Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε Mp3 που διατίθενται για Mac

Οι καλύτεροι μετατροπείς YouTube σε Mp3 που διατίθενται για Mac

Αν ψάχνετε για ένα αξιόπιστο εργαλείο/λογισμικό για τη μετατροπή βίντεο YouTube σε MP3 για Mac, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Σε αυτήν την ανάρτηση, δεν θα σας δώσουμε μόνο μια επισκόπηση μερικών από τα καλύτερα Μετατροπέας YouTube σε mp3 για Mac αλλά και να καλύψει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.

Κορυφαίοι μετατροπείς YouTube σε MP3

Εδώ είναι η λίστα των καλύτερος μετατροπέας YouTube σε mp3 για Mac:

Ευάερος

Ευάερος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς μετατροπείς YouTube σε MP3 που θα βρείτε στην αγορά. Αυτή η εφαρμογή είναι κυρίως γνωστή για την ικανότητά της να εξάγει ήχο από βίντεο YouTube. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κατεβάσετε κανάλια και λίστες αναπαραγωγής YouTube. Το καλύτερο είναι ότι υποστηρίζεται σχεδόν από όλα τα προγράμματα περιήγησης ιστού.

5K Player

Αυτή η εφαρμογή συνοδεύεται από μια ενσωματωμένη επιλογή λήψης YouTube σε Mp3. Σας διευκολύνει να κατεβάσετε οποιοδήποτε κομμάτι MP3 AAC από τηλεοπτικές εκπομπές ή βίντεο YouTube. Αυτή η εφαρμογή λειτουργεί επίσης με ιστότοπους βίντεο όπως το Dailymotion, το Vimeo, το Facebook και 300+ άλλους.

Ανάγνωση:  7 εκτενείς ιδέες προώθησης βιβλίων για να αυξήσετε τις πωλήσεις | KWork

iTube Downloader

Το iTube Downloader είναι απλά το καλύτερο Μετατροπέας YouTube mp3 για Mac. Σας δίνει μια δωρεάν δοκιμή μιας ημέρας, μετά την οποία πρέπει να αγοράσετε μια έγκυρη άδεια χρήσης. Με αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε λήψη ολόκληρης λίστας αναπαραγωγής YouTube και καναλιών.

Mediahuman

Αυτή είναι μια ακόμη εξαιρετική εφαρμογή για λήψη κομματιών ήχου από τα αγαπημένα σας βίντεο YouTube. Σε αντίθεση με πολλές άλλες εφαρμογές, υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών, συμπεριλαμβανομένων των M4A, OGG και Mp3. Είναι εύκολο στη χρήση και έχει καθαρή διεπαφή.

AllmyTube

Τέλος, έχουμε το AllmyTube που είναι ένας επαγγελματικός διαδικτυακός μετατροπέας και πρόγραμμα λήψης βίντεο. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον διαδικτυακό ιστότοπο, μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε βίντεο YouTube. Το καλό είναι ότι υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία μορφών.

Μετατροπέας VideoProc

Μετατροπέας VideoProc έρχεται ως ο πιο αξιόπιστος μετατροπέας YouTube σε MP3 στις επιλογές μας. Είναι δωρεάν, ασφαλές και γρήγορο να κατεβάζετε βίντεο, λίστες αναπαραγωγής, κανάλια και ζωές YouTube και να τα μετατρέπετε σε MP3 για εσάς. Επωφελούμενο από την πιο πρόσφατη ενότητα λήψης, μπορεί να λάβει βίντεο και μουσική από 1000+ ιστότοπους στην καλύτερη ποιότητα. Μόλις αποκτήσετε το ευέλικτο εργαλείο στη διάθεσή σας, θα ήταν άσκοπο να κατεβάσετε περιεχόμενο YouTube, να μετατρέψετε μορφή και να επεξεργαστείτε βίντεο.

Ανάγνωση:  Αντικατάσταση μπαταρίας Airtag

Είναι νόμιμη η χρήση μετατροπέα YouTube Mp3;

Πολλοί από εσάς φοβάστε να χρησιμοποιήσετε τους μετατροπείς YouTube Mp3 επειδή δεν είστε σίγουροι αν είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσετε. Λοιπόν, δεν είναι παράνομο εάν χρησιμοποιείτε τα βίντεο μόνο για προσωπική χρήση. Το YouTube λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τα ζητήματα πνευματικών δικαιωμάτων και αποκλείει οποιοδήποτε αντιγραμμένο περιεχόμενο από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό καθιστά ασφαλές για εσάς τη χρήση μετατροπέα YouTube σε Mp3.

YouTube Premium

Αν έχετε YouTube Premium, τότε απολαμβάνετε ήδη τα προνόμια που το συνοδεύουν. Το YouTube Premium σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε βίντεο χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις. Όχι μόνο αυτό, αλλά σας δίνει επίσης την επιλογή λήψης ήχου και βίντεο για χρήση εκτός σύνδεσης.

Για να αποκτήσετε το YouTube Premium, πρέπει να πληρώνετε 11,99 $ το μήνα. Εάν δεν είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε τόσα χρήματα μετά το YouTube Premium, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν μετατροπέα βίντεο YouTube σε MP3. Θα σας προσφέρει την ίδια εμπειρία και τα ίδια οφέλη που θα αποκτούσατε από το YouTube Premium.

Πράγματα που πρέπει να εξετάσετε για να επιλέξετε τον καλύτερο μετατροπέα YouTube σε Mp3

  • Θα σας επιτρέψει να επιλέξετε τη μορφή και την ποιότητα του βίντεο.
  • Θα πρέπει να μπορεί να εξάγει τον ήχο.
  • Θα πρέπει να έχει μια εύχρηστη διεπαφή.
  • Θα πρέπει να έχει την επιλογή λήψης περισσότερων από ένα βίντεο.
Ανάγνωση:  Απόλυτος οδηγός για ληγμένους τομείς για την επιτυχία του ιστολογίου

συμπέρασμα

Οι εφαρμογές μετατροπής YouTube σε Mp3 για Mac κάνουν τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς. Χρησιμοποιώντας αυτές τις εφαρμογές, μπορείτε να κατεβάσετε βίντεο και ήχους YouTube για πρόσβαση εκτός σύνδεσης. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε για το YouTube Premium.

Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος μετατροπέας YouTube για Mac;

Ο καλύτερος μετατροπέας YouTube για Mac θα ήταν ο Airy.

Πώς να μετατρέψετε τον ήχο YouTube σε Mp3 σε Mac;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTube Downloader ή το Airy για να μετατρέψετε τον ήχο του YouTube σε Mp3 στη συσκευή σας Mac.