Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι καλύτερες γυναίκες μέντορες επιχειρήσεων στην Αυστραλία για το 2024

Οι καλύτερες γυναίκες μέντορες επιχειρήσεων στην Αυστραλία για το 2023

Εάν είστε επιχειρηματίας που θέλει να βελτιώσει το παιχνίδι σας και να κλιμακώσει την επιχείρησή σας, μια γυναίκα μέντορας μπορεί να σας καθοδηγήσει, να σας διδάξει τις λεπτομέρειες της επιχειρηματικής δραστηριότητας και να σας βοηθήσει να δείτε τα πράγματα διαφορετικά, ώστε να μπορείτε να κάνετε ζάγκλα όταν όλα σας ζιγκ του ανταγωνιστή.

Με την έντονη διορατικότητα μιας γυναίκας, μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε προκλήσεις και ευκαιρίες που οι άλλοι μπορεί να μην είχαν προσέξει. Επιπλέον, οι γυναίκες είναι οι ειδικοί στον κόσμο στο να σπάνε γυάλινες οροφές και να σπάζουν τα στερεότυπα.

Στην Αυστραλία, δεν λείπουν οι εμπνευσμένες και επιτυχημένες γυναίκες μέντορες που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Εδώ είναι οι πέντε κορυφαίες γυναίκες μέντορες επιχειρήσεων που πρέπει να γνωρίζετε το 2024.

πέντε γυναίκες μέντορες επιχειρήσεων

1. Tamara Loehr

Μεγαλώνοντας σε μια οικογένεια εξόρυξης τρίτης γενιάς στην Αυστραλία, Tamara Loehr αναμενόταν να συνεχίσει να εργάζεται για την οικογενειακή επιχείρηση. Αλλά δεν το έκανε. Η Ταμάρα ανέτρεψε τις προσδοκίες με το να ασχοληθεί με τις εικαστικές τέχνες στο πανεπιστήμιο και να χτίσει την πρώτη της επιχείρηση στα 19 της, ένα πρακτορείο μάρκετινγκ και επωνυμίας που στη συνέχεια εκτοξεύτηκε στο κορυφαίο 2% των πρακτορείων μάρκετινγκ στον κόσμο.

Δεν θα έπρεπε να ήταν περίεργο, όμως. Η νεαρή, καλλιτεχνική Ταμάρα βρισκόταν συνήθως να πιάνει γυρίνους, να παίζει στη βροχή και να γράφει τραγούδια μέσα στην κρεβατοκάμαρά της.

Σήμερα, η Tamara είναι μια οκταψήφια επιχειρηματική μέντορας που βοηθά τις επιχειρήσεις που βασίζονται στον αντίκτυπο να ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο δολάρια μέσω αποτελεσματικού ψηφιακού μάρκετινγκ. Η πολυτελής οικολογική επωνυμία ευεξίας της Loehrblend ξεκίνησε με μηδενικό κεφάλαιο και έφτασε τα 10 εκατομμύρια δολάρια όταν η Tamara ήταν 35 ετών.

Ανάγνωση:  Ποια δεδομένα συλλέγει το Spotify: Αποκάλυψη της παρακολούθησης πληροφοριών χρήστη

Από τότε, η Tamara ίδρυσε το Beusail, μια μοναδική αγορά όπου οι ηθικοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και οι καταναλωτές μπορούν να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να προωθήσουν τους στόχους τους να αλλάξουν τον κόσμο μια αγορά τη φορά.

Η Tamara πιστεύει στις επιχειρήσεις ως δύναμη για το καλό. Οι επιχειρήσεις, όχι οι κυβερνήσεις, θα αλλάξουν τον κόσμο, λέει. Η Tamara είναι η πρώτη Αυστραλιανή ιδιοκτήτρια επιχείρησης που δεσμεύεται για ένα επιχειρηματικό μοντέλο Buy1, Give1, όπου κάθε αγορά ισοδυναμεί με δωρεά σε μια λιγότερο τυχερή κοινότητα.

Μαζί με την αγορά του Beusail, η Tamara συνίδρυσε την Ακαδημία Beusail για να παρέχει καθοδήγηση σε επιχειρήσεις που κερδίζουν 1 εκατομμύριο $ και άνω που θέλουν να κλιμακωθούν στο διαδίκτυο. Κατά μέσο όρο, έχει βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυξήσουν τα έσοδα κατά 44% και ακόμη και έως και 500%, ενώ συνεχίζει την αποστολή τους να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο.

2. Κατρίνα Ρουθ

Η Κατρίνα Ρουθ δεν είναι η τακτική σύμβουλος της επιχείρησής σας. Θα τη δείτε συχνά να πηγαίνει ζωντανά στο Facebook ντυμένη με ρούχα γυμναστικής και τα μαλλιά της ιδρωμένα, να εκτοξεύει μια λιτανεία γεμάτη βωμολοχίες και άλλα πράγματα για τα οποία κάποιοι πιστεύουν ότι δεν είναι σωστό να μιλήσουν. Αλλά αυτή ακριβώς είναι η Κατρίνα. Βοηθά τις γυναίκες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, ιδιαίτερα τις προπονήτριες, να γίνουν οι ίδιοι χωρίς συγγνώμη, ώστε να μπορούν να κάνουν τις επιχειρήσεις με τους δικούς τους όρους.

Η Katrina ξεκίνησε ως προπονήτρια φυσικής κατάστασης και ήταν μία από τις κορυφαίες φυσικές προπονήτριες στην Αυστραλία πριν γίνει μέντορας επιχειρήσεων. Άρχισε να ασχολείται με το blog για το fitness το 2008, αλλά συνειδητοποίησε ότι οι συνεδρίες της με τους πελάτες της γυμναστικής είχαν αρχίσει να μεταμορφώνονται σε συνεδρίες life coaching.

Ανάγνωση:  17 ikok ips για να γίνεις Viral το 2024 - Μυστικά από επωνυμίες και δημιουργούς

Σύντομα, ήρθαν κοντά της λέγοντάς της ότι παράτησαν τη δουλειά τους για να μπορέσουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, και εκεί η Κατρίνα βρήκε την έμπνευση να αρχίσει να καθοδηγεί τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων.

Με περισσότερα από 50 βιβλία γραμμένα και δημοσιευμένα στο Amazon, η Katrina είναι μια παραγωγική συγγραφέας και προπονήτρια με πολλά μαθήματα, προγράμματα, εγκέφαλους, υποχωρήσεις και προγράμματα ατομικά προσαρμοσμένα για κάθε επιχειρηματικό πρόβλημα.

Πιστεύει στη δουλειά με πάθος και σκοπό και αμφισβητεί την ιδέα ότι δεν μπορείς να έχεις μια ακμάζουσα επιχείρηση αν δεν κάνεις high-end. Πιστεύει ότι οι επιχειρηματίες δεν πρέπει να συμμορφώνονται με τίποτα άλλο εκτός από το κάλεσμα της ψυχής.

3. Ολίβια Τζένκινς

Εάν ασχολείστε με το ηλεκτρονικό εμπόριο πουλάτε προϊόντα υγείας, ομορφιάς, μόδας και τρόπου ζωής, ίσως θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με την Olivia Jenkins. Η Olivia βοηθά τις παγκόσμιες μάρκες σε αυτές τις βιομηχανίες να αποκτήσουν φήμη για τον εαυτό τους και τελικά να γίνουν γνωστά ονόματα.

Τα 13 χρόνια της στην εταιρεία επέτρεψαν στην Olivia να συνεργαστεί με επωνυμίες υγείας όπως η Swisse Wellness, η Kosmea και η VANI-T πριν δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση και βοηθήσει εκατοντάδες πελάτες να δημιουργήσουν περισσότερα από 40 εκατομμύρια έσοδα σε μόλις τρία χρόνια.

Η τεχνογνωσία της Olivia συνδυάζει την επιχειρηματική στρατηγική, την εκτέλεση και την ανάπτυξη μιας λατρείας. Βοηθά τους πελάτες της να αναπτύξουν βραβευμένα προϊόντα που αγαπούν οι πελάτες, ώστε να μπορούν να αποφέρουν δραστικά μεγαλύτερα κέρδη. Η ατομική καθοδήγηση της Olivia βοηθά τα στελέχη του ηλεκτρονικού εμπορίου να ξεπεράσουν τις πεποιθήσεις που τους εμποδίζουν, να κλιμακώσουν γρήγορα τις επιχειρήσεις τους και να γίνουν γνωστοί στους κλάδους τους.

4. Άντζελα Χέντερσον

Η Angela Henderson είναι μια επιχειρηματική προπονήτρια για γυναίκες που θέλουν να κάνουν τον κώλο και να έχουν ακόμα μια ζωή. Με 15 χρόνια εμπειρίας ως κλινικός ψυχικής υγείας, φέρνει μια μοναδική προοπτική στην επιχείρηση καθοδήγησης της.

Ανάγνωση:  Πώς η παρακολούθηση κλήσεων βοηθά τις προσπάθειές σας στο μάρκετινγκ

Η εστίασή της είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να ζήσουν μια ισορροπημένη ζωή ως σύζυγοι, μητέρες και επιχειρηματίες. Η Angela ξεκίνησε τη συμβουλευτική της επιχείρηση τον Οκτώβριο του 2016, επειδή οι γυναίκες την πλησίαζαν πάντα για επαγγελματικές συμβουλές.

Είχαν πολλές ιδέες αλλά δεν ήξεραν πώς να τις μετατρέψουν σε βιώσιμες επιχειρήσεις. Σήμερα, η Angela βοηθά τις γυναίκες να δημιουργήσουν επιχειρήσεις που δεν είναι μόνο επιτυχημένες, αλλά και προσωπικά ικανοποιητικές και ανταποδοτικές.

Η Angela είναι μέλος του Προγράμματος Καθοδήγησης για Ανάπτυξη της Πολιτειακής Κυβέρνησης του Κουίνσλαντ μόνο με πρόσκληση, όπου συνεργάζεται με επιχειρήσεις σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Δεν υπερηφανεύεται μόνο για την 8ψήφια αύξηση των εσόδων για τους καθοδηγητές της. Είναι επίσης περήφανη που συνέβαλε στη διάσωση των αποτυχημένων γάμων και στη βοήθεια των γυναικών να ξεφύγουν από ανεκπλήρωτες δουλειές.

Η Angela πιστεύει ότι οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να επιτύχουν εάν έχουν σαφείς αξίες που τις βοηθούν να θέτουν εκπληρωμένους στόχους και να επινοούν ρεαλιστικές στρατηγικές για την επίτευξη αυτών των στόχων. Τονίζει επίσης τη σημασία της ύπαρξης αταλάντευτων διασυνδέσεων, μιας ομαδικής κουλτούρας χωρίς αποκλεισμούς και μιας νοοτροπίας που προάγει την υπευθυνότητα.

5. Leanne Melody

Η Leanne Melody πέτυχε το μεγάλο της διάλειμμα όταν κέρδισε τον διαγωνισμό Best Job in the World χωρίς εμπειρία στην επαγγελματική φωτογραφία ή βιντεοσκόπηση ή ακόμα και followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σήμερα, η Leanne είναι ο ιδρυτής της Impact Empire και είναι προπονητής επιχειρήσεων που βοηθά τις γυναίκες επιχειρηματίες σε όλο τον κόσμο να γίνουν ξεδιάντροπες στο διαδίκτυο.

Όπως πολλοί από εμάς, στην Leanne είπαν ότι έπρεπε να ακολουθήσει τον παραδοσιακό δρόμο προς την επιτυχία, και έτσι έκανε. Έκανε το 9-to-5 grind, εργάστηκε ως καλλιτέχνης μακιγιάζ, και έφτασε ακόμη και στο να κάνει μακιγιάζ για ταινίες που βραβεύτηκαν με Όσκαρ. Πριν κερδίσει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, η Leanne έχει ήδη ταξιδέψει σε περισσότερες από 20 χώρες και συνεργαζόταν με μεγάλες ταξιδιωτικές μάρκες.

Ανάγνωση:  Διαφημίσεις Facebook εναντίον Google Ads: Ποιο πρέπει να χρησιμοποιείτε;

Η Leanne έχει άφθονη εμπειρία στη δημιουργία και την εκτέλεση βραβευμένων καμπανιών περιεχομένου για πολλά εκατομμύρια επωνυμίες και τώρα καθοδηγεί υψηλού επιπέδου παράγοντες επιρροής, ώστε να μπορούν να κερδίσουν τις πρώτες έξι φιγούρες τους στο διαδίκτυο. Όταν ξέσπασε η πανδημία, σκέφτηκε να συγκεντρώσει όλες τις γνώσεις της σχετικά με τη δημιουργία περιεχομένου, τη στρατηγική και το μάρκετινγκ, ώστε να μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες της να αποκτήσουν οικονομική ελευθερία μέσω των επιχειρήσεων που βασίζονται σε υπηρεσίες.

Το στυλ καθοδήγησης της Leanne είναι μοναδικό, βοηθώντας τους πελάτες της να ενστερνιστούν την αυθεντικότητά τους και να βρουν τη φωνή τους. Τους διδάσκει πώς να χτίζουν ένα επιτυχημένη μάρκα δημιουργώντας μια κοινότητα ομοϊδεατών ατόμων που μοιράζονται τις αξίες τους.

Πάρε μακριά

Αυτές είναι μόνο πέντε από τις πολλές απίστευτες γυναίκες μέντορες επιχειρήσεων στην Αυστραλία. Κάθε ένα φέρνει μια μοναδική προοπτική και προσέγγιση στην καθοδήγησή τους, βοηθώντας τις γυναίκες επιχειρηματίες να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους και να πετύχουν τους στόχους τους.

Είτε αναζητάτε βοήθεια με το ηλεκτρονικό εμπόριο, το ψηφιακό μάρκετινγκ, την προσωπική ανάπτυξη ή οτιδήποτε άλλο, υπάρχει κάποιος που μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας. Με τη σωστή καθοδήγηση και υποστήριξη, μπορείτε να ανεβάσετε την επιχείρησή σας σε νέα ύψη και να επιτύχετε την επιτυχία που σας αξίζει.