Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Ο προσαρμογέας ethernet Starlink δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Ο προσαρμογέας ethernet Starlink δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Φωτογραφία από τον Mike Mareen / Shutterstock.com

Εάν έχετε πρόσβαση στο Starlink, την υπηρεσία διαδικτύου από το SpaceX, μερικές φορές αντιμετωπίσατε το πρόβλημα του προσαρμογέα ethernet Starlink που δεν λειτουργεί σωστά.

Πολλοί άνθρωποι έχουν παραπονεθεί για αυτό το θέμα σε διάφορα διαδικτυακά φόρουμ. Οι χρήστες είπαν ότι ο προσαρμογέας ethernet τους σταμάτησε ξαφνικά να λειτουργεί και σκοτείνιασε. Ένας προσαρμογέας ethernet είναι μια συσκευή που συνδέει το πιάτο Starlink με τον δρομολογητή ή τον υπολογιστή σας και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ταχύτερο και πιο αξιόπιστο διαδίκτυο.

Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε για το πώς μπορείτε να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα σε λίγα μόνο βήματα.

Σε αυτήν την ενότητα, θα σας δείξουμε πώς να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί ο προσαρμογέας ethernet Starlink:

Ελέγξτε το υλικό

Πριν προχωρήσετε, ελέγξτε αν υπάρχει πρόβλημα με τον προσαρμογέα ethernet ή το πιάτο Starlink.

Ανάγνωση:  Το τηλεχειριστήριο οροφής ανεμιστήρα Hampton Bay δεν λειτουργεί: Γρήγορη επιδιόρθωση

Για να το κάνετε αυτό, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Starlink για να μετρήσετε την κατάσταση και τη σύνδεση του πιάτου σας. Εάν η εφαρμογή λέει ότι όλα λειτουργούν καλά και ο προσαρμογέας ethernet εξακολουθεί να μην λειτουργεί, ο πιθανός ένοχος είναι μόνο ο προσαρμογέας.

Από την άλλη πλευρά, εάν η εφαρμογή εμφανίσει ένα μήνυμα σφάλματος ή ένα προειδοποιητικό σημάδι, μπορεί να έχετε πρόβλημα με το πιάτο ή τη σύνδεση.

Ελέγξτε τις συνδέσεις υλικού

Εάν έχετε ακολουθήσει το πρώτο βήμα, ίσως έχετε καταλάβει το κύριο πρόβλημα υλικού πίσω από το πρόβλημα που δεν λειτουργεί ο προσαρμογέας ethernet Starlink.

Τώρα, είναι καιρός να επιθεωρήσετε τις συνδέσεις υλικού και να βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία υλικού είναι σωστά συνδεδεμένα. Αυτό σημαίνει επαλήθευση του καλωδίου ethernet και της σχετικής θύρας.

Η εγκατάσταση δεν θα πρέπει να έχει χαλαρές συνδέσεις εάν θέλετε το Διαδίκτυο να λειτουργεί σωστά.

Επανεκκινήστε το πιάτο και τις συσκευές Starlink

Μια απλή επανεκκίνηση μπορεί μερικές φορές να διορθώσει τα πιο περίπλοκα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του προσαρμογέα ethernet Starlink που δεν λειτουργεί.

Απλώς αποσυνδέστε το καλώδιο ethernet από το πιάτο Starlink και τη συσκευή σας και, στη συνέχεια, απενεργοποιήστε το πιάτο Starlink αποσυνδέοντάς το από την παροχή ρεύματος. Μετά από αυτό, κλείστε τη συσκευή σας (για παράδειγμα, έναν υπολογιστή ή μια κονσόλα).

Ανάγνωση:  Τίποτα τηλέφωνο (1) που αποκαλύφθηκε: Τιμή, Προδιαγραφές και Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αφού τερματιστεί η λειτουργία όλων, περιμένετε περίπου ένα λεπτό και επανασυνδέστε το καλώδιο ethernet τόσο στο πιάτο Starlink όσο και στη συσκευή σας και ενεργοποιήστε το πιάτο Starlink.

Τώρα, περιμένετε να σταθεροποιηθεί και ελέγξτε αν λειτουργεί το Διαδίκτυο.

Ενημερώστε το υλικολογισμικό και την εφαρμογή

Είναι γνωστό ότι το ξεπερασμένο υλικολογισμικό και το λογισμικό προκαλούν προβλήματα με τη σωστή λειτουργία ολόκληρης της εγκατάστασης, προκαλώντας πολλά προβλήματα, όπως η μη λειτουργία του προσαρμογέα ethernet Starlink.

Επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο του Starlink ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Starlink για κινητά για να ελέγξετε για την ενημέρωση.

Ενώ βρίσκεστε σε αυτό, βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σύστημα και τα προγράμματα οδήγησης δικτύου της συσκευής σας είναι επίσης ενημερωμένα.

Δοκιμάστε ένα διαφορετικό καλώδιο ethernet

Τα ελαττωματικά καλώδια ethernet μπορεί επίσης να προκαλέσουν τη μη σωστή λειτουργία του Διαδικτύου. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό καλώδιο ethernet για να αποκλείσετε τυχόν προβλήματα που σχετίζονται με τα καλώδια.

Αν δουλεύει το νέο καλώδιο, έφταιγε το αρχικό.

Ενεργοποιήστε τον δρομολογητή σας

Ένας άλλος τρόπος για να διορθώσετε το πρόβλημα που δεν λειτουργεί το Starlink ethernet είναι η ενεργοποίηση του δρομολογητή.

Ο κύκλος ισχύος είναι μια απλή διαδικασία. Απλώς απενεργοποιήστε τον δρομολογητή σας και περιμένετε ένα λεπτό πριν τον ενεργοποιήσετε ξανά. Αυτό θα διορθώσει μικρά σφάλματα με τη σύνδεση δικτύου.

Ανάγνωση:  Επενδυμένο: Ασβεστόλιθος

Επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Starlink

Ως έσχατη λύση, μπορείτε επικοινωνήστε με την υποστήριξη του Starlink και ζητήστε νέο προσαρμογέα ή αναζητήστε περισσότερες τεχνικές διαγνώσεις του προβλήματος.

Ελπίζουμε ότι ακολουθώντας τα παραπάνω βήματα, θα διορθώσετε με επιτυχία το πρόβλημα που δεν λειτουργεί ο προσαρμογέας ethernet Starlink.

Το Ethernet δεν λειτουργεί αλλά το WiFi είναι: Γρήγορες επιδιορθώσεις