξετε την προσοχή του κοινού σας δημοσιεύοντας βίντεο υψηλής ποιότητας, πολύτιμα, ενημερωτικά και διασκεδαστικά.

4. Δώστε προσοχή στη ρύθμιση του βίντεο—τη θέση και τον φωτισμό της κάμερας, τη γλώσσα του σώματος των ατόμων σε αυτό, τον θόρυβο του περιβάλλοντος κ.λπ.

5. Χρησιμοποιήστε αναλυτικά στοιχεία βίντεο για να παρακολουθείτε τις προβολές βίντεο και το ποσοστό αφοσίωσης για να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι.

6. Συμπεριλάβετε λεζάντες ή υπότιτλους στα βίντεό σας στο LinkedIn, καθώς πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν διαδικτυακό περιεχόμενο χωρίς ήχο.

7. Μοιραστείτε το βίντεό σας στο LinkedIn αλλά και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

✅ Επαγγελματική συμβουλή

Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε το βίντεό σας στο LinkedIn στον άλλο ιστότοπο ή ιστολόγιο για να αυξήσετε τις προβολές.

8. Να συμπεριλαμβάνετε πάντα μια παρότρυνση για δράση στα βίντεό σας στο LinkedIn για να ενθαρρύνετε τους θεατές να κάνουν το επόμενο βήμα (δηλαδή, εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο σας, επίσκεψη στον ιστότοπό σας κ.λπ.)

9. Θυμηθείτε να απαντάτε στα σχόλια και τις ερωτήσεις που αφήνονται στα βίντεό σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις με το κοινό-στόχο σας, να απαντήσετε στις ερωτήσεις του και να δείξετε ότι ενδιαφέρεστε για το τι έχουν να πουν.

Τύλιξε

Αποκτήστε εμπιστοσύνη στη δημοσίευση βίντεο στο LinkedIn, γνωρίζοντας τις απαιτούμενες προδιαγραφές και τις διαστάσεις τους. Εκτός από την τεχνική μορφή του βίντεό σας, είναι εξίσου σημαντικό να κάνετε τα βίντεό σας ελκυστικά και οπτικά ευχάριστα.

Θυμηθείτε να διατηρείτε το περιεχόμενο βίντεο σας ενημερωτικό και αξίζει να το παρακολουθήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, οι θεατές θα είναι πιο περίεργοι και θα αρχίσουν να συζητούν για εσάς ή την επωνυμία σας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα βίντεο του LinkedIn

1. Πόσο διαρκούν τα βίντεο του LinkedIn;

Η μέγιστη διάρκεια βίντεο του LinkedIn είναι 15 λεπτά εάν δημοσιεύετε από επιτραπέζιο υπολογιστή. Εάν δημοσιεύετε από κινητή συσκευή, η μέγιστη διάρκεια βίντεο είναι 10 λεπτά.

2. Υπάρχει όριο στο πόσα βίντεο LinkedIn μπορώ να δημοσιεύσω;

Μπορείτε να δημοσιεύσετε μόνο ένα βίντεο LinkedIn ανά ανάρτηση. Εκτός από αυτό, δεν υπάρχει όριο στο πόσα βίντεο μπορείτε να δημοσιεύσετε στο προφίλ σας. Ωστόσο, συνιστάται η ανάρτηση το πολύ 1-2 την ημέρα για να μην κατακλύζετε τους followers σας.

3. Ποια μορφή βίντεο λειτουργεί καλύτερα στο LinkedIn;

Οι προδιαγραφές βίντεο του Linkedin συνιστούν έναν τύπο αρχείου MP4 έως 200 MB και διάρκειας περίπου 1-2 λεπτών για την καλύτερη ποιότητα και βέλτιστα αποτελέσματα. Επίσης, προσθέστε μια προσαρμοσμένη μικρογραφία για να ξεχωρίσετε περισσότερο στη ροή.