Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Πλωτό κουμπί αρχικής οθόνης στο iPhone: Λήψη, αφαίρεση και οτιδήποτε άλλο

Πλωτό κουμπί αρχικής οθόνης στο iPhone: Λήψη, αφαίρεση και οτιδήποτε άλλο

Το αιωρούμενο κουμπί αρχικής οθόνης στο iPhone είναι μια λειτουργία γνωστή ως AssistiveTouch. Επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν τα iPhone τους με χειρονομίες αντί να χρειάζεται να αγγίζουν την οθόνη. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για άτομα με αναπηρίες ή για άτομα που έχουν σπάσει την οθόνη τους.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και να αφαιρέσετε τα κυμαινόμενα κουμπιά αρχικής οθόνης σε ένα iPhone. Θα συζητήσουμε επίσης πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα κυμαινόμενα κουμπιά αρχικής οθόνης για να κάνετε τη ζωή σας λίγο πιο εύκολη.

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το AssistiveTouch;

Μπορείτε να προσθέσετε ένα πλωτό κουμπί αρχικής οθόνης στο iPhone σας ενεργοποιώντας τη λειτουργία AssistiveTouch. Θυμηθείτε, η μεθοδολογία μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση του iOS.

Μέθοδος 1:

  • Παω σε Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Αγγίξτε. Για iOS 12 ή παλαιότερο, θα πρέπει να μεταβείτε στο Γενικά > Προσβασιμότητα.
  • Τώρα, πατήστε στο Αγγιγμα βοηθείας για να το ανάψεις. Θα δείτε ότι μια πράσινη λυχνία έχει ανάψει που υποδεικνύει ότι το AssistiveTouch είναι τώρα ενεργοποιημένο.
Ανάγνωση:  Πώς να κερδίσετε τη Rennala, βασίλισσα της Πανσελήνου στο Elden Ring

Μέθοδος 2:

Αυτή είναι μια μέθοδος συντόμευσης για την προσθήκη ενός κυμαινόμενου κουμπιού αρχικής οθόνης στο iPhone. Απλώς, πηγαίνετε στο Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Συντόμευση προσβασιμότητας και εδώ, ενεργοποιήστε το AssistiveTouch.

Μέθοδος 3:

Αυτή είναι η πιο εύκολη μέθοδος μεταξύ των παρτίδων. Απλώς ξεκινήστε τον φωνητικό βοηθό Siri λέγοντας “Hey Siri” και, στη συνέχεια, πείτε κάτι σχετικά όπως “Ενεργοποιήστε το AssistiveTouch” ή “Add AssistiveTouch”.

Αφού προσθέσετε το AssistiveTouch στο iPhone σας, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιείτε χειρονομίες για πρόσβαση σε μενού και έλεγχο του iPhone σας.

A Τι σημαίνει «το iPhone μπορεί να βρεθεί»;

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το AssistiveTouch;

Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να αφαιρέσετε το αιωρούμενο κουμπί AssistiveTouch στο iPhone σας:

Μέθοδος 1:

  • Παω σε Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Αγγίξτε.
  • Στη συνέχεια, πατήστε Αγγιγμα βοηθείας για να το απενεργοποιήσετε. Μόλις απενεργοποιήσετε την εναλλαγή, θα σβήσει και το πράσινο φως.

Μπορείτε να δείτε τα στιγμιότυπα οθόνης των βημάτων στην παραπάνω ενότητα.

Μέθοδος 2:

Για να απενεργοποιήσετε την αιωρούμενη συντόμευση AssistiveTouch, μεταβείτε στο Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > Συντόμευση προσβασιμότητας και εδώ, απενεργοποιήστε Αγγιγμα βοηθείας.

Μέθοδος 3:

Μπορείτε επίσης να δώσετε εντολή στο Siri να απενεργοποιήσει το AssistiveTouch. Πείτε κάτι σαν “Turn off AssistiveTouch” ή “Θέλω να απενεργοποιήσετε το AssistiveTouch στο iPhone μου”.

Πώς να απενεργοποιήσετε το Do Not Disturb στο iPhone;

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το κόκκινο φως του Eero;

5 λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιήσετε το floating AssistiveTouch

Το AssistiveTouch είναι μια ισχυρή δυνατότητα προσβασιμότητας στο iPhone που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που το καθιστά πολύ περισσότερα από μια απλή δυνατότητα προσβασιμότητας. Ακολουθούν ορισμένα οφέλη από τη χρήση του AssistiveTouch:

Βελτιωμένη προσβασιμότητα

Το AssistiveTouch έχει σχεδιαστεί για να βοηθά άτομα με κινητικές προκλήσεις ή αναπηρίες παρέχοντας μια εναλλακτική μέθοδο αλληλεπίδρασης με τα iPhone τους. Εξαλείφει την ανάγκη για φυσικά πατήματα κουμπιών, καθιστώντας ευκολότερο για άτομα με περιορισμένη επιδεξιότητα ή κινητικά προβλήματα να πλοηγούνται στη συσκευή τους χωρίς κόπο.

Απλοποιημένη πλοήγηση

Το αιωρούμενο κουμπί AssistiveTouch χρησιμεύει ως κεντρικός διανομέας για πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες, εξαλείφοντας την ανάγκη πλοήγησης σε πολλά μενού ή φυσικά κουμπιά. Παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες όπως το Κέντρο Ελέγχου, ειδοποιήσεις και ενέργειες για συγκεκριμένες συσκευές, επιτρέποντας πιο ομαλή πλοήγηση και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

Επιλογές προσαρμογής

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του AssistiveTouch είναι οι επιλογές προσαρμογής του. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το μενού ανώτατου επιπέδου προσθέτοντας, αναδιατάσσοντας και δημιουργώντας προσαρμοσμένα εικονίδια για συγκεκριμένες ενέργειες. Αυτό το επίπεδο προσαρμογής δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να προσαρμόσουν το AssistiveTouch στις συγκεκριμένες ανάγκες τους, διασφαλίζοντας μια πιο εξατομικευμένη και αποτελεσματική εμπειρία.

Δημιουργία χειρονομιών

Το AssistiveTouch Επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες χειρονομίες για την εκτέλεση ενεργειών ή την πλοήγηση στα iPhone τους. Είτε πρόκειται για τσίμπημα, σάρωση ή περιστροφή, μπορείτε να ηχογραφήσετε και να εκχωρήσετε κινήσεις για να ενεργοποιήσετε συγκεκριμένες εντολές. Αυτή η δυνατότητα βελτιώνει την προσβασιμότητα παρέχοντας εναλλακτικές μεθόδους εισαγωγής και καθιστώντας τις σύνθετες ενέργειες πιο προσιτές και εύχρηστες.

Ανάγνωση:  Τι είναι το ηχείο Κεντρικού καναλιού; Χρειάζεστε ένα;

Γρήγορες συντομεύσεις προσβασιμότητας

Το AssistiveTouch παρέχει εύκολη πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες προσβασιμότητας στο iPhone σας. Με λίγα μόνο αγγίγματα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε λειτουργίες όπως ο Μεγεθυντικός φακός, το VoiceOver ή το ίδιο το AssistiveTouch, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα απρόσκοπτου ελέγχου των ρυθμίσεων προσβασιμότητας.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δόνηση στο iPhone;