Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι καλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το Crypto Marketing

Οι καλύτερες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης για το Crypto Marketing

Θέλετε να αναπτύξετε την επωνυμία κρυπτογράφησης σας, να προσελκύσετε πελάτες και να ενισχύσετε τον αριθμό των επενδυτών σας; Στη συνέχεια, θα πρέπει να διαφημιστείτε στο διαδίκτυο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν όλοι στο Διαδίκτυο ή δεν ενδιαφέρονται για την κρυπτογράφηση. Έτσι, οι κύριες πλατφόρμες μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το Instagram μπορεί να μην είναι οι καλύτερες κατάλληλες για το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης. Πρέπει να επιλέξετε ένα διαδικτυακό κοινωνική κοινότητα όπου αφθονούν οι λάτρεις της κρυπτογράφησης, οι λάτρεις και οι πιθανοί επενδυτές.

Με αυτές τις πλατφόρμες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα πιστός κύκλος πελατών και βρείτε επενδυτές στο διαδίκτυο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Προσθέστε συνέπεια και αυθεντικότητα στη στρατηγική μάρκετινγκ σας και παρακολουθήστε τα αποτελέσματα ανάπτυξης. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης και η καλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων για το μάρκετινγκ της επιχείρησής σας κρυπτονομισμάτων.

Τι είναι το Crypto Marketing και γιατί είναι σημαντικό;

Το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης είναι απαραίτητο για την προώθηση και την οικοδόμηση της αξιοπιστίας της μάρκας κρυπτογράφησης σας.

Το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης είναι οποιαδήποτε δραστηριότητα ή τεχνική που πραγματοποιείτε στρατηγικά για να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας κρυπτογράφησης σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες, να διατηρήσετε πελάτες και να αυξήσετε τις πωλήσεις.

Ανάγνωση:  Κάνοντας το εξωτερικό του σπιτιού σας όμορφο και αντικατάσταση των Windows Oshawa

Παρόλο που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, η αγορά κρυπτονομισμάτων εξακολουθεί να παλεύει με απάτες, απατεώνες, μια ασταθή αγορά και εταιρείες που ξεφλουδίζουν. Πολλοί επενδυτές και δυνητικοί πελάτες είναι δύσπιστοι σχετικά με τη διάθεση των κεφαλαίων τους σε επωνυμίες που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους ως αξιόπιστες και πολύτιμες.

Το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης είναι απαραίτητο εάν ελπίζετε να δημιουργήσετε το δικό σας τη φήμη της μάρκας στην αγορά. Να ξεχωρίζει ως αξιόπιστος, αξιόπιστος και ταχέως αναπτυσσόμενος κρυπτονόμισμα επιχείρηση, πρέπει να αφήσετε το στίγμα σας εκεί που βρίσκονται οι επενδυτές και οι πελάτες σας — η κοινότητα ψηφιακών κρυπτογράφησης.

Οι 5 κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων για το Crypto Marketing το 2022

Επιλέξαμε τις παρακάτω πλατφόρμες μάρκετινγκ ως τους καλύτερους τρόπους για να προσεγγίσετε απευθείας τους πιθανούς πελάτες σας για τους ακόλουθους λόγους:

  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη συζήτηση για την κρυπτογράφηση σε καμία από αυτές τις πλατφόρμες
  • Δεν υπάρχει περιορισμός στις διαφημίσεις κρυπτογράφησης όπως αυτές στο Facebook και στο Google
  • Δεν ανήκουν σε κανένα μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα ή πλατφόρμα συναλλαγών

Λοιπόν, μπείτε σε αυτή τη λίστα με ενθουσιασμό. Οι έτοιμοι επενδυτές και οι πρόθυμοι πελάτες σας περιμένουν!

1. Reddit

Η ανωνυμία και η ελευθερία ανταλλαγής απόψεων που παρέχει το Reddit το καθιστούν εξαιρετικό για το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης. Εδώ, μπορείτε να συνδεθείτε με χρήστες κρυπτογράφησης και λάτρεις σχεδόν κάθε είδους κρυπτονομισμάτων που υπάρχει.

Από το να μοιράζεστε μιμίδια κρυπτογράφησης έως τη συζήτηση για τα ποσοστά, τις καλύτερες πλατφόρμες για εμπόριο, την αγορά κρυπτογράφησης και πολλά άλλα, υπάρχει τόσο πολύ περιεχόμενο για να συνεχίσετε. Υπάρχουν διάφορα Subreddits κρυπτογράφησης και blockchain, εξειδικευμένες ομάδες και κοινότητες με εκατομμύρια συνδρομητές που σας περιμένουν να τους προωθήσετε.

Ανάγνωση:  Διορθώστε ζητήματα Dota 2 High Ping & Latency 2024

Ακόμη και σημαντικές προσωπικότητες κρυπτογράφησης όπως το Vitalik Buterin δημοσιεύουν περιεχόμενο που σχετίζεται με κρυπτογράφηση στο crypto Subreddits. Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό για το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης στο Reddit είναι το σύστημα θετικής ψήφου που επιτρέπει στους χρήστες να ψηφίζουν σε αναρτήσεις, αυξάνοντας την προβολή τους στην πλατφόρμα.

2. Κελάδημα

Όπως και το Reddit, το Twitter είναι μια άλλη μεγάλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης φιλική προς τα κρυπτογράφηση με ελάχιστους έως καθόλου περιορισμούς ή απαγορεύσεις κρυπτογράφησης. Στην πραγματικότητα, οι περισσότεροι από τους ιδρυτές κρυπτονομισμάτων και εταιρειών έχουν πολύ ενεργούς λογαριασμούς στο Twitter. Μπορείτε να αναπτυχθείτε γρήγορα ως υπεύθυνος επιρροής ή αρχή κρυπτογράφησης και να δημιουργήσετε μεγάλους οπαδούς εάν ξέρετε πώς να αξιοποιήσετε την πλατφόρμα.

Το Twitter είναι χρήσιμο ως πλατφόρμα μάρκετινγκ για την ανάπτυξη επωνυμιών κρυπτογράφησης για δύο βασικούς λόγους:

  • Βοηθάει τις μάρκες παρακολουθεί και μαθαίνει τι αναζητούν οι λάτρεις των κρυπτονομισμάτων του Twitter από μια επωνυμία κρυπτογράφησης.
  • Λειτουργεί ως ένας καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με τους χρήστες, να παρέχετε έγκαιρες απαντήσεις στα ερωτήματά τους και να παρακολουθείτε τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν με την υπηρεσία σας.

3. Τηλεγράφημα

Ερευνα έδειξε ότι το Telegram είναι η πρώτη πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επιλέγουν τα έργα κρυπτογράφησης που θέλουν να ξεκινήσουν τις Αρχικές Προσφορές Νομισμάτων (ICO). Ο λόγος δεν είναι τραβηγμένος – επιτρέπει στις επωνυμίες να δημιουργούν κανάλια που μπορούν να φιλοξενήσουν έως και 20.000 μέλη!

Έτσι, εάν ο στόχος μάρκετινγκ σας είναι να δημιουργήσετε μια στενή κοινότητα πιστών, το Telegram είναι μια καλή επιλογή.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες 10 υπηρεσίες γρήγορης λήψης βίντεο όπως το Videoder

Στο κανάλι σας στο Telegram, μπορείτε να μεταδίδετε συνεχώς ειδήσεις και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σε μια μεγάλη κοινότητα ατόμων που θέλουν τέτοιες πληροφορίες. Ένας βασικός λόγος για τον οποίο οι επωνυμίες κρυπτογράφησης αγαπούν να αξιοποιούν το Telegram είναι ότι διαθέτει πολλές λειτουργίες απορρήτου που βοηθούν να διατηρούνται τα μέλη ασφαλή.

Διαθέτει επίσης λειτουργίες που επιτρέπουν στους διαχειριστές ομάδων να λάβουν μέτρα για τον περιορισμό των ενεργειών των μελών. Τα μέλη που παραβιάζουν τους κανόνες μιας ομάδας κρυπτογράφησης μπορούν να αποκλειστούν προσωρινά ή μόνιμα για να διατηρηθεί η τάξη στην κοινότητα.

4. Steemit

Δεν είναι ακόμα μια πολύ δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικών μέσων, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για το μάρκετινγκ κρυπτογράφησης. Το Steemit είναι ένα ιστολόγιο κρυπτογράφησης και ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης βασισμένο σε blockchain που επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν μάρκες όταν δημοσιεύουν περιεχόμενο στην πλατφόρμα. οι καλύτερες αναρτήσεις κάνουν τα περισσότερα.

Ο κύριος στόχος του Steemit είναι να ανταμείψει τους χρήστες με κρυπτονομίσματα για ανάρτηση, σχολιασμό και θετική ψήφο περιεχομένου αντί η ίδια η εταιρεία να μοιράζεται τα κέρδη που αποκομίζονται στον ιστότοπο. Αυτή η πλατφόρμα είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε εξουσία για την επιχείρησή σας στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων και να συνδεθείτε με καθημερινούς χρήστες κρυπτονομισμάτων.

5. Διχόνοια

Αυτή η πλατφόρμα ήταν το στέκι για τους παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά έχει από καιρό υιοθετηθεί από προγραμματιστές για συζητήσεις και επωνυμίες κρυπτογράφησης που θέλουν να προωθήσουν τις επιχειρήσεις τους. Πολλές μάρκες κρυπτογράφησης επιλέγουν το Discord επειδή παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες πληροφορίες.

Είναι επίσης μια εξαιρετική πλατφόρμα για τη δημιουργία κλειστών κοινοτήτων όπου μπορείτε να παρέχετε στα μέλη λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να ανταλλάσσετε πληροφορίες και να ξεκινήσετε συζητήσεις για την επωνυμία κρυπτογράφησης σας. Το Discord επιτρέπει επίσης στους διακομιστές να ενωθούν με άλλους διακομιστές για να αυξήσουν τις τιμές διακριτικών — ένας εύκολος τρόπος για να τραβήξετε την προσοχή του κοινού κρυπτογράφησης στην επωνυμία σας.

Ανάγνωση:  Η εφαρμογή Soul παρουσιάζει τη σειρά "Mobius" με τις τάσεις στο Chinajoy 2024

Τελικές σκέψεις

Όπως και σε άλλους κλάδους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει μία από τις σημαντικές πλατφόρμες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επωνυμίες κρυπτογράφησης για να προωθήσουν την επιχείρησή τους. Με τη βοήθεια του α ομάδα ανάπτυξης blockchain, αυτές οι πλατφόρμες μπορούν να προσεγγίσουν ένα ευρύ κοινό και να προωθήσουν προϊόντα και υπηρεσίες με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Ανάλογα με τον στόχο μάρκετινγκ κρυπτογράφησης, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις αναφερόμενες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζοντας ότι θα βρείτε μια μεγάλη ομάδα λάτρεις των κρυπτονομισμάτων για την προώθηση της επωνυμίας σας. HypoChat είναι ένα εργαλείο που σας βοηθά να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση πελατών σας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Έτσι, μπορείτε να συμπληρώσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ κρυπτογράφησης με το HypoChat’s χαρακτηριστικά για ομάδες μάρκετινγκ να έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Σχετικό άρθρο – Πώς να ευχαριστήσετε τους πελάτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Καλύτερα πρότυπα