Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι 7 πιο ακριβές καρέκλες gaming

Οι 7 πιο ακριβές καρέκλες gaming

Εάν είστε σοβαρός gamer ή streamer, τότε γνωρίζετε την αξία μιας καλής άνετης καρέκλας ως άνεση, η θέση καθίσματος και η ρύθμιση του υπολογιστή επηρεάζουν άμεσα το παιχνίδι σας. Υπάρχουν πολλοί τύποι καρεκλών παιχνιδιών, μερικές διατίθενται σε προσιτές τιμές και άλλες είναι ακριβές αλλά πλούσιες σε χαρακτηριστικά που προσφέρουν καλύτερη άνεση και εμπειρία παιχνιδιού.

Σε αυτό το άρθρο, παραθέσαμε τις επτά πιο ακριβές καρέκλες gaming και μερικά ακόμη πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε μία από αυτές.

Σφάλμα προγραμματιστή 6634: 6 Διορθώσεις

Παρακάτω παραθέτουμε τις επτά κορυφαίες καρέκλες gaming:

Zero Gravity Workstation Ultimate

Μάρκα: Ergoquest | Τιμή: 11.995 $ – 19.995 $

Είναι μια από τις πιο ακριβές καρέκλες παιχνιδιών με μερικά δροσερά χαρακτηριστικά και πολύ χώρο. Διαθέτει μηχανοκίνητη πλάτη, κάθισμα και στήριγμα ποδιών και μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τις γωνίες ανάλογα με την άνεσή σας. Διαθέτει επίθεμα αφρού μνήμης με βαμβακερό και πολυκάλυμμα που το κάνει ακόμα πιο άνετο. Υποστηρίζει έως και τρεις οθόνες 34 ιντσών, διαθέτει ρυθμιζόμενο δίσκο πληκτρολογίου και ποντικιού.

Predator Thronos Air

Μάρκα: Acer | Τιμή: $14000

Ανάγνωση:  Επισκόπηση και αναφορές είναι οι ενότητες σε ποιο προϊόν Hootsuite;

Το Predator Thronos Air είναι ένας από τους πιο άνετους σταθμούς παιχνιδιών, όπως και άλλοι gaming station, διαθέτει επίσης ανακλινόμενη καρέκλα, φωτισμό LED και υποβραχιόνια 4D. Έχει ένα ακόμη πράγμα που το κάνει πιο άνετο και ακριβό είναι η λειτουργία μασάζ, η καρέκλα έχει ενσωματωμένο μασάζ.

IW-J20 PRO

Μάρκα: Imperator Works | Τιμή: 7.999 $

Το IW-J20 PRO gatling gun edition έχει μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση λόγω των όπλων και των ιχνών του τανκ, αλλά δυστυχώς είναι μόνο για διακοσμητικά. Το κάθισμα είναι κατασκευασμένο από αληθινή καρέκλα αγωνιστικού αυτοκινήτου, διαθέτει ανακλινόμενη καρέκλα και μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα. Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από χάλυβα υψηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και το ύψος και η απόστασή του είναι ρυθμιζόμενα.

Atomic A3 Race/Flight Motion Simulator

Μάρκα: Συστήματα Ατομικών Κινήσεων | Τιμή: 7.700 $

Αυτή η καρέκλα είναι η καλύτερη για παίκτες που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια αγώνων με προσομοιωτές πτήσης λόγω του σχεδιασμού και των χαρακτηριστικών της. Είναι ένας πραγματικά άνετος προσομοιωτής κίνησης, η κίνηση είναι αρκετά ρεαλιστική και ομαλή. Είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε όλες τις ρυθμίσεις στις δικές σας προτιμήσεις.

GTM Motion Simulator

Μάρκα: GTR Simulator | Τιμή: $3.499

Οι παίκτες που θέλουν να νιώσουν τη συγκίνηση του παιχνιδιού, αυτή η καρέκλα είναι για εσάς. Προσφέρει μια πλήρη εμπειρία πιλοτηρίου με κατάλληλη επένδυση καθισμάτων και πλαίσιο, περιλαμβάνει υποστήριξη πλάτης για να κάνει την εμπειρία παιχνιδιού πιο άνετη. Η καρέκλα έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να ρυθμίζεται στο ύψος του παίκτη, τα πεντάλ μπορούν να ρυθμιστούν για διαφορετικά ύψη.

Ανάγνωση:  Οι καλύτερες 25 εναλλακτικές λύσεις Zinmanhwa για την απόλυτη ανάγνωση Manga στο Διαδίκτυο

Ενσαρκώστε την καρέκλα Gaming

Μάρκα: Logitech GX Herman Miller | Τιμή: $1.695

Η Logitech παράγει προϊόντα φιλικά προς τον προϋπολογισμό, αλλά η συνεργασία της με τον Herman Miller οδήγησε σε μια από τις πιο ακριβές καρέκλες gaming. Πρόσθεσε ένα επιπλέον στρώμα αφρού στο κάθισμα για άνετο παιχνίδι, αφρό ψύξης με έγχυση χαλκού για να αποτρέψει τη συσσώρευση θερμότητας και κατανομής πίεσης για καλύτερη ισορροπία και ροή αίματος στους παίκτες που κάθονται για μεγάλα παιχνίδια.

Secretlab TITAN Series 2020

Μάρκα: Secretlab | Τιμή: $450-$850

Το Secretlab είναι ένας από τους γνωστούς κατασκευαστές καρεκλών παιχνιδιών, το κόστος του Secretlab’sTitan ποικίλλει από την προσαρμογή που κάνετε μέχρι την καρέκλα παιχνιδιών σας. Παρέχει εξαιρετική άνεση από ύφασμα, πυκνή επένδυση αφρού και εξαιρετική ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη για άνετο παιχνίδι του παίκτη.

Μπορείτε να το πάρετε από εδώ.

Κωδικός σφάλματος Darktide 2007: Γρήγορες επιδιορθώσεις