Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Fusee: Quick Fix

Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Fusee: Quick Fix

Οι φορητές κονσόλες παιχνιδιών έχουν προχωρήσει πολύ. Αυτές τις μέρες, έχουμε μερικές πολύ καλές κονσόλες χειρός, όπως το Nintendo Switch, που διαθέτουν μεγάλη ισχύ, για να μην αναφέρουμε την εκτεταμένη βιβλιοθήκη παιχνιδιών.

Ωστόσο, η τροποποίηση αυτών των κονσολών χειρός επόμενης γενιάς δεν είναι εύκολη και υπάρχουν εμπόδια σε κάθε βήμα. Σε αυτό το άρθρο, εξετάζουμε το σφάλμα “Παρουσιάστηκε μοιραίο σφάλμα κατά την εκτέλεση του Fusee” και σας δίνουμε τέσσερις λύσεις για το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε τον κωδικό σφάλματος Nintendo Switch 2137 8056;

Πρώτα, ελέγξτε την κάρτα SD για να βεβαιωθείτε ότι έχει διαμορφωθεί στη σωστή μορφή αρχείου. Ενώ διαφορετικοί εξομοιωτές υποστηρίζουν διαφορετικές μορφές, είστε γενικά ασφαλείς να χρησιμοποιήσετε το FAT32 ή το NFTS. Οι κατεστραμμένες κάρτες SD μπορούν επίσης να ενεργοποιήσουν αυτό το σφάλμα, επομένως δοκιμάστε την κάρτα SD σας με άλλη συσκευή αφού τη μορφοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει.

Στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι το Atmosphere και το Hekate είναι ενημερωμένα με τις πιο πρόσφατες σταθερές εκδόσεις για να διασφαλίσετε ότι είναι συμβατά με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό Switch. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενημερώσει το fusee.bin και θα απαιτηθούν ενημερωμένα αρχεία διαμόρφωσης εάν υπάρξει αλλαγή στις εκδόσεις λογισμικού.

Ανάγνωση:  Η Lenovo ανακοινώνει το Legion Y90, ένα τηλέφωνο παιχνιδιών με ενσωματωμένο SSD

Επίσης, βεβαιωθείτε ότι όλα τα απαιτούμενα αρχεία για τη λειτουργία των προγραμμάτων μετά την ενημέρωση βρίσκονται στη μονάδα αποθήκευσης του Switch (ή στην κάρτα μνήμης). Η ενημέρωση συχνά καταργεί τα αρχεία διαμόρφωσης που απαιτούνται για τη λειτουργία του εξομοιωτή.

Διαβάστε επίσης: Πώς να διορθώσετε το “Σφάλμα:0308010c:Ρουτίνες ψηφιακού φακέλου::μη υποστηριζόμενο”;

Εκτός από την αντικατάσταση των αρχείων διαμόρφωσής σας, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να αντικαταστήσετε το αρχείο fusee-primary.bin που χρησιμοποιείται αυτήν τη στιγμή με fusee.bin και το αρχείο fusee-secondary.bin με πακέτο. Αυτό θα πρέπει να φέρει σε τάξη τη διαμόρφωση του εξομοιωτή και να επιλύσει το σφάλμα.

Η Hekate έχει μια δυνατότητα που ονομάζεται auto RCM που εκκινεί αυτόματα την κονσόλα σας στο προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα σε περίπτωση που το modding λειτουργικό σας σύστημα δεν εκκινήσει. Ωστόσο, μερικές φορές το αυτόματο RCM μπορεί να παρακάμψει το τροποποιημένο λειτουργικό σύστημα και να μεταβεί κατευθείαν στο λειτουργικό σύστημα μετοχής. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το αυτόματο RCM στις ρυθμίσεις Hekate για να δείτε εάν αυτό έχει κάποιο αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Η βάση σύνδεσης Nintendo Switch δεν λειτουργεί: 6 Διορθώσεις