Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οι διαρροές του iPhone 15 δείχνουν ένα μεγαλύτερο Dynamic Island και μεγαλύτερες οθόνες

Οι διαρροές του iPhone 15 δείχνουν ένα μεγαλύτερο Dynamic Island και μεγαλύτερες οθόνες

Φωτογραφία από Framesira / Shutterstock.com

Ενώ το επόμενο iPhone απέχει ακόμη μήνες από την ανακοίνωση, τα σχέδια CAD που διέρρευσαν δείχνουν ένα μεγαλύτερο Dynamic Island, μεγαλύτερες οθόνες 6,2 ιντσών και, πιο εκπληκτικά, μια θύρα USB-C. Μια άλλη μάλλον μεγάλη αλλαγή είναι η παρουσία χωρητικών κουμπιών στα μοντέλα Pro iPhone.

Όπως αναφέρθηκε αρχικά από 9 έως 5 Mac. Το Dynamic Island αντικατέστησε την εγκοπή στα μοντέλα Pro iPhone 14. Η λειτουργία αντικατέστησε την εγκοπή με μια εγκοπή στην οθόνη του τηλεφώνου που φιλοξενούσε την κάμερα, τους αισθητήρες Face ID και μπορούσε να εμφανίσει τις σημαντικές πληροφορίες από τις εφαρμογές που εκτελούνται στο παρασκήνιο. Αυτή τη φορά, φαίνεται ότι το χαρακτηριστικό έρχεται σε ολόκληρη τη σειρά.

Οι 3D renders του επερχόμενου iPhone 15 δείχνουν μοντέλα που δεν είναι Pro με το Dynamic Island. | Πηγή: 9To5Mac

Μια άλλη σημαντική αλλαγή είναι ότι η Apple εγκαταλείπει τη θύρα Lightning για USB-C. Ενώ η εταιρεία έχει ήδη αντικαταστήσει τη θύρα lightning με USB-C σε iPad και οι Mac είχαν USB-C για αρκετό καιρό, τα iPhone διατήρησαν τη μάλλον αμφιλεγόμενη θύρα lightning όλα αυτά τα χρόνια. Με την τακτική αύξηση της πίεσης, η Apple μπορεί επίσης να υποχωρήσει και να μας δώσει USB-C στο iPhone, μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.

Ανάγνωση:  Ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες VPN για Warzone Bot Lobbies 2024

Τέλος, τα αρχεία CAD αποκαλύπτουν επίσης ότι τα μοντέλα Pro αποκτούν χωρητικά κουμπιά αφής. Τα μη Pro μοντέλα θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν φυσικά κουμπιά, πιθανότατα ένα μέτρο εξοικονόμησης κόστους από την Apple. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια ώθηση προς τα εμπρός προς ένα iPhone χωρίς κουμπιά και ακόμη και χωρίς θύρες που έχει συζητηθεί όλα αυτά τα χρόνια.

Η Apple μπορεί τελικά να χάσει τη θύρα Lightning στο iPhone με την επόμενη γενιά. | Πηγή: 9To5Mac

Οι οθόνες αναμένεται να είναι ίδιες με τη σειρά iPhone 14. Τα iPhone έχουν ήδη εξαιρετικές οθόνες για τηλέφωνο και η απόκτηση μεγαλύτερης οθόνης 6,2 ιντσών θα είναι αρκετή αναβάθμιση. Δεν θα μάθουμε τις λεπτομέρειες έως ότου η Apple ανακοινώσει επίσημα την επόμενη γενιά του πιο δημοφιλούς προϊόντος της αργότερα φέτος.

Η ρύθμιση της διπλής κάμερας στα iPhone που δεν είναι Pro φαίνεται επίσης αμετάβλητη, με την τρίτη κάμερα και τον αισθητήρα LiDAR να εξακολουθούν να είναι αποκλειστικά στα πιο ακριβά μοντέλα Pro.

In the News: Η εφαρμογή Artifact news από τους συνιδρυτές του Instagram κυκλοφορεί στο κοινό