Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπορείτε να παίξετε το SIMS 4 σε ένα Chromebook;

Μπορείτε να παίξετε το SIMS 4 σε ένα Chromebook;

Ως άπληστος παίκτης, μπορεί να αναρωτιέστε για τη δυνατότητα να παίξετε το SIMS 4 σε ένα Chromebook. Τα Chromebook είναι κομψοί φορητοί υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί για κανονική καθημερινή χρήση χωρίς να ανοίγουν τρύπα στις τσέπες σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στη συμβατότητα του SIMS 4 με το Chromebook και θα εξερευνήσουμε διάφορους τρόπους αντιμετώπισης, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι σε αυτήν τη συσκευή.

Μπορείτε να παίξετε το SIMS 4 σε ένα Chromebook;

Η σύντομη και άμεση απάντηση είναι όχι, δεν μπορείτε να παίξετε το SMIS 4 σε ένα Chromebook.

Αυτό συμβαίνει επειδή το SIMS 4 δεν είναι συμβατό με το ChromeOS, το λειτουργικό σύστημα που εκτελείται στο Chromebook.

Το SIMS 4 εκτελείται σε Windows ή MacOS και απαιτεί επίσης επαρκή επεξεργαστική ισχύ και αποθηκευτικό χώρο που συνήθως λείπει από τα Chromebook.

Τα Chromebook έχουν σχεδιαστεί για να εκτελούν εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό και να αποθηκεύουν τα περισσότερα από τα δεδομένα τους στο cloud, γεγονός που τα καθιστά ακατάλληλα για βαριά παιχνίδια.

Ανάγνωση:  Οι καλύτερες κύριες υπηρεσίες καθαρισμού δεδομένων το 2024

Κωδικός σφάλματος Diablo 4 316703: Γρήγορη επιδιόρθωση

Εναλλακτικά παιχνίδια SIMS στο Chromebook

Παρόλο που το SIMS 4 δεν μπορεί να αναπαραχθεί στο Chromebook, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το παιχνίδι SIMS στο Chromebook σας με τις δύο εκδόσεις για κινητά:

  • Το SIMS FreePlay
  • Το SIMS Mobile

Αυτά τα παιχνίδια έχουν σχεδιαστεί για συσκευές με δυνατότητα αφής και μπορούν να ληφθούν από το Google Play Store.

Διόρθωση: Σφάλμα εισαγωγής Vex κατά την επαναφορά του κλειδώματος vex

Λύση για την αναπαραγωγή του SIMS 4 στο Chromebook: Χρήση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome

Εάν εξακολουθείτε να είστε ανένδοτοι σχετικά με την αναπαραγωγή του SIMS 4 στο Chromebook σας, υπάρχει μια λύση που μπορείτε να δοκιμάσετε εάν θέλετε να κάνετε μέσω ορισμένων επιπλέον βημάτων και να έχετε πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή.

Αυτή η μέθοδος περιλαμβάνει τη χρήση της Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome, μιας δυνατότητας που σας επιτρέπει να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση σε άλλον υπολογιστή από το Chromebook σας.

Αρχικά, θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε το SIMS 4 σε έναν υπολογιστή Windows ή Mac που πληροί τις απαιτήσεις του παιχνιδιού και στη συνέχεια να το συνδέσετε στο Chromebook σας μέσω της Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome.

Σημείωση: Και οι δύο συσκευές πρέπει να είναι στην ίδια σύνδεση στο διαδίκτυο για να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.

Ανάγνωση:  Αποκαλύφθηκε το Apple Watch Series 8, το ενημερωμένο SE και το Watch Ultra: Τιμή και άλλα

Ακολουθούν τα βήματα για την αναπαραγωγή του SIMS 4 σε ένα Chromebook χρησιμοποιώντας μια απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome:

  • Ξεκινήστε κατεβάζοντας την εφαρμογή Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome στον υπολογιστή σας Windows ή Mac και στο Chromebook σας. Μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή στο Google Play Store.
  • Αντιστοιχίστε τον υπολογιστή σας Windows ή Mac και το Chromebook σας μέσω της εφαρμογής Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας Chrome. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε με τον ίδιο λογαριασμό Google και στις δύο συσκευές και να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.
  • Όταν τελειώσετε, ξεκινήστε μια απομακρυσμένη περίοδο λειτουργίας με τον υπολογιστή Windows ή Mac από το Chromebook χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.
  • Εκκινήστε το SIMS 4 στον υπολογιστή σας Windows ή Mac και παίξτε το μέσω του Chromebook σας.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παίξετε τεχνικά το SIMS 4 σε ένα Chromebook. Αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτός δεν είναι επίσημος ή βέλτιστος τρόπος για να το κάνετε. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις ή δυσλειτουργίες και η ποιότητα των γραφικών θα είναι κατώτερη.

Κωδικός σφάλματος NBA 2k23 e434de73: Γρήγορη επιδιόρθωση