Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Οδηγοί Instagram: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Οδηγοί Instagram: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Instagram βελτιώνει τις δυνατότητες του κάθε μέρα για να αυξήσει την ικανοποίηση των πελατών του. Σε αυτό το σημείο, Οδηγοί Instagram είναι τα μίνι ιστολόγια που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν πιο εξατομικευμένες ροές δεδομένων. Λοιπόν, τι ακριβώς είναι οι οδηγοί Instagram και σε τι χρησιμεύουν;

Τι είναι οι οδηγοί Instagram;

Οι οδηγοί Instagram προορίζονται για κοινή χρήση περιεχομένου στο Instagram σε στυλ μίνι ιστολογίου. Με αυτόν τον τρόπο, οι εικόνες και το κείμενο θα μοιραστούν αρμονικά. Οι οδηγοί βοηθούν στην επιμέλεια περιεχομένου, δημιουργώντας μια διάταξη φωτογραφιών και κειμένου που μοιάζει με ιστολόγιο. Μπορείτε να παρουσιάσετε το περιεχόμενό σας πιο επαγγελματικά και προσωπικά μέσω των Οδηγών Instagram. Αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιούνται συνήθως για την κοινή χρήση κριτικών, συστάσεων και συνταγών. Οι Οδηγοί Instagram μπορούν να κοινοποιηθούν μέσω DM ή σε ιστορίες. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις αναρτήσεις ή τις ιστορίες, δεν είναι σε μόνιμη σειρά, επομένως μπορείτε να τις επεξεργαστείτε με όποιον τρόπο θέλετε. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε νέο περιεχόμενο για τους Οδηγούς Instagram. Μπορείτε να επιμεληθείτε το υπάρχον περιεχόμενό σας για να το μοιραστείτε εκεί.

Ανάγνωση:  Πώς να προγραμματίσετε τα tweets για να μεγιστοποιήσετε την προσέγγιση χρηστών και να βελτιώσετε την παραγωγικότητα

Γιατί είναι σημαντικό?

Οι οδηγοί Instagram είναι απαραίτητοι για να δημιουργήσετε μια οργανωμένη εμφάνιση στο προφίλ σας. Βοηθά τους ακόλουθούς σας να έχουν γρήγορη πρόσβαση και να ελέγχουν το περιεχόμενό σας. Καθιστά εύκολη την πλοήγηση στο περιεχόμενό σας και την εύρεση αυτού που ψάχνετε.

73% των γυναικών και των νέων που είναι χρήστες του Instagram δηλώνουν ότι το Instagram είναι ο καλύτερος τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με επωνυμίες. Η εύκολη πρόσβαση και η κοινή χρήση φωτογραφιών και βίντεο υποστηρίζεται ότι είναι ο πιο σημαντικός λόγος για να χρησιμοποιείτε το Instagram πιο συχνά. Αυτό εξηγεί πόσο σημαντικοί είναι οι οδηγοί Instagram.

Πώς να δημιουργήσετε οδηγούς Instagram

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε κατά τη δημιουργία οδηγών Instagram.

  1. Πρώτα, κάντε κλικ στο εικονίδιο συν (+) στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας του προφίλ σας και επιλέξτε την καρτέλα οδηγός.
  1. Αργότερα, θα εμφανίσετε τρεις διαφορετικές επιλογές για να προσδιορίσετε τον τύπο του οδηγού. Αυτά είναι “Αναρτήσεις, Προϊόντακαι Μέρη.» Μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά ανάλογα με το σκοπό. Για παράδειγμα:
  • Επιλέγοντας το Μέρημπορείτε να προτείνετε την πόλη στην οποία μένετε ή μέρη να επισκεφτείτε.
  • Επιλέγοντας το Προϊόνταμπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο όπου μπορείτε να προτείνετε επωνυμίες ή προϊόντα.
  • Επιλέγοντας το Αναρτήσεις, μπορείτε να κοινοποιήσετε ξανά τις υπάρχουσες, νέες ή αποθηκευμένες αναρτήσεις σας.
  1. Αφού επιλέξετε τις αναρτήσεις σας, πληκτρολογήστε τον τίτλο και την περιγραφή του οδηγού σας στο “Προσθέστε τίτλοκαρτέλα “.
  1. Επεξεργαστείτε το εάν θέλετε να κάνετε ξανά αλλαγές από το “Αλλαγή φωτογραφίας εξωφύλλουκαρτέλα “.
  1. Αφού γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Επόμενο και μετά Μερίδιο κουμπιά.
Ανάγνωση:  6 Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα πιστοποιητικών για να γίνετε μικροβιολόγος

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στην καρτέλα Οδηγός χρήστη Instagram

Αρχικά, επισκεφτείτε ένα προφίλ στο Instagram που αναρωτιέστε. Αργότερα, κάντε κλικ στην ενότητα Οδηγοί δίπλα στο κουμπί Αναρτήσεις. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλους τους οδηγούς χρήσης και να τους μοιραστείτε στις ιστορίες ή στα DM σας.

Οι οδηγοί IG έχουν αναπτυχθεί ειδικά για το προφίλ κάθε ατόμου. Επομένως, αυτό το περιεχόμενο του οδηγού δεν μπορεί να προβληθεί στην αρχική σελίδα του προφίλ. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο από την καρτέλα οδηγού στο προφίλ χρήστη Instagram. Για αυτόν τον λόγο, ο αριθμός των προβολών μπορεί να είναι χαμηλός. Ωστόσο, έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τον αριθμό των προβολών κοινοποιώντας τον στις ιστορίες σας στο Instagram.

Μπορούν να προωθηθούν οι οδηγοί Instagram;

Οι Οδηγοί IG μπορεί να φαίνεται δύσκολο να προωθηθούν, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι στη ροή.

Αφού δημιουργήσετε το περιεχόμενό σας, μπορείτε να το μοιραστείτε σε DM και ιστορίες, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να δουν τους οδηγούς σας στο Instagram. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε εύκολα να προωθήσετε τους οδηγούς σας. Επιπλέον, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει κρίσιμοι πίνακες προώθησης για τις επωνυμίες για να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα και τα ποσοστά πωλήσεών τους.

Πώς να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο με τους οδηγούς Instagram;

Οι Οδηγοί Instagram μπορεί να είναι μια αξιοσημείωτη στρατηγική μάρκετινγκ για να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα. Σε αυτό το σημείο, αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

Ανάγνωση:  Πώς να κατεβάσετε τα Windows 11

Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά

Μπορείτε να δημιουργήσετε Οδηγούς Instagram με τις υπάρχουσες αναρτήσεις σας και με λέξεις-κλειδιά. Με αυτόν τον τρόπο, θα επενδύσετε στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας παρέχοντας μια ροή πληροφοριών για το κοινό σας. Μπορείτε να συμβάλετε στην αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας διασφαλίζοντας ότι το κοινό-στόχος σας φτάνει στο περιεχόμενό σας μέσω αναζητήσεων με λέξεις-κλειδιά.

Δημιουργήστε ποιοτικό και ελκυστικό περιεχόμενο

Το ποιοτικό και ελκυστικό περιεχόμενο τραβούν την προσοχή του κοινού-στόχου σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους ανθρώπους δημοσιεύοντας το περιεχόμενο των Οδηγών Instagram με συναρπαστικούς τίτλους. Τα μεγάλα κείμενα του περιεχομένου του οδηγού Instagram θα επιτρέψουν επίσης στο κοινό-στόχο σας να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη σελίδα σας και να σας γνωρίσει καλύτερα.

Βελτιώστε την αφοσίωση της επωνυμίας

Το ποιοτικό περιεχόμενο που μοιράζεστε στους οδηγούς σας στο Instagram διασφαλίζει ότι βρίσκεστε στη σωστή διεύθυνση για ακριβείς πληροφορίες. Για το λόγο αυτό, οι προτάσεις και οι συνταγές σας στους Οδηγούς σας στο Instagram πρέπει να ενημερώνουν το κοινό. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αυξήσετε την αφοσίωση του κοινού σας προς εσάς.

Αυξήστε την απόδοση επένδυσης (ROI) αυξάνοντας το ποσοστό πωλήσεών σας

Οι χρήστες θέλουν να δημιουργείτε αξιόλογο περιεχόμενο στους Οδηγούς Instagram. Για το λόγο αυτό, πρέπει να αποκαλύψετε πλήρως την προσωπικότητα-οδηγό σας στο περιεχόμενο που προωθεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Όσο καλύτερα προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με το περιεχόμενο του οδηγού Instagram, τόσο καλύτερες πωλήσεις μπορείτε να επιτύχετε. Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα το κοινό-στόχο σας σε πελάτες. Οδηγοί Instagram μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή για να αυξήσετε την απόδοση της επένδυσής σας (ROI) βελτιώνοντας τόσο την αναγνωρισιμότητα όσο και το ποσοστό πωλήσεων.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το πρόβλημα με τις Υπηρεσίες Google Play Keeps Stop

Πώς σας βοηθά το HypoChat να διαχειριστείτε την πλατφόρμα Instagram σας;

Το γρήγορο και εύκολο στυλ διαχείρισης της HypoChat σάς επιτρέπει να έχετε προγραμματισμένη διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορείτε να φτάσετε ταυτόχρονα σε όλες τις ειδοποιήσεις, τα σχόλια και τα DM στο Instagram από το HypoChat’s κοινωνικά εισερχόμενα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διαχειριστείτε αποτελεσματικά χωρίς να χάσετε σχόλια ή ειδοποιήσεις.

Επιπλέον, ο HypoChat’s κονσέρβες απαντήσεις και κανόνες αυτοματισμού μπορεί να σας βοηθήσει να παρέχετε ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στις στρατηγικές εξυπηρέτησης πελατών. Μπορείτε να διαχειριστείτε διάφορες μάρκες σε διαφορετικούς χώρους εργασίας με οργανωμένο τρόπο με το χώρο εργασίας χαρακτηριστικό. Η λειτουργία παρακολούθησης λέξεων-κλειδιών σάς βοηθά επίσης να παρακολουθείτε τι λέγεται για εσάς στο Instagram. Θα θέλατε να γνωρίσετε άλλες δυνατότητες του HypoChat που σας βοηθούν να διαχειρίζεστε πιο εύκολα τα social media; Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών τώρα!

Σχετικό άρθρο – Πώς να διαχειριστείτε απρόσκοπτα πολλούς λογαριασμούς Instagram

Ο ευκολότερος τρόπος για να διαχειριστείτε πολλούς λογαριασμούς Instagram είναι να έχετε ένα χρήσιμο εργαλείο διαχείρισης. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία από έναν μόνο πίνακα εργαλείων. Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς.