Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι καλύτερες εφαρμογές σύνοψης βιβλίων για iPhone: Αναβαθμίστε το ταξίδι σας στην ανάγνωση

Οι καλύτερες εφαρμογές σύνοψης βιβλίων για iPhone: Αναβαθμίστε το ταξίδι σας στην ανάγνωση

Είναι αλήθεια ότι στον ταραχώδη κόσμο του σήμερα, μπορεί να είναι δύσκολο να βρει κανείς τακτικό χρόνο για να διαβάσει βιβλία πλήρους μήκους. Ευτυχώς, οι εφαρμογές σύνοψης βιβλίων έχουν αναδειχθεί ως μια πρακτική λύση, επιτρέποντάς σας να αφομοιώσετε τις κύριες ιδέες και ιδέες των αγαπημένων σας βιβλίων σε ένα κλάσμα του χρόνου.

Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τις οκτώ καλύτερες εφαρμογές σύνοψης βιβλίων για χρήστες iPhone, εστιάζοντας στα μοναδικά χαρακτηριστικά τους και στην αξία που παρέχουν. Ας βουτήξουμε!

1. Snapreads

Το Snapreads είναι μια απαραίτητη εφαρμογή για πολυάσχολους λάτρεις των βιβλίων που θέλουν να συμβαδίσουν με τους αναγνωστικούς τους στόχους. Με χιλιάδες περιλήψεις βιβλίων μη φαντασίας που είναι διαθέσιμες σε μορφή κειμένου και ήχου, μπορείτε να εξερευνήσετε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το Snapreads προσφέρει συναρπαστικές περιλήψεις 15 λεπτών που σας βοηθούν να κατανοήσετε τις βασικές ιδέες και μαθήματα από κάθε βιβλίο. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης εξατομικευμένες προτάσεις με βάση τις προτιμήσεις και τις αναγνωστικές σας συνήθειες, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα μια νέα περίληψη βιβλίου για εξερεύνηση.

Με κομψό σχεδιασμό και φιλική προς το χρήστη διεπαφή, το Snapreads διευκολύνει την περιήγηση και την αναζήτηση των αγαπημένων σας βιβλίων.

2. Περίληψη Ζ

Το Summary Z είναι η εφαρμογή για όσους θέλουν να μάθουν τόσο από βιβλία μυθοπλασίας όσο και από μη μυθοπλαστικά βιβλία. Προσφέρει συνοπτικές περιλήψεις που έχουν σχεδιαστεί για ανάγνωση σε μόλις 10 λεπτά.

Ανάγνωση:  9 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν μελετήσετε την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο

Το χαρακτηριστικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η ενσωμάτωσή της με το Siri της Apple, το οποίο σας επιτρέπει να ελέγχετε την αναπαραγωγή και να αναζητάτε περιλήψεις χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Περίληψη Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη περιλήψεων του Z περιλαμβάνει μπεστ σέλερ, κλασικά μυθιστορήματα και τις τελευταίες κυκλοφορίες, διασφαλίζοντας ότι δεν θα ξεμείνετε ποτέ από περιεχόμενο.

Μπορείτε ακόμη και να επικοινωνήσετε με το chatbot AI και να μιλήσετε με τα αγαπημένα σας βιβλία. Επιπλέον, η εφαρμογή προσφέρει μια σκοτεινή λειτουργία για άνετη ανάγνωση τη νύχτα και τη δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους και του στυλ γραμματοσειράς για μια βελτιωμένη εμπειρία ανάγνωσης.

3. Επόμενη Μεγάλη Ιδέα

Το Next Big Idea είναι μια μοναδική εφαρμογή που προσφέρει περισσότερα από απλά περιλήψεις βιβλίων. Περιλαμβάνει αποκλειστικό περιεχόμενο από διάσημους συγγραφείς, ηγέτες σκέψης και ειδικούς με τη μορφή περιλήψεων μεγάλων ιδεών, συνεντεύξεων συγγραφέων και ηχητικών δοκιμίων.

Το περιεχόμενο της εφαρμογής επιμελείται μια ομάδα συντακτών, διασφαλίζοντας ότι λαμβάνετε μόνο περιλήψεις και πληροφορίες υψηλής ποιότητας.

Εκτός από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη του, το Next Big Idea προσφέρει μια καινοτόμο λειτουργία που ονομάζεται “Book Bites”, η οποία παρουσιάζει μια μοναδική ισχυρή εικόνα από ένα βιβλίο μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Με το περιεχόμενό του που προκαλεί σκέψη και τη χαρακτηριστική του προσέγγιση, το Next Big Idea είναι ιδανικό για όσους θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εμπνεύσουν.

Ανάγνωση:  7 Συμβουλές για λογαριασμούς Instagram με χαμηλό ποσοστό αφοσίωσης

4. Προώθηση

Πρόοδος είναι ο ιδανικός σύντροφος για όσους αναζητούν γνώση που παλεύουν με χρονικούς περιορισμούς. Αυτή η εφαρμογή αναγνωρίζει τις δυσκολίες της ενσωμάτωσης της ανάγνωσης και της προσωπικής ανάπτυξης σε ένα απαιτητικό πρόγραμμα και παρέχει μια αποτελεσματική λύση συμπυκνώνοντας τη μάθηση σε διαχειρίσιμα τμήματα.

Οι χρήστες μπορούν να απορροφήσουν γρήγορα βασικές πληροφορίες από έργα μη λογοτεχνίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε μόλις 15 λεπτά.

Η εφαρμογή Headway λειτουργεί με συνδρομή και προσφέρει μια ποικιλία λειτουργιών, όπως περιλήψεις σε μορφή κειμένου και ηχητικού βιβλίου, καθημερινές πληροφορίες, προκλήσεις για την ενθάρρυνση της προσωπικής ανάπτυξης, ένα εργαλείο παρακολούθησης συνήθειας, στρατηγικές για συγκεκριμένους στόχους και οπτικές επεξηγήσεις.

Με μια ακμάζουσα κοινότητα άνω των 14 εκατομμυρίων χρηστών, το Headway είναι ένα πολύτιμο πλεονέκτημα για όσους θέλουν να μαθαίνουν από βιβλία αλλά σύντομος χρόνος.

5. Εντός

Το Instaread είναι μια δημοφιλής εφαρμογή που προσφέρει σε βάθος περιλήψεις και αναλύσεις βιβλίων. Με έμφαση σε βιβλία μη μυθοπλασίας, το Instaread παρέχει περιλήψεις 15-20 λεπτών που εμβαθύνουν στα βασικά στοιχεία, το ιστορικό του συγγραφέα και το πλαίσιο κάθε βιβλίου.

Αυτή η εφαρμογή ξεχωρίζει για το πρωτότυπο περιεχόμενό της, καθώς περιλαμβάνει αποκλειστικές συνεντεύξεις με συγγραφείς και ειδικούς, δίνοντάς σας μια άποψη για τα βιβλία που αγαπάτε.

Το Instaread προσφέρει επίσης μια επιμελημένη επιλογή άρθρων από αξιόπιστες εκδόσεις, επιτρέποντάς σας να μένετε ενημερωμένοι για τα τελευταία νέα και τις τάσεις σε διάφορους τομείς.

Ανάγνωση:  Ο αντίκτυπος του ιστότοπού σας στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ

6. getAbstract

Το getAbstract είναι μια πολύ αξιοσέβαστη εφαρμογή που παρέχει ποιοτικές περιλήψεις βιβλίων από το 1999. Με μια τεράστια βιβλιοθήκη με περισσότερες από 20.000 περιλήψεις, το getAbstract καλύπτει θέματα όπως επιχειρήσεις, αυτοβοήθεια, πολιτική και τεχνολογία.

Οι περιλήψεις της εφαρμογής έχουν δημιουργηθεί σχολαστικά από μια ομάδα ειδικών συντακτών που αποστάζουν τις κύριες ιδέες και ιδέες σε εύκολα εύπεπτες αναγνώσεις διάρκειας 10 λεπτών.

Το getAbstract προσφέρει επίσης μια μοναδική δυνατότητα που ονομάζεται “Αφηρημένα κανάλια”, τα οποία είναι επιμελημένες συλλογές περιλήψεων που βασίζονται σε συγκεκριμένα θέματα, βοηθώντας σας να εξερευνήσετε νέους τομείς ενδιαφέροντος και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

Ο καθαρός σχεδιασμός και η απρόσκοπτη πλοήγηση της εφαρμογής καθιστούν ευχάριστη τη χρήση της, διασφαλίζοντας ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία ανάγνωσης.

7. StoryShots

Το StoryShots είναι μια καινοτόμος εφαρμογή που προσφέρει μια μοναδική ανατροπή στις παραδοσιακές περιλήψεις βιβλίων. Εκτός από την παροχή συνοπτικών περιλήψεων κειμένου και ήχου, το StoryShots διαθέτει οπτικά συναρπαστικές περιλήψεις βίντεο με κινούμενα σχέδια που ζωντανεύουν τις κύριες ιδέες.

Η εφαρμογή καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ειδών, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων, της αυτοβελτίωσης, της ιστορίας και της επιστήμης, διασφαλίζοντας ότι υπάρχει κάτι για όλους. Με τις οπτικά ελκυστικές περιλήψεις και τη διαδραστική προσέγγισή του, το StoryShots είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους μαθαίνουν καλύτερα μέσω πολλαπλών μορφών ή προτιμούν έναν πιο ελκυστικό τρόπο κατανάλωσης περιεχομένου.

8. 12 λεπτά

Το 12min είναι μια ισχυρή εφαρμογή που υπόσχεται να προσφέρει την ουσία οποιουδήποτε βιβλίου σε 12 λεπτά. Η εκτεταμένη βιβλιοθήκη της εφαρμογής περιλαμβάνει περιλήψεις των μπεστ σέλερ και λιγότερο γνωστών πολύτιμων λίθων, διασφαλίζοντας ότι έχετε πάντα κάτι νέο να ανακαλύψετε.

Ανάγνωση:  9 υπέροχες ιδέες για να κερδίσετε χρήματα για φωτογράφους

Οι περιλήψεις 12 λεπτών είναι διαθέσιμες τόσο σε μορφή κειμένου όσο και σε μορφή ήχου, καθιστώντας εύκολη την εκμάθηση εν κινήσει ή κατά τη διάρκεια της καθημερινής σας μετακίνησης. Ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτής της εφαρμογής είναι η λειτουργία εκτός σύνδεσης, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε λήψη και πρόσβαση σε περιλήψεις χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Με τη δέσμευσή του να παρέχει συνοπτικό, υψηλής ποιότητας περιεχόμενο, το 12min είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για όσους θέλουν να μεγιστοποιήσουν το χρόνο ανάγνωσής τους.

συμπέρασμα

Με την αφθονία των εφαρμογών σύνοψης βιβλίων που είναι διαθέσιμες για χρήστες iPhone, δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο να παραμείνετε ενημερωμένοι και να επεκτείνετε τις γνώσεις σας με αποτελεσματικό τρόπο.

Αυτές οι οκτώ εφαρμογές, η καθεμία με τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις προσεγγίσεις της, διασφαλίζουν ότι μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση που ταιριάζει στις προτιμήσεις και τις συνήθειές σας ανάγνωσης. Δοκιμάστε αυτές τις εφαρμογές και δοκιμάστε έναν εντελώς νέο τρόπο ανάγνωσης, μάθησης και ανάπτυξης.