Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι ρόλοι ενός αντιπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Οι ρόλοι ενός αντιπροσώπου εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Στην τρέχουσα εποχή, οι καταναλωτές έχουν κακή επιλογή όταν επιλέγουν κανάλια εξυπηρέτησης. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνονται γρήγορα ο τρόπος ζωής μας και αποτελούν βασικό στοιχείο εξυπηρέτησης πελατών σήμερα. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαδραματίζουν πλέον σημαντικό ρόλο στην εξυπηρέτηση πελατών. Στην πραγματικότητα, Το 67% των καταναλωτών έχει συνεργαστεί με τον εκπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης της επωνυμίας για απορίες. Αν και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να μην ήταν ο επιδιωκόμενος συνδυασμός όταν αναπτύχθηκαν, είναι λογικό για τις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν κοινωνικές πλατφόρμες για να ασχοληθούν με ζητήματα πελατών.

Τα αμοιβαία οφέλη της εύκολης προσβασιμότητας της επωνυμίας μέσω κοινωνικών πλατφορμών επιτρέπουν την εύκολη επαφή με τους πελάτες και την ελκυστική κοινωνική αλληλεπίδραση, η οποία βοηθά στη δημιουργία επωνυμίας και στην ευρεία επικοινωνία μέσω της πολυκαναλικής εξυπηρέτησης πελατών.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το νέο κύμα προνοητικής εξυπηρέτησης πελατών και έχουν αποκτήσει σημαντική σημασία. Οι εταιρείες προσλαμβάνουν πλέον εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για δραστηριότητες υποστήριξης πελατών, όπως η παροχή καθοδήγησης, η απάντηση σε ερωτήσεις, η αντιμετώπιση παραπόνων, η απάντηση σε διαδικτυακές κριτικές και η έκδοση επιστροφών χρημάτων μέσω κοινωνικών καναλιών.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα μάθουμε περισσότερα για την εξυπηρέτηση πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και τον ρόλο των εκπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ας αρχίσουμε.

Τι είναι η εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Η υποστήριξη πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στην παροχή εξυπηρέτησης πελατών και υποστήριξης μέσω πλατφορμών κοινωνικών μέσων όπως το Twitter, το Facebook, το Instagram και άλλα.

Είναι η πρακτική της χρήσης εργαλείων για την επίλυση των ανησυχιών των πελατών και την παροχή άμεσης υποστήριξης πελατών μέσω καναλιών όπως το Facebook, το LinkedIn, το Twitter ή το WhatsApp.

Η προσφορά εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την επωνυμία απευθείας από τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εάν έχουν ερωτήσεις, απορίες ή προβλήματα με το προϊόν ή τις υπηρεσίες. Αυτές οι αλληλεπιδράσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν δημόσια (ένα σχόλιο, μια ετικέτα ή μια ανάρτηση σε κοινωνικά δίκτυα) ή ιδιωτικά μέσω DM.

Η φροντίδα πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι εξαιρετικά αποτελεσματική και συνήθως περιζήτητη, επειδή είναι τόσο άμεση και προσιτή. 90% των καταναλωτών χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνήσετε με μια επωνυμία. Σύμφωνα με μελέτη Nielson, πάνω από το 33% των πελατών προτιμούν να επικοινωνούν με επωνυμίες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ντοεξυπηρέτηση πελατών, όταν είναι έτοιμο δεξιά, είναι φορτωμένο με οφέλη όπως:

 • Άμεση Επικοινωνία
 • Ενθαρρύνει τις αναφορές επωνυμίας
 • Περισσότερη προσωπική εμπειρία επωνυμίας
 • Θετική εμπειρία πελάτη
 • Διαφανής Συνομιλία

Η εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης λειτουργεί μέσω της διαχείρισης των δεσμεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και της παροχής υποστήριξης πελατών στα κοινωνικά δίκτυα. Το μόνο που χρειάζεστε για την κοινωνική εξυπηρέτηση πελατών είναι σε αυτό το δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο. Κατεβάστε το δωρεάν τώρα!

Ανάγνωση:  Οι 20 καλύτεροι αθλητικοί ιστότοποι εναλλακτικών StreamHunter το 2024

Παραδοσιακή εξυπηρέτηση πελατών Vs. Κοινωνικός

Εξυπηρέτηση πελατών μέσων ενημέρωσης

Τα παλιά χρόνια, οι εταιρείες χρησιμοποιούσαν διάφορες μεθόδους, όπως τηλεφωνικές κλήσεις, για να υποστηρίξουν τους πελάτες. Ωστόσο, με την εξέλιξη του διαδικτύου, το email έγινε η επιτομή της γρήγορης εξυπηρέτησης πελατών. Με την αυξανόμενη δημοτικότητα του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επαναπροσδιόρισαν το πρόσωπο της υποστήριξης πελατών για πάντα.

Όλοι είναι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είναι σπάνιο να βρεθεί κάποιος που δεν έχει λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που καθιστά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα κρίσιμο κανάλι επαφής μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών.

Δέσμευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μια στιγμιαία διαδικασία που επιτρέπει την εύκολη και γρήγορη επικοινωνία μεταξύ δύο μερών. Οι πελάτες συνήθως λαμβάνουν απαντήσεις στα ερωτήματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέσα σε λίγα λεπτά έως ίσως μία ώρα ή δύο.

Ακόμη και η μεταφορά των μέσων είναι εξαιρετικά γρήγορη. Οι πελάτες μπορούν να ανεβάζουν εικόνες ή βίντεο προϊόντων για τα οποία θέλουν να παραπονεθούν ή να παρέχουν σχόλια από οπουδήποτε. Σε απάντηση, οι εκπρόσωποι της εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης των επωνυμιών μπορούν να στείλουν βίντεο εκκρεμών υποχρεώσεων από οπουδήποτε για να παρακολουθήσουν ζητήματα και παράπονα πελατών.

Τα παρακάτω στατιστικά στοιχεία δείχνουν ξεκάθαρα τη σημασία της εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

 • ⅓ των πελατών λένε ότι θα αναζητούσαν υποστήριξη πελατών μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αντί να πραγματοποιήσουν τηλεφωνική κλήση ή email
 • Περίπου το 70% των καταναλωτών βασίζεται στο Facebook και το Twitter για την επίλυση προβλημάτων.
 • Η επίλυση ενός προβλήματος πελάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι 12 φορές φθηνότερη από την επίλυσή του μέσω μιας κλήσης.
 • Οι αλληλεπιδράσεις εξυπηρέτησης πελατών στο Twitter αυξήθηκαν κατά 250% τα τελευταία δύο χρόνια.
 • Το 30% των καταναλωτών λέει ότι θα αγοράσει από έναν ανταγωνιστή εάν η αρχική εταιρεία δεν ανταποκριθεί στο μήνυμά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πηγές: Έκθεση GWI Social Media 2021, Επιστολή.ly, V12, Επώνυμο ρολόι, Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα

Τι ρόλους έχουν η εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης βελτιστοποιούν τους στόχους κοινωνικής δικτύωσης μιας εταιρείας. Τα κύρια καθήκοντά τους περιλαμβάνουν:

 • Απάντηση σε ερωτήματα πελατών μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης
 • Έλεγχος καμπανιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Διαχείριση της προβολής της εταιρείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Ακούγοντας

Αποτελούν το κύριο σημείο επαφής για τους πελάτες που θέλουν να συνεργαστούν με την εταιρεία μέσω των social media.

Ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι υπεύθυνος για την επικοινωνία με τους πελάτες και την παροχή απαντήσεων σε ερωτήματα πελατών μέσω πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης που σχετίζονται με προϊόντα και υπηρεσίες. Θα πρέπει ιδανικά να γνωρίζουν ότι χρησιμοποιούν αποτελεσματικά διάφορες πλατφόρμες, εργαλεία και τεχνολογίες κοινωνικών μέσων. Επιπλέον, ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να κατανοεί καλά την εμπειρία του πελάτη.

Χρησιμοποιώ μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εξυπηρέτηση πελατών αποτελεσματικά, είναι σημαντικό να προσλαμβάνουμε καλά εκπαιδευμένους εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να τους παρέχουμε τα καλύτερα εργαλεία εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την παροχή της καλύτερης ψηφιακής εμπειρίας πελατών.

Ανάγνωση:  15+ καλύτεροι ιστότοποι για λήψη τραγουδιών και μουσικής Bollywood

Αυτό το στιγμιότυπο μιας ανταλλαγής Twitter παρακάτω μεταξύ ενός πελάτη και της ομάδας υποστήριξης πελατών της Apple είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η παρακάτω εικόνα δείχνει έναν πελάτη που αναζητά υποστήριξη για ένα ανώνυμο προϊόν της Apple.

Πώς είναι υπέροχο;

 • Ο εκπρόσωπος ευχαρίστησε τον πελάτη για την επικοινωνία
 • Ζητήθηκε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για τον προσδιορισμό του προϊόντος για το οποίο χρειάζεται βοήθεια ο πελάτης
 • Αμεση ανταπόκριση
 • Ρωτήθηκε για τα βήματα που έλαβε ο πελάτης για την επίλυση του προβλήματος
 • Ζήτησε περισσότερη σαφήνεια σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και παρείχε δύο πιθανά προβλήματα για να επιλέξει ο πελάτης
 • Παρέχεται ένας σύνδεσμος ώστε ο πελάτης να μπορεί απευθείας να στείλει μήνυμα στην ομάδα υποστήριξης

Ο χρόνος απόκρισης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συσχετίζεται με την ικανοποίηση των πελατών. Όσο πιο γρήγορη είναι η απάντηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η ικανοποίηση.

Ανάλογα με το κανάλι κοινωνικής δικτύωσης, οι πελάτες αναμένουν από τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών να ανταποκριθούν το συντομότερο δυνατό. Στην ιδανική περίπτωση, μέσα σε μία ώρα ή λιγότερο. Επομένως, οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πρέπει να έχουν την αίσθηση του επείγοντος σε ό,τι κάνουν.

Το Best Buy είναι το επόμενο στη λίστα με τα εξαιρετικά παραδείγματα εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Αν και η μάρκα δεν έλαβε άμεση αναφορά @ στο Twitter. Η προληπτική εξυπηρέτηση πελατών απάντησε μέσα σε μια ώρα με μια χρήσιμη απάντηση ειδικά για το σημείο πόνου του πελάτη. Επιπλέον, ο εκπρόσωπος πρότεινε επίσης αντικείμενα προς πώληση.

Το αποτέλεσμα: Ο πελάτης αγόρασε από την επωνυμία Best Buy την ίδια μέρα.

Ενώ η άριστη εξυπηρέτηση πελατών μπορεί να ενισχύσει τις πωλήσεις και να αυξήσει τη βάση πελατών σας, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τις επιπτώσεις της κακής εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να προκαλέσει στους ανθρώπους:

 • Φώναξε για την πικρή εμπειρία
 • Χρησιμοποιήστε άλλο μέσο για να κλιμακώσετε τις ανησυχίες τους
 • Δεν προτείνουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας επωνυμίας
 • Μπορεί να μην χρησιμοποιήσει ποτέ ξανά τη μάρκα

Διακυβεύονται πάρα πολλά. Μια ισχυρή ομάδα αντιπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, μια σωστή στρατηγική και ισχυρά εργαλεία είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε το παιχνίδι εξυπηρέτησης πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τι είναι ένα παράδειγμα περιγραφής εργασίας εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών είναι η νούμερο ένα δουλειά σε κάθε εταιρεία, αλλά τι γίνεται με τη δουλειά των εκπροσώπων εξυπηρέτησης πελατών;

Ενώ ο κόσμος των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχει τη γλώσσα και τις αποχρώσεις του σχετικά με την υποστήριξη πελατών, πολλές βασικές αρχές εξυπηρέτησης πελατών εξακολουθούν να ισχύουν.

Ένας ιδανικός πράκτορας εξυπηρέτησης πελατών είναι ένας εξαιρετικός συνομιλητής και ακροατής, είναι συμπονετικός και έχει νοοτροπία επίλυσης προβλημάτων. Για απλοποίηση, θα πρέπει να είναι σε θέση να λύνουν προβλήματα, να δείχνουν ενσυναίσθηση και να κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται ότι τους ακούνε, τους εκτιμούν και τους εκτιμούν.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα περιγραφής εργασίας υποστήριξης μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

Προσαρμόστε τη φωνή της επωνυμίας και επικοινωνήστε με τους πελάτες και τους οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλα τα κοινωνικά κανάλια

 • Παρέχετε άριστη εξυπηρέτηση πελατών με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια
 • Απαντήστε σε ερωτήματα και σχόλια πελατών που δημοσιεύονται στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.
 • Επιλύστε τα ερωτήματα των πελατών αποτελεσματικά και γρήγορα μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που βασίζονται στο εύρος της εργασίας
 • Ελέγξτε τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βεβαιωθείτε ότι καταργείται όλο το ακατάλληλο περιεχόμενο και ότι απαντώνται όλα τα ερωτήματα
 • Γνωρίζοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας για την αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες και την παροχή της σωστής ανάλυσης
 • Ενημερωθείτε για όλες τις τρέχουσες και τις πιο πρόσφατες τάσεις, καινοτομίες και αλλαγές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ανάγνωση:  Οι κορυφαίες 7 φορητές οθόνες παιχνιδιών

Απαιτήσεις και προσόντα εκπροσώπου μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

 • Πτυχίο στη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, το μάρκετινγκ ή σε σχετικό τομέα.
 • Προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους ως εκπρόσωπος μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή παρόμοια θέση.
 • Ένα έτος εμπειρίας στην εξυπηρέτηση πελατών θα ήταν επωφελές.
 • Ισχυρή γνώση των καναλιών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των βέλτιστων πρακτικών τους
 • Ικανότητα παροχής θετικής εμπειρίας πελάτη
 • Άριστες δεξιότητες γραφής με καλή προσοχή στη γραμματική και τη δομή προτάσεων
 • Δυνατότητα διαχείρισης και διαχείρισης πελατών σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων όπως Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn και Google+.
 • Εργασιακή γνώση εργαλείων social media.
 • Στερεές δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών.
 • Καλές επικοινωνιακές και διαπροσωπικές δεξιότητες.
 • Ικανότητα εργασίας σε περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό.

Εάν ένας πράκτορας έχει ήδη αυτές τις δεξιότητες, τα σωστά ψηφιακά εργαλεία και εκπαίδευση μπορούν να τον βοηθήσουν να λάμψει στον τομέα της ψηφιακής εξυπηρέτησης πελατών.

Ενδυναμώστε τους εκπροσώπους πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με το HypoChat

HypoChat είναι μια βραβευμένη πλατφόρμα all-in-one για αποτελεσματική διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Βοηθά τις επιχειρήσεις να οικοδομήσουν ουσιαστικές και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες τους και να τους βοηθήσουν με τις σχέσεις τους στρατηγική εμπλοκής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το HypoChat εστιάζει κυρίως στην υποστήριξη πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δίνει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να χειρίζονται κάθε είδους αφοσίωση χρηστών, όπως κριτικές, συνομιλίες, άμεσα μηνύματα, αναφορές, σχόλια, tweets και διαφημίσεις σε όλες τις δημόσιες πλατφόρμες. Το HypoChat είναι ενσωματωμένο με πολλές κορυφαίες πλατφόρμες, όπως:

Πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης:

 • Ινσταγκραμ: Άμεσα μηνύματα, σχόλια, διαφημίσεις Σχόλια
 • Facebook: Σχόλια Ομάδων Facebook, Σχόλια Σελίδων, Facebook Messenger, Σχόλια διαφημίσεων
 • Κελάδημα: Tweets και αναφορές
 • LinkedIn Business: Σχόλια
 • YouTube: Σχόλια

Πρόσθετες πλατφόρμες:

 • Google My Business: Κριτικές
 • App Store: Κριτικές
 • Google Play: Κριτικές
 • Whatsapp (Twilio): Μηνύματα κειμένου (Εργασία για την άμεση ενσωμάτωση)

Κοινωνικά Εισερχόμενα

Τα ενοποιημένα εισερχόμενα του HypoChat συμβάλλουν στη διευκόλυνση της αφοσίωσης του κοινού με τη διαχείριση όλων των διαφορετικών καναλιών ανταλλαγής μηνυμάτων και εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιώντας τον πίνακα εργαλείων all-in-one. Θα τραβήξει όλες τις αναφορές, τα μηνύματα και τα retweet από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σε ένα μόνο inbox. Αυτό είναι οικονομικά αποδοτικό, καθώς κάθε μήνυμα καταλήγει σε ένα εισερχόμενο από το οποίο κάθε μέλος της ομάδας μπορεί να απαντήσει αμέσως σε μηνύματα, σχόλια και αναφορές.

Κονσέρβες απαντήσεις

Με κοντά στο 50% αναμένοντας χρόνο απόκρισης εντός 24 ωρών σε ένα ερώτημα εξυπηρέτησης πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης και περισσότερο από το 62% αναμένοντας απάντηση εντός μίας ώρας από τη δημοσίευσή του, είναι σαφές ότι η ταχύτητα είναι το κλειδί για την ποιότητα παροχής κοινωνικής υποστήριξης και για μια σταθερή συνολική εμπειρία πελάτη.

Αλλά είναι αδύνατο να υπάρχει ένας εκπρόσωπος διαθέσιμος όλο το εικοσιτετράωρο για να του αρέσει και να απαντά σε κάθε σχόλιο ή μήνυμα σε πολλούς λογαριασμούς κοινωνικών μέσων. Έτσι, η δυνατότητα κονσερβοποιημένης απόκρισης του HypoChat επιταχύνει τις απαντήσεις απαντώντας σε κοινά ερωτήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάνοντας τους πελάτες χαρούμενους καθώς λαμβάνουν τις λύσεις νωρίτερα.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε μια ομάδα κοινωνικών μέσων με κορυφαίες επιδόσεις: Ένας οδηγός βήμα προς βήμα

Ομαδική Συνεργασία

Η συνεργασία με τα μέλη της ομάδας είναι σημαντική, αλλά είναι συχνά ένα από τα πιο παραγνωρισμένα χαρακτηριστικά των εργαλείων κοινωνικών μέσων για την εξυπηρέτηση πελατών. Αλλά ο Τζούφι έχει την πλάτη σου.

Η ομαδική συνεργασία βοηθά στην ανάθεση εισιτηρίων και στη βελτιστοποίηση εργασιών που συνήθως απαιτούν πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε εσωτερικές σημειώσεις σχετικά με το φόντο των συνομιλιών των πελατών με τους συμπαίκτες πριν απαντήσετε.

Αναφορές απόδοσης

Μια ολοκληρωμένη αναφορά θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τους στόχους, τις στρατηγικές, τις επιτυχίες και τις αποτυχίες σας. Οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σάς επιτρέπουν να μετράτε και να μοιράζεστε την απόδοση της κοινωνικής υποστήριξης πελατών και τον αντίκτυπο των προσπαθειών σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε τι λειτουργεί και να βελτιώσετε τι δεν λειτουργεί και τελικά να σας βοηθήσει βελτιώστε την εξυπηρέτηση πελατών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κανόνες αυτοματισμού

Ο αυτοματισμός βοηθά στην ιεράρχηση μηνυμάτων, καθώς κατηγοριοποιεί, διαχειρίζεται και μετρά αυτόματα τα εισερχόμενα μηνύματα με τους Αυτοματοποιημένους Κανόνες Εισερχομένων. Ταξινομεί τα εισερχόμενα μηνύματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα διαχωρίζει με βάση το περιεχόμενο, τον επείγοντα χαρακτήρα και τον τόνο με τους προκαθορισμένους κανόνες αυτοματισμού. Αυτό σημαίνει μειωμένο χρόνο για επαναλαμβανόμενες εργασίες, μειωμένο χρόνο απόκρισης και καλύτερη ψηφιακή εμπειρία πελατών.

Όσκαρ Ούγκο Π

Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος / Μικρές Επιχειρήσεις

«Η HypoChat σάς επιτρέπει να προσθέτετε τους λογαριασμούς σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και email σε ένα ενοποιημένο φάκελο εισερχομένων για να απαντάτε στα σχόλια, τα άμεσα μηνύματα και τα μηνύματα των χρηστών πολύ γρήγορα. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε μέλη της ομάδας σας. Το UI είναι εύκολο στην κατανόηση και στη χρήση. Και η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίνεται πολύ.”

✓ Επαληθευμένη αναθεώρηση G2

Τελικές Λέξεις

Η άριστη εξυπηρέτηση πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παίζει καθοριστικό ρόλο στη μακροζωία κάθε επιχείρησης. Ενισχύει την αφοσίωση στην επωνυμία, τις πωλήσεις, τη διατήρηση πελατών και την υπεράσπιση μέσω της ψηφιακής εμπειρίας πελατών.

Με τη σωστή ομάδα, εργαλείο και στρατηγική, η εξυπηρέτηση πελατών μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να ανεβάσει την ψηφιακή σας κοινότητα στο επόμενο επίπεδο. Εισάγετε το παιχνίδι σας στην εξυπηρέτηση πελατών και επωφεληθείτε στο έπακρο από την εξυπηρέτηση πελατών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με τις προαναφερθείσες συμβουλές και το HypoChat.

Με το HypoChat, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο, να ανταποκριθείτε πιο γρήγορα, να αφοσιωθείτε περισσότερο, να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών και να ξεπεράσετε τις προσδοκίες των πελατών.

Ξεκινήστε δωρεάν σήμερα!

Σχετικό άρθρο – Πώς να παρέχετε την εξυπηρέτηση πελατών με τα σωστά εργαλεία το 2022

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι λογισμικού εξυπηρέτησης πελατών εκεί έξω. Η εύρεση του σωστού μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε. Διαβάστε περισσότερα τώρα!