Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ποιος φτιάχνει το Insignia TV; Είναι καλοί?

 Ποιος φτιάχνει το Insignia TV;  Είναι καλοί?

Η επωνυμία Insignia ανήκει στην Best Buy και είναι γνωστή για τις οικονομικές τηλεοράσεις. Μπορείτε να αγοράσετε Insignia TV από οποιοδήποτε κατάστημα Best Buy ή άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα όπως το Amazon.

Αν και η μάρκα Insignia ανήκει στην Best Buy, οι τηλεοράσεις κατασκευάζονται από την εταιρεία Hisense. Η Hisense corporation είναι μια κινεζική πολυεθνική εταιρεία με έδρα το Quingdao της επαρχίας Shangdong.

Η Insignia προσφέρει μια μεγάλη γκάμα τηλεοπτικών σειρών που καλύπτουν τις δημοσιονομικές απαιτήσεις της μεσαίας τάξης. Το Insignia δίνει μια σκληρή μάχη στην Toshiba, την Hisense και άλλες μάρκες σε αυτό το εύρος τιμών.

Οι τηλεοράσεις δεν θα σας απογοητεύσουν, αλλά δεδομένου του εύρους τιμών, έχετε μια δίκαιη συμφωνία. Δεν δικαιολογείται να ζητάς περισσότερα σε αυτό το εύρος τιμών. Επίσης, θα ήταν άδικο να συγκρίνουμε την τηλεόραση Insignia με κάποιες άλλες premium μάρκες όπως η Samsung και η Sony.

Το 2018, η Best Buy υπέγραψε α συμφωνία με την Amazon για τη χρήση του λειτουργικού συστήματος Amazon Fire Smart TV σε τηλεοράσεις Insignia. Αυτή η κίνηση διευκόλυνε τις τηλεοράσεις Insignia να ενσωματωθούν περισσότερο στο οικοσύστημα του Amazon.

Κόκκινη λυχνία τηλεόρασης Panasonic που αναβοσβήνει: 5 Διορθώσεις

Ανάγνωση:  Η Samsung λανσάρει διαφανές Micro LED 110 ιντσών στα 150.000 δολάρια

Καθώς αυτές οι τηλεοράσεις βρίσκονται στο εύρος του προϋπολογισμού, λείπουν αρκετά από τα high-end χαρακτηριστικά. Έτσι, εάν σκοπεύετε να αγοράσετε αυτή τη μάρκα, βεβαιωθείτε ότι δεν θα το κάνετε αποκτήστε πολλά χαρακτηριστικά όπως:

  • HDR 10+, 120 Hz και υποστήριξη gaming.
  • Τεχνολογία τοπικής θαμπής πλήρους συστοιχίας.
  • Ένα οικοσύστημα της μάρκας με επίκεντρο την αμαζόνα. Εάν δεν είστε συνδρομητής του Amazon, τότε είναι ένα μικρό πρόβλημα.
  • Συνήθως λείπουν πάνελ OLED ή Mini OLED.

Η τηλεόραση Insignia έχει καλές βαθμολογίες στο Amazon, γεγονός που υποδηλώνει την ποιότητα κατασκευής του προϊόντος. Έτσι, εάν θέλετε μια τηλεόραση για κανονική καθημερινή προβολή, μπορείτε σίγουρα να επιλέξετε αυτήν τη μάρκα.

Παίρνει το CVS το Apple Pay;

Κουμάρ Χέμαντ

Κουμάρ Χέμαντ

Αναπληρωτής Συντάκτης στο Candid.Technology. Ο Hemant γράφει στη διασταύρωση τεχνολογίας και πολιτισμού και έχει έντονο ενδιαφέρον για την επιστήμη, τα κοινωνικά ζητήματα και τις διεθνείς σχέσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του εδώ: [email protected]