Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οδηγός αγοράς προϊόντων καθαρισμού

Οδηγός αγοράς προϊόντων καθαρισμού

Τα προϊόντα καθαρισμού είναι ζωτικής σημασίας για κάθε σπίτι. Προστατεύουν εσάς και την οικογένειά σας από ασθένειες και ασθένειες. Η γνώση των τύπων προϊόντων καθαρισμού που πρέπει να προμηθευτείτε όχι μόνο θα βελτιώσει την υγεία σας αλλά μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει χρήματα.

Τύποι οικιακών καθαριστικών

Μερικά καθαριστικά «για όλες τις χρήσεις» κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσετε το κατάλληλο προϊόν για την κατάλληλη επιφάνεια, θα αφήσετε πίσω σας χημικά απόβλητα και βρωμιά. Αυτό θα μπορούσε να κάνει πιο δύσκολο τον πλήρη καθαρισμό της επιφάνειας και ακόμη και να φέρει περισσότερα μικρόβια στην περιοχή.

Τα απολιπαντικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό πολλών διαφορετικών αντικειμένων, όπως πάγκους, τοίχους, ντουλάπια και έπιπλα. Αφού καθαρίσετε τις επιφάνειες, σκουπίστε τις με ένα στεγνό πανί για να απαλλαγείτε από τη σκόνη ή τη βρωμιά που είναι ακόμα εκεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαριστικό τζαμιών με σπρέι για να καθαρίσετε τα παράθυρα, τους καθρέφτες και τα φωτιστικά μπάνιου.

Τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού είναι στη μόδα αυτές τις μέρες λόγω της έλλειψης επιβλαβών χημικών ουσιών. Αυτά λειτουργούν το ίδιο αλλά δεν αφήνουν ίχνη επικίνδυνων χημικών ουσιών και άσχημα αρώματα. Μπορείς να αγοράσεις φυσικά προϊόντα καθαρισμού Αυστραλία εύκολα online.

Μια φορά την εβδομάδα με ζεστό νερό είναι αρκετή για να καθαρίσετε τα πλακάκια, αλλά ένα καθαριστικό πλακιδίων μπορεί να είναι σε θέση να απαλλαγεί από κηλίδες και να διαλύσει μεταλλικά στοιχεία. Ωστόσο, τα λειαντικά καθαριστικά μπορούν να βλάψουν εύκολα τα δάπεδα από πλακάκια, επομένως μην τα χρησιμοποιείτε. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε να πληρώσετε καθαριστές για να κάνουν μια ενδελεχή δουλειά.

Ανάγνωση:  Γιατί το Star Wars είναι το μεγαλύτερο franchise επιστημονικής φαντασίας

Πολλαπλές χρήσεις

Τα περισσότερα είδη καθαρισμού θα πρέπει να μπορούν να καθαρίσουν περισσότερα από λίγα πράγματα, αλλά μπορεί να χρειαστείτε εξειδικευμένα προϊόντα για πιο ευαίσθητες ή σκληρές εργασίες. Δεν πρέπει να πας από το δρόμο σου για να αποκτήσεις ένα ακριβό ειδικό αντικείμενο, εκτός και αν το χρειάζεσαι για τη δουλειά.

Ένας επαγγελματίας καθαριστής μπορεί να έχει περισσότερες από μία χρήσεις. Για παράδειγμα, η χρήση καθαριστικού σε σόμπα από ανοξείδωτο χάλυβα θα πρέπει να λειτουργεί και σε άλλο μεταλλικό εξοπλισμό.

Εάν χρειάζεστε ένα ειδικό καθαριστικό, όπως ένα καθαριστικό με διαμάντια ή γυάλισμα, αναζητήστε ένα από μια αξιόπιστη εταιρεία με ιστορικό καλής φήμης στον τομέα αυτό. Εάν ξοδεύετε χρήματα σε εξειδικευμένα είδη καθαρισμού, βεβαιωθείτε ότι θα τα χρησιμοποιείτε συχνά.

Αποδοτικότητα

Δεν θέλετε να ξοδεύετε τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο σας καθαρίζοντας όταν έχετε μια πολυάσχολη δουλειά, οικογένεια και κοινωνική ζωή. Πριν αγοράσετε κάτι, σκεφτείτε τι θα κάνει στη γη και πόσο καλά καθαρίζει.

Εάν έχετε ένα φορτωμένο πρόγραμμα, ένα αυτόματο καθαριστικό μπορεί να καθαρίσει τα πατώματα σας όσο λείπετε. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια κανονική σκούπα για να καθαρίσετε τα δάπεδά σας εάν έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο.

Απλότητα

Μπορείτε να καθαρίσετε καλά και να εξαφανίσετε τα μικρόβια και τη βρωμιά, αλλά τι ωφελεί αν το καθαριστικό δεν διευκολύνει τον καθαρισμό; Επομένως, είναι απαραίτητο να εξετάσετε εάν ένα καθαριστικό επιταχύνει τη διαδικασία καθαρισμού. Ένα πράγμα που πρέπει να σκεφτείτε είναι πόσο άνετο είναι στη χρήση ενός προϊόντος.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε μια στρατηγική κοινωνικής δικτύωσης δολοφόνων: Οδηγός βήμα προς βήμα 2024

Είναι κακό για την υγεία σας να χρησιμοποιείτε ένα συγκεκριμένο είδος καθαριστικού; Θα πρέπει επίσης να δείτε εάν διευκολύνει τον καθαρισμό ή διαρκεί περισσότερο.

αξία

Οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να διατηρήσουμε τα σπίτια μας καθαρά και υγιή, αλλά δεν έχουμε την πολυτέλεια να το κάνουμε. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αγοράζοντας συμπυκνωμένα προϊόντα που μπορείτε να τα ποτίσετε για μελλοντική χρήση. Επειδή κοστίζουν λιγότερο για τη συσκευασία και την αποστολή, μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε με έναν προϋπολογισμό.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα εάν αγοράσετε πρόσθετα ή πολλά άλλα. Ένας τρόπος είναι να κρατήσετε άδεια μπουκάλια ψεκασμού και να τα γεμίσετε από έναν μεγαλύτερο κάδο αποθήκευσης.

Πριν βάλετε ένα νέο διάλυμα καθαρισμού σε ένα μπουκάλι ψεκασμού, θα πρέπει να το πλύνετε μέχρι τέρμα για να αποφύγετε χημικές αντιδράσεις που θα μπορούσαν να είναι κακές.

Αντοχή

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν αγοράζετε εργαλεία καθαρισμού όπως ηλεκτρικές σκούπες, καθαριστικά χαλιών και ατμομηχανές που κάνουν πολλή δουλειά. Ακόμα κι αν απλά χάσετε ένα μπουκάλι ψεκασμού, όμως, μπορεί να είναι ένας πόνος.

Έτσι, ανεξάρτητα από το είδος των εργαλείων καθαρισμού που χρησιμοποιούνται, η αξιοπιστία πρέπει να είναι πάντα κορυφαία προτεραιότητα. Ελέγξτε ξανά το στοιχείο για τυχόν ελαττώματα που μπορεί να υπάρχουν. Μπορούμε να ρίξουμε το αντικείμενο και να δούμε πόσο καλά κρατάει;

Ανάγνωση:  Οδηγός αξίας ζωής πελάτη

Μάθετε αυτό από τον υπάλληλο του καταστήματος πριν φύγετε.

Εάν διαβάσετε την εγγύηση, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι εάν το προϊόν χαλάσει, μπορείτε να το διορθώσετε ή να το αλλάξετε δωρεάν. Μάθετε πόσο καιρό μπορείτε να περιμένετε να λειτουργήσει η καθαρίστρια. Πόσες φορές μπορείτε να πλύνετε μια πετσέτα μικροϊνών, για παράδειγμα;

Μακροζωία

Θέλετε προϊόντα καθαρισμού που διαρκούν πολύ. Δεν θέλετε να τρέχετε συνεχώς στο κατάστημα για μια νέα προμήθεια. Επενδύστε σε προϊόντα καθαρισμού που κυκλοφορούν σε μεγάλες ποσότητες ή είναι συμπυκνωμένα και απαιτούν την προσθήκη νερού για να λειτουργήσουν.

Θα πρέπει επίσης να αγοράζετε μόνο προϊόντα που λειτουργούν καλά με μια μικρή ποσότητα που χρησιμοποιείται.

συμπέρασμα

Τα είδη καθαρισμού είναι απαραίτητα για κάθε νοικοκυριό. Χάρη στον COVID-19, καταλαβαίνουμε γιατί πρέπει να διατηρούμε το περιβάλλον μας καθαρό. Ένα καθαρό σπίτι διασφαλίζει ότι η υγεία της οικογένειας δεν βρίσκεται ποτέ σε κίνδυνο.