Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές για τον έλεγχο της αλληλογραφίας σας σε Mac

Οι κορυφαίες 5 εφαρμογές για τον έλεγχο της αλληλογραφίας σας σε Mac

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να αποτελεί μια ουσιαστική πύλη επικοινωνίας ακόμη και με τις τεχνολογικές εξελίξεις. Η αποστολή και η λήψη email είναι μια τυπική ρουτίνα για εταιρικούς υπαλλήλους, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και ιδιώτες. Επομένως, χρειάζεστε ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα-πελάτη email με προηγμένες δυνατότητες που προσφέρουν μια ομαλή εμπειρία χρήστη.

Οι χρήστες Mac έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά την αποτελεσματική επιλογή εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η ύπαρξη μιας αξιόπιστης εφαρμογής με δροσερές δυνατότητες μορφοποίησης, πρόσθετα εργαλεία και συμβατότητα με άλλους παρόχους email είναι ζωτικής σημασίας.

Αυτό το άρθρο περιγράφει τις κορυφαίες εφαρμογές Mac που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τον έλεγχο της αλληλογραφίας σας.

Apple Mail

Οι συσκευές Mac συνήθως συνοδεύονται από μια δωρεάν ενσωματωμένη εφαρμογή αλληλογραφίας Apple, καθιστώντας την ως προεπιλεγμένη επιλογή. Έχει εύκολη εγκατάσταση με προηγμένες δυνατότητες. Εκτός από το iCloud mail, υποστηρίζει AOL, Exchange, Yahoo και Gmail. Με μια απλή διεπαφή, μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στις ενότητες email. Η πλαϊνή γραμμή έχει τα γραμματοκιβώτια και τους φακέλους λογαριασμού. Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν γρήγορα τα μηνύματά σας σε νήματα συνομιλίας.

Η εφαρμογή αλληλογραφίας της Apple έχει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία γνωστή ως έξυπνο γραμματοκιβώτιο. Επιτρέπει στους χρήστες να φιλτράρουν συγκεκριμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σύμφωνα με τους καθορισμένους κανόνες. Εκτός αυτού, έχει και άλλα χαρακτηριστικά που το καθιστούν μεταξύ των κορυφαίων πελατών email. Ωστόσο, εάν η αλληλογραφία σας Apple είναι δεν δουλεύειμπορείτε να δοκιμάσετε άλλα προγράμματα-πελάτες email.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο;

Air Mail

Ένας άλλος πελάτης email με πρακτικές δυνατότητες είναι η Air Mail. Έχει εντυπωσιακή ταχύτητα και ισχυρή υποστήριξη για δημοφιλείς παρόχους email όπως το Gmail, το Exchange και το Outlook. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ένα συνδυασμένο φάκελο εισερχομένων που επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση email σε μία μόνο ενότητα.

Οι περισσότεροι χρήστες Mac προτιμούν να χρησιμοποιούν το Airmail επειδή είναι γρήγορο και δεν έχει περιττές λειτουργίες. Άλλες προηγμένες δυνατότητες περιλαμβάνουν ένα organizer, απόθεση αλληλογραφίας και ένα εργαλείο μεταφοράς και απόθεσης.

Το Air Mail έρχεται ως δωρεάν εφαρμογή και πρόγραμμα επί πληρωμή με 2,99 $ το μήνα.

Spark Mail

Αν ψάχνετε για μια εφαρμογή με συνεργατικά χαρακτηριστικά, το Spark είναι η τέλεια εφαρμογή. Είναι μια βολική εφαρμογή που υποστηρίζει Gmail, IMAP, Exchange, Outlook, Yahoo και iCloud. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα email σας χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο φάκελο εισερχομένων και να κατηγοριοποιήσετε τα μηνύματα – προσωπικά, επαγγελματικά ή ειδοποιήσεις. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ορίσετε υπενθυμίσεις email και να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ημερολογίου για την επισήμανση σημαντικών συμβάντων και ημερομηνιών.

Το Spark είναι μια μοναδική εφαρμογή, καθώς διαθέτει σύγχρονες δυνατότητες που υποστηρίζουν τη συνεργασία της ομάδας. Τα μέλη της ομάδας μπορούν να επικοινωνούν ιδιωτικά σε μια λειτουργία συνομιλίας και να συζητούν έργα που σχετίζονται με την εργασία. Επιπλέον, οι χρήστες λαμβάνουν αποθηκευτικό χώρο 10 GB για το πρόγραμμα επί πληρωμή, με συναρπαστικά προνόμια με κόστος 7,99 $ μηνιαίως ανά χρήστη.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε τα ραντεβού στο Facebook που δεν θα εμφανιστούν το 2024

Canary Mail

Οι χρήστες Mac που αναζητούν μια ασφαλή εφαρμογή email μπορούν να δοκιμάσουν το Canary mail. Είναι μια προηγμένη εφαρμογή με υψηλού επιπέδου τεχνολογία κρυπτογράφησης, και κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματά σας εάν ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα κρυπτογράφησης. Ο πελάτης εστιάζει κυρίως στην προσφορά μιας ασφαλούς πλατφόρμας email με προηγμένες δυνατότητες απορρήτου.

Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη ποικιλία εργαλείων υποστήριξης που ενισχύουν την παραγωγικότητα. Μπορείτε να ταξινομήσετε τα email σας σε βολικές κατηγορίες, όπως ενημέρωση, προωθητική ενέργεια, ειδοποίηση μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή email από τη λίστα επαφών σας. Επιπλέον, είναι δυνατό να ορίσετε ήχους ειδοποίησης για κάθε λογαριασμό email. Το Canary υποστηρίζει Yahoo, Gmail, Office 365 και iCloud.

Microsoft Outlook

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Microsoft Outlook είναι προϊόν της Microsoft. Είναι ένας σύγχρονος πελάτης email με συναρπαστικές δυνατότητες που το καθιστούν δημοφιλή εφαρμογή μεταξύ των χρηστών Mac. Λειτουργεί καλά με άλλους παρόχους email όπως το IMAP, το Yahoo, το iCloud και το Gmail.

Το Outlook διαθέτει μια εστιασμένη λειτουργία εισερχομένων που χωρίζει τα μηνύματα σε επίπεδο σπουδαιότητας και άλλα διαφημιστικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα διαρρυθμισμένα πρότυπα για να προσαρμόσετε τα email σας, να ορίσετε υπενθυμίσεις και να προγραμματίσετε το ημερολόγιο. Το Outlook είναι μια βολική εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που κοστίζει 5,99 $ το μήνα.

Ανάγνωση:  Chat GPT Unblocked 2024 | Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα;

Συμπερασματικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα προγράμματα-πελάτες email για το Mac σας. το κόλπο είναι να εντοπίσετε αυτό που λειτουργεί καλά για εσάς και ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλληλογραφίας σας.