Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπορεί κάποιος άλλος να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό μου στο Instacart Shopper;

Η πλατφόρμα του Instacart έχει σχεδιαστεί για ατομική χρήση. Κάθε άτομο που θέλει να γίνει αγοραστής Instacart πρέπει να ακολουθήσει αυτά τα βήματα:

Κατανόηση της κοινής χρήσης λογαριασμού αγοραστή Instacart

 • Δημιουργήστε τον δικό τους λογαριασμό
 • Περάστε έναν έλεγχο ιστορικού
 • Ολοκληρώστε τη διαδικασία ενσωμάτωσης

Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας στο Instacart Shopper διατρέχει τεράστιο κίνδυνο. Ας εξερευνήσουμε τους λόγους.

Απενεργοποίηση λογαριασμού

Οι όροι παροχής υπηρεσιών του Instacart είναι σαφείς: οι λογαριασμοί αγοραστών προορίζονται για αποκλειστική χρήση του ατόμου που κατέγραψε τον λογαριασμό. Απαγορεύεται αυστηρά η χρήση του λογαριασμού άλλου ατόμου ή το να επιτρέπετε σε άλλο άτομο να χρησιμοποιήσει τον δικό σας. Εάν το Instacart ανακαλύψει ότι μοιράζεστε έναν λογαριασμό, μπορεί να απενεργοποιήσει οριστικά αυτόν τον λογαριασμό. Αυτό σημαίνει ότι θα χάσετε την πρόσβαση στην πλατφόρμα και τη ροή του εισοδήματός σας ως αγοραστής.

Θέματα Ευθύνης

Φανταστείτε ότι κάτι πάει στραβά ενώ κάποιος άλλος χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας στο Instacart Shopper. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από ένα τροχαίο ατύχημα μέχρι ένα ζήτημα με την ασφάλεια των τροφίμων. Εφόσον η παραγγελία σχετίζεται με τον λογαριασμό σας, ενδέχεται να θεωρηθείτε υπεύθυνοι. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ζημιές, απώλεια εισοδήματος ή ακόμα και νομικά ζητήματα.

Πίνακας περιεχομένων

Προστασία δεδομένων αγοραστή

Όταν εγγράφεστε ως αγοραστής Instacart, υποβάλλετε προσωπικά στοιχεία όπως τον αριθμό κοινωνικής ασφάλισης και τα τραπεζικά σας στοιχεία. Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας δίνει σε κάποιον άλλο πρόσβαση σε αυτά τα ευαίσθητα δεδομένα. Αυτό θέτει σε κίνδυνο την ταυτότητα και τα οικονομικά σας.

Τι να κάνετε εάν χρειάζεστε βοήθεια

Μπορεί να υπάρχουν βάσιμοι λόγοι για τους οποίους θα σκεφτόσασταν να κάνετε κοινή χρήση λογαριασμού, ίσως δεν έχετε χρόνο ή χρειάζεστε προσωρινή βοήθεια με τις παραδόσεις. Ευτυχώς, το Instacart προσφέρει μερικές πιθανές λύσεις:

Επιλογή Περιγραφή
Αναφέρετε έναν φίλο Αντί να μοιράζεστε τον λογαριασμό σας, ενθαρρύνετε έναν φίλο ή μέλος της οικογένειας να υποβάλει αίτηση για να γίνει αγοραστής Instacart. Εάν γίνουν δεκτοί, θα μπορούσατε ακόμη και να συνεργαστείτε και να εργαστείτε σε παρτίδες παραγγελιών μαζί.
Επικοινωνήστε με την υποστήριξη Εάν αντιμετωπίζετε ένα βραχυπρόθεσμο πρόβλημα που σας εμποδίζει να εκπληρώσετε παραγγελίες, απευθυνθείτε στην υποστήριξη Instacart. Μπορεί να είναι σε θέση να προσφέρουν καταλύματα ή προσωρινές λύσεις.

Θυμάμαι: Η κοινή χρήση του λογαριασμού σας στο Instacart Shopper ενέχει σημαντικούς κινδύνους. Είναι καλύτερα να προστατεύσετε τον λογαριασμό σας και τις δυνατότητες κερδών σας εξερευνώντας εναλλακτικές λύσεις εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Κατανόηση της χρήσης λογαριασμού Instacart

Οι πολιτικές του Instacart είναι σαφείς σχετικά με το ποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει τον λογαριασμό ενός αγοραστή, τονίζοντας τη σημασία της διατήρησης του ελέγχου των προσωπικών στοιχείων του λογαριασμού σας.

Ιδιοκτησία και δικαιώματα λογαριασμού

Ένας λογαριασμός Instacart προορίζεται για χρήση από το άτομο που τον δημιούργησε. Η κοινή χρήση λογαριασμού, ειδικά για τους αγοραστές, είναι αντίθετη με τους όρους παροχής υπηρεσιών της Instacart. Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν παράδοση για κάποιον άλλο, αλλά οι λογαριασμοί αγοραστών δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται από κανέναν άλλο εκτός από τον εγγεγραμμένο αγοραστή.

 • Προσωπικές πληροφορίες: Διατηρήστε το πλήρες όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σας ενημερωμένα στις ρυθμίσεις λογαριασμού.
 • Ρυθμίσεις λογαριασμού: Είναι σημαντικό να εκτελείτε εργασίες που σχετίζονται με το Instacart μόνο στον δικό σας έγκυρο λογαριασμό.
Ανάγνωση:  Pixel 7 Pro έναντι iPhone 14 Pro vs Galaxy S22 Ultra

Μέτρα ασφαλείας για την προστασία του λογαριασμού σας στο Instacart

Ισχυρές πρακτικές ασφαλείας προστατεύουν τόσο τα προσωπικά δεδομένα όσο και την ακεραιότητα της πλατφόρμας Instacart.

 • Κωδικός πρόσβασης: Δημιουργήστε έναν ισχυρό, μοναδικό κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας Instacart για να μειώσετε τον κίνδυνο μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης.
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Ελέγχετε τακτικά ότι η διεύθυνση email σας είναι σωστή και ασφαλής, καθώς είναι το κλειδί για τις διαδικασίες ανάκτησης λογαριασμού.

Τηρώντας αυτές τις οδηγίες και διατηρώντας αυστηρούς ελέγχους ασφαλείας, διασφαλίζετε μια ασφαλέστερη εμπειρία αγορών για όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαχείριση του λογαριασμού σας στο Instacart

Η διατήρηση και η προσαρμογή του λογαριασμού σας στο Instacart διασφαλίζει μια ομαλή και εξατομικευμένη εμπειρία αγορών. Από την επεξεργασία προσωπικών στοιχείων μέχρι τον καθορισμό οδηγιών παράδοσης, ένας καλά διαχειριζόμενος λογαριασμός βοηθά στον εξορθολογισμό των παραγγελιών σας.

Προσθήκη και επεξεργασία στοιχείων λογαριασμού

Μέσω της εφαρμογής ή του ιστότοπου Instacart, η τροποποίηση του προφίλ σας είναι απλή. Προς την Προσθήκη ή επεξεργασία τα δικα σου όνομα και άλλα προσωπικά στοιχεία:

 1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.
 2. Επιλέξτε «Επεξεργασία» δίπλα στην ενότητα που θέλετε να ενημερώσετε.
 3. Κάντε τις αλλαγές σας και αποθηκεύστε τις.

Θυμηθείτε, η διατήρηση των πληροφοριών σας ενημερωμένες είναι απαραίτητη για μια απρόσκοπτη διαδικασία αγορών και παράδοσης.

Ρύθμιση προτιμήσεων παράδοσης

Η προσαρμογή των προτιμήσεων παράδοσης προσαρμόζει την υπηρεσία Instacart στις ανάγκες σας. Δείτε πώς μπορείτε να ορίσετε τις προτιμήσεις σας:

 • Διεύθυνση παράδοσης: Προσθέστε ή ενημερώστε τις τοποθεσίες παράδοσης για να διασφαλίσετε την ακρίβεια.
 • Οδηγίες παράδοσης: Παρέχετε σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει ο αγοραστής σας, οι οποίες μπορούν να προστεθούν κατά το ταμείο.

Ο έλεγχος αυτών των ρυθμίσεων βοηθά τόσο εσάς όσο και τον αγοραστή σας να αποφύγετε τυχόν ατυχίες ή σύγχυση κατά τη διαδικασία παράδοσης.

Οικογενειακοί λογαριασμοί και επιλογές κοινής χρήσης

Το Instacart σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν οικογενειακό λογαριασμό, επιτρέποντας την εύκολη κοινή χρήση με άλλα μέλη της οικογένειάς σας:

 • Instacart+: Οι συνδρομητές μπορούν να μοιραστούν τα προνόμιά τους με άλλο μέλος του νοικοκυριού.
 • Οικογενειακά καρότσια: Συνεργαστείτε σε λίστες αγορών και συνεισφέρετε στην ίδια παραγγελία πριν το ταμείο.

Αυτές οι δυνατότητες διευκολύνουν τις οικογένειες ή τις ομάδες να οργανώσουν τα ψώνια τους και να απολαύσουν όλα τα πλεονεκτήματα του Instacart μαζί. Ωστόσο, να θυμάστε ότι η κοινή χρήση ενός λογαριασμού αγοραστή Instacart με σκοπό τις αγορές και την παράδοση παραγγελιών δεν επιτρέπεται και μπορεί να οδηγήσει σε απενεργοποίηση λόγω μη τήρησης των οδηγιών του Instacart.

Ανάγνωση:  5 Συμβουλές για να εφαρμόσετε έναν έλεγχο ασφάλειας δεδομένων υγειονομικής περίθαλψης

Απαιτήσεις και κατευθυντήριες γραμμές αγοραστών

Το Instacart βασίζεται στους αγοραστές του για την παράδοση ειδών παντοπωλείου και τη διατήρηση μιας θετικής εμπειρίας πελατών. Ας δούμε τα παξιμάδια του να γίνεις αγοραστής και τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν.

Να γίνεις αγοραστής Instacart

Για να εγγραφούν στο Instacart ως αγοραστής, οι υποψήφιοι πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να μπορούν να εργαστούν στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χρειάζονται ένα smartphone για να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή αγοραστών Instacart, γνωστή ως Εφαρμογή Shopper, και για τους αγοραστές πλήρους εξυπηρέτησης, ένα αξιόπιστο όχημα είναι απαραίτητο. Ακολουθεί μια γρήγορη ανάλυση:

 • Ηλικία: Πρέπει να είναι 18 ετών και άνω
 • Αιρετότητα: Εξουσιοδοτημένος για εργασία στις Η.Π.Α
 • Τεχνολογία: Κάτοχος smartphone (iOS ή Android)
 • Οχημα: Πρόσβαση σε αξιόπιστο όχημα (για αγοραστές πλήρους εξυπηρέτησης)
 • Ελεγχο του ιστορικού τους: Εκκαθάριση ελέγχου ιστορικού

Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει τη μεταφόρτωση της φωτογραφίας της άδειας οδήγησης και των τραπεζικών στοιχείων για να διασφαλιστεί ότι θα πληρώνεστε για την εργασία σας. Μόλις εγκριθεί ο λογαριασμός σας, είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την παραλαβή παραγγελιών.

Κανόνες για αγοραστές Instacart

Το Instacart αναμένει από τους αγοραστές να τηρούν τα πρότυπα και τις οδηγίες εξυπηρέτησης. Οι βασικοί κανόνες είναι απλοί:

 1. Χρήση λογαριασμού: Το κατάστημα Instacart ανά λογαριασμό σας είναι προσωπικός. Η χρήση του λογαριασμού κάποιου άλλου ή η κοινή χρήση του λογαριασμού σας δεν επιτρέπεται.
 2. Συμπεριφορά: Διατηρήστε επαγγελματική συμπεριφορά, καθώς είστε το πρόσωπο της εταιρείας για τον πελάτη της Instacart.
 3. Επικοινωνία: Επικοινωνήστε καθαρά και έγκαιρα με τους πελάτες εάν προκύψουν προβλήματα.
 4. Διανομή: Παράδοση παραγγελιών εντός των συμφωνηθέντων χρονικών ορίων και σε καλή κατάσταση.

Οι αγοραστές πλήρους εξυπηρέτησης λειτουργούν ως ανεξάρτητοι εργολάβοι και πραγματοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία αγορών και παράδοσης. Από την άλλη πλευρά, οι αγοραστές στο κατάστημα είναι υπάλληλοι μερικής απασχόλησης που ψωνίζουν στο κατάστημα αλλά δεν παραδίδουν είδη παντοπωλείου. Οι ανεξάρτητοι εργολάβοι είναι υπεύθυνοι για τη συντήρηση του οχήματός τους και τις σχετικές αμοιβές σέρβις.

Ανάγνωση:  Πώς να αναπτύξετε οργανικά το Instagram σας - 6 βασικές στρατηγικές

Η Instacart τονίζει ότι τόσο οι αγοραστές εντός του καταστήματος όσο και οι αγοραστές πλήρους εξυπηρέτησης είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία της υπηρεσίας παράδοσης ειδών παντοπωλείου και αναμένεται να συμβάλουν θετικά στην εμπειρία των πελατών του Instacart.

Συχνές Ερωτήσεις

Το Instacart έχει σαφείς πολιτικές σχετικά με τη χρήση του λογαριασμού για τη διατήρηση μιας ασφαλούς και αξιόπιστης υπηρεσίας τόσο για τους αγοραστές όσο και για τους πελάτες. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που απαντώνται με απλές απαντήσεις.

Επιτρέπεται η κοινή χρήση ενός λογαριασμού αγοραστή Instacart με άλλο άτομο;

Όχι, η κοινή χρήση λογαριασμού αγοραστή Instacart με κάποιον άλλο δεν επιτρέπεται. Κάθε λογαριασμός προορίζεται για χρήση από το άτομο που ολοκλήρωσε τη διαδικασία αίτησης και πέρασε από έλεγχο ιστορικού.

Ποιες είναι οι συνέπειες της λειτουργίας πολλών ατόμων σε έναν μόνο λογαριασμό αγοραστή Instacart;

Πολλοί χρήστες που λειτουργούν σε έναν λογαριασμό αγοραστή Instacart μπορούν να οδηγήσουν σε τερματισμό. Η πλατφόρμα τηρεί αυστηρές οδηγίες για τη διασφάλιση της λογοδοσίας και της ασφάλειας.

Πώς πρέπει να προχωρήσει κάποιος εάν συναντήσει άλλον αγοραστή χρησιμοποιώντας έναν κοινόχρηστο λογαριασμό Instacart;

Εάν παρατηρήσετε ότι κάποιος χρησιμοποιεί έναν κοινόχρηστο λογαριασμό αγοραστή Instacart, είναι σημαντικό να το αναφέρετε αμέσως στο Instacart. Η εταιρεία λαμβάνει σοβαρά υπόψη αυτές τις αναφορές για να διατηρήσει την ακεραιότητα της πλατφόρμας.

Είναι αντίθετο με την πολιτική της Instacart να φέρει ένας αγοραστής έναν συνεργάτη ενώ ψωνίζει;

Οι αγοραστές δεν επιτρέπεται να φέρνουν συνεργάτες ή βοηθούς κατά τη διάρκεια των αγορών τους. Η πολιτική του Instacart απαιτεί ο εγγεγραμμένος αγοραστής να είναι αυτός που εκτελεί τις εργασίες αγορών και παράδοσης.

Επιτρέπεται στους αγοραστές να κατέχουν και να χρησιμοποιούν περισσότερους από έναν λογαριασμούς αγοραστών Instacart;

Οι αγοραστές περιορίζονται σε έναν λογαριασμό αγοραστή Instacart. Οποιαδήποτε προσπάθεια δημιουργίας και χρήσης πολλών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε απενεργοποίηση από την υπηρεσία.

Ποια βήματα πρέπει να γίνουν εάν κάποιος άλλος έχει χρησιμοποιήσει την κάρτα πληρωμής μου Instacart;

Εάν η κάρτα πληρωμής σας Instacart έχει χρησιμοποιηθεί από κάποιον άλλο, θα πρέπει να αναφέρετε το περιστατικό στην ομάδα υποστήριξης του Instacart το συντομότερο δυνατό για να ασφαλίσετε τον λογαριασμό σας και να αποτρέψετε περαιτέρω μη εξουσιοδοτημένη χρήση.