Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι 5 κορυφαίοι ιστότοποι για να αγοράσετε μεταχειρισμένα τηλέφωνα στην Αυστραλία

Οι 5 κορυφαίοι ιστότοποι για να αγοράσετε μεταχειρισμένα τηλέφωνα στην Αυστραλία

Με το λανσάρισμα νέων τηλεφώνων από εκατοντάδες εταιρείες σε όλο τον κόσμο κάθε δεύτερη εβδομάδα, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η νεότερη γενιά συρρέει προς τηλέφωνα μεταχειρισμένα ή ανακαινισμένα. Μπορείτε να τα αγοράσετε σε σχεδόν καινούργια κατάσταση και να επιλέξετε ανάλογα με τις τιμές κατασκευής, το μοντέλο, τον χρόνο από την αγορά και τις προδιαγραφές εγγύησης.

Σε αυτό το άρθρο, θα επικεντρωθούμε στην Αυστραλία και θα επισημάνουμε πέντε πλατφόρμες όπου μπορείτε να αγοράσετε μεταχειρισμένα τηλέφωνα σε χαμηλότερη και πιο προσιτή τιμή από αυτά που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

PTC Shop Αυστραλία

Το PTC Shop Australia με την έδρα του στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας, πουλά ηλεκτρονικά προϊόντα που προσφέρονται από την Google Apple, τη Xiaomi, τη Huawei, τη Samsung, τη Motorola και την Oppo. Πωλούν επίσης μεταχειρισμένα τηλέφωνα από την Apple και τη Samsung. Το PTC σημαίνει Phone Tech and Communications και έχει περισσότερα από 50 καταστήματα ανοιχτά σε μεγάλα εμπορικά κέντρα σε όλη την Αυστραλία. Ως εκ τούτου, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τα δείτε στο πλησιέστερο εμπορικό κέντρο σας.

Εκτός από τηλέφωνα, καινούργια και μεταχειρισμένα, πωλούν επίσης αξεσουάρ κινητών, θήκες τηλεφώνων, ηλεκτρονικά σκούτερ, drones, κάμερες ασφαλείας και προϊόντα έξυπνου σπιτιού, μεταξύ άλλων. Εάν σχεδιάζετε να αγοράσετε κινητά τηλέφωνα από την PTC Australia, τότε μπορείτε να τα φιλτράρετε κατά εύρος τιμών.

Ανάγνωση:  Tablet vs E-reader: Επιλέγοντας την καλύτερη εμπειρία ψηφιακής ανάγνωσης

Διαθέτουν τα ακόλουθα μοντέλα σε τηλέφωνα Samsung και Apple:

  • Samsung: Galaxy S10, Galaxy S20, Galaxy S21 Ultra, Galaxy S22 Ultra, S20 Fe
  • Μήλο: iPhone 13 Pro Max, 12 Pro Max, iPhone 8, iPhone 11, iPhone Se 2020, iPhone XR.

Το PTC Shop Australia έχει επίσης συνεργαστεί με τις Marvel, Naruto και Disney για την κατασκευή συναρπαστικών καλυμμάτων τηλεφώνου και άλλων αξεσουάρ, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε στον παρακάτω σύνδεσμο. Επί του παρόντος, προσφέρουν δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των 50 $.

Κουπόνια PTC Shop Australia και εκπτωτικούς κωδικούς

Boost Mobile Refurb Shop

Το Boost Mobile είναι στην πραγματικότητα ένας χειριστής δικτύου που προσφέρει ασύρματες υπηρεσίες στο δίκτυο Telstra. Στο Refurb Shop τους, παρέχουν ανακαινισμένες συσκευές σε συνεργασία με την Alegre, έναν γνωστό ηγέτη στον κλάδο των ανακαινίσεων για την πώληση μεταχειρισμένων smartphone και άλλων ηλεκτρονικών συσκευών σε όλη την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Το Boost Mobile προσφέρει ανακαινισμένα τηλέφωνα με κάρτα SIM 12 μηνών Boost Mobile. Τα ανακαινισμένα τηλέφωνά τους συνοδεύονται από εγγύηση 12 μηνών, περνούν από έλεγχο 72 σημείων και είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ που ονομάζεται Coles. Διενεργούν επίσης συναλλαγές, όπου μπορείτε να στείλετε το παλιό σας τηλέφωνο και να πληρωθείτε σε μετρητά.

Ανάγνωση:  Τι είναι το λογισμικό διαχείρισης Saas και πώς μπορεί να βοηθήσει τις μικρές επιχειρήσεις;

OzMobiles

Η OzMobiles λειτουργεί στην Αυστραλία από το 2011. Χρησιμοποιεί το λογισμικό δοκιμών Blancco για να βεβαιωθεί ότι όλα τα ανακαινισμένα προϊόντα τους είναι σύμφωνα με τα αυστραλιανά πρότυπα, καθώς και συμβατά με τα αυστραλιανά δίκτυα. Οι ανακαινισμένες συσκευές τους συνοδεύονται από εγγύηση 12 μηνών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Η OzMobiles δέχεται επίσης πληρωμές σε δόσεις.

Σας προκαλούν ακόμη και να υποβάλετε μια προσφορά τιμής καλύτερη από τη δική τους και θα ξεπεράσουν αυτήν την τιμή κατά $10. Πραγματοποιούν επίσης καθαρό έλεγχο 72 σημείων και προσφέρουν εγγύηση υγείας της μπαταρίας OzMobiles. Η δωρεάν ταχεία ανάρτησή τους διαρκεί επίσης μόνο μία ή δύο ημέρες για να παραδοθεί. Πωλούν ανακαινισμένα τηλέφωνα από δημοφιλείς μάρκες όπως η Apple, η Samsung, η Google, η Oppo και η Huawei.

Mobileciti

Ένας άλλος πωλητής τηλεφώνων και τεχνολογίας, η Mobileciti προσφέρει νέα τηλέφωνα και άλλα ηλεκτρονικά gadget σε προσιτές τιμές. Οι τιμές τους βρίσκονται στην κορυφή σε ιστότοπους σύγκρισης αγορών όπως το Google Shopping, το Shopbot Australia και το Staticice μεταξύ άλλων. Η Mobileciti πουλά ανανεωμένα, ανακαινισμένα, μεταχειρισμένα τηλέφωνα και προϊόντα τεχνολογίας που υποστηρίζονται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πωλούν προϊόντα Apple, τηλέφωνα HTC μεταξύ άλλων τηλεφώνων Android, καθώς και έξυπνα και ψηφιακά ρολόγια, τα οποία μπορούν να φιλτραριστούν κατά εύρος τιμών, κατασκευαστή, κατάσταση, τύπο κάρτας SIM, κάμερα, χρώμα, έκδοση λειτουργικού συστήματος και τη συμπερίληψη NFC . Μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 30-60% της αρχικής τιμής αγοράζοντας τέτοια τηλέφωνα ή gadget.

Ανάγνωση:  Πώς να ποντάρετε Dogecoin: Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για να κερδίζετε ανταμοιβές

Τέλεια προκατασκευασμένη

Με έμφαση στην περιβαλλοντική συνείδηση, η Perfect Preowned ανακυκλώνει, επαναχρησιμοποιεί και ανακαινίζει τα τεχνολογικά προϊόντα της για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και να φροντίζει το περιβάλλον. Στο Perfect Preowned, μπορείτε να βρείτε προϊόντα όπως αξεσουάρ, ήχο, βίντεο, υπολογιστές, tablet, wearables και smartwatches, καθώς και το κύριο αστέρι της εκδήλωσης, τα ανακαινισμένα κινητά τηλέφωνα.

Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα προϊόντα που εμφανίζονται σύμφωνα με τα δεδομένα φίλτρα:

  • Λειτουργικό σύστημα
  • Μάρκα
  • Βαθμός
  • Στοκ
  • Μέγεθος θήκης
  • Τιμή
  • Σκληρός δίσκος

Μαζί με διάφορες άλλες παραμέτρους που διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του προϊόντος. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε τη χωρητικότητα του σκληρού δίσκου και του SSD σε υπολογιστές και tablet, ωστόσο, για τα έξυπνα ρολόγια, θα χρειαστείτε υλικό ζώνης, μέγεθος θήκης και συμβατό λειτουργικό σύστημα μεταξύ άλλων φίλτρων.

Οι 3 κορυφαίοι ιστότοποι για λήψη προεπιλογών Lightroom