Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπορείτε να επιστρέψετε βιβλία Kindle;

Μπορείτε να επιστρέψετε βιβλία Kindle;

Η απάντηση στο, “Μπορείτε να επιστρέψετε βιβλία Kindle;” είναι ναι, τεχνικά. Ωστόσο, ισχύουν προϋποθέσεις και το αν μπορείτε ή δεν μπορείτε να εκτελέσετε αυτήν την ενέργεια ποικίλλει ανάλογα με διάφορους παράγοντες.

Το σημαντικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι μπορείτε να επιστρέψετε ένα βιβλίο που αγοράσατε κατά λάθος και το οποίο έχει υποστεί κακή επεξεργασία και μορφοποίηση εντός 7 ημερών από την αγορά.

Πολιτική επιστροφής της Amazon

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα βιβλίο Kindle εντός 7 ημερών από την αγορά. Τα χρήματα θα επιστραφούν στην πηγή πληρωμής εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών.

Εδώ είναι η σύλληψη. Η Amazon διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή χρημάτων ή μπορεί να καταβάλει μερική επιστροφή χρημάτων εάν το βιβλίο έχει διαβαστεί εν μέρει ή πλήρως. Μπορούν να αρνηθούν την επιστροφή εάν υποψιάζονται ότι ένας χρήστης κάνει κατάχρηση της πολιτικής τους επιστρέφοντας πολλά βιβλία.

Πώς να αφαιρέσετε βιβλία από το Kindle;

Πώς να επιστρέψετε ένα βιβλίο Kindle;

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο της Amazon και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Βήμα 2: Κάντε κλικ Επιστροφές & Παραγγελίες στην επάνω δεξιά γωνία.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας Ibotta το 2024

Βήμα 3: Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο βιβλίο Kindle που θέλετε να επιστρέψετε κάτω από το Παραγγελίες Ενότητα. Εάν το βιβλίο είναι επιλέξιμο για επιστροφή, θα δείτε α Επιστροφή για επιστροφή χρημάτων επιλογή. Πατήστε το.

Βήμα 4: Επιλέξτε τον λόγο επιστροφής κάτω από το Επιλέξτε μια απάντηση αναπτυσσόμενο μενού και κάντε κλικ στο υποβάλλουν κουμπί.

Σύμφωνα με την πολιτική επιστροφών της Amazon, θα πρέπει να λάβετε την επιστροφή χρημάτων στον λογαριασμό από τον οποίο πραγματοποιήθηκε η συναλλαγή εντός 3 έως 5 εργάσιμων ημερών.

Αν δεν βλέπετε το Επιστροφή για επιστροφή χρημάτων επιλογή για ένα συγκεκριμένο βιβλίο, μπορεί να είναι ότι το βιβλίο δεν πληροί τις προϋποθέσεις για επιστροφή χρημάτων, έχει παρέλθει το παράθυρο επιστροφής των 7 ημερών ή έχετε κάνει ήδη μερικές επιστροφές πρόσφατα.

Πώς να επιστρέψετε ένα βιβλίο Kindle Unlimited;

Το Kindle Unlimited είναι μια συνδρομητική υπηρεσία για δανεισμό ηλεκτρονικών βιβλίων, περιοδικών, ηχητικών βιβλίων και κόμικς. Μπορείτε να τα επιστρέψετε αφού τα διαβάσετε ή τα ακούσετε και να τα δανειστείτε εκ νέου.

Μόλις ολοκληρώσετε την ανάγνωση ενός βιβλίου ή οποιουδήποτε άλλου ψηφιακού υλικού, δείτε πώς μπορείτε να το επιστρέψετε:

Βήμα 1: Μεταβείτε στον ιστότοπο της Amazon και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

Βήμα 2: Αιωρούνται πάνω Λογαριασμός & Λίστες και επιλέξτε Περιεχόμενο & Συσκευές.

Βήμα 3: Κάντε κλικ στο Βιβλία σύμφωνα με το Περιεχόμενο Ενότητα.

Ανάγνωση:  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή Pearson Plus το 2024

Βήμα 4: Μεταβείτε στο βιβλίο που θέλετε να επιστρέψετε και πατήστε το Επιστρέψτε αυτό το βιβλίο κουμπί τοποθετημένο πάνω του.

Βήμα 5: Στο πλαίσιο διαλόγου που εμφανίζεται, πατήστε Επιστρέψτε αυτό το βιβλίο αφού διαβάσετε προσεκτικά το περιεχόμενο του κουτιού.

Διαβάστε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε το Kindle;