Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπορείτε να εξατομικεύσετε ένα ενοικιαζόμενο γραφείο;

Μπορείτε να εξατομικεύσετε ένα ενοικιαζόμενο γραφείο;

Ο χώρος στον οποίο εργάζεστε πρέπει να είναι κατάλληλος για εσάς.

Ένα άτομο μπορεί να θέλει έναν ήσυχο χώρο χωρίς περιορισμούς με λίγη διακόσμηση. Ένα άλλο άτομο μπορεί να ανθίσει και να εμπνέεται μόνο σε έναν χώρο που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα, με χρώμα, μοτίβο, ακόμη και φυτά που τον περιβάλλουν. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας, το καλύτερο κατάστημα επίπλων στο Τορόντο τα έχει όλα για σένα.

Το σημαντικό σημείο είναι ότι πρέπει να μπορείτε να αλλάξετε το περιβάλλον εργασίας σας έτσι ώστε να είναι το καλύτερο για εσάς – είτε αυτό ισχύει για ολόκληρο τον χώρο είτε μόνο για το γραφείο εργασίας σας. Λοιπόν, μπορείτε να εξατομικεύσετε ένα ενοικιαζόμενο γραφείο;

Τι είναι ο προσαρμοσμένος χώρος γραφείου;

Οι εξατομικευμένοι χώροι εργασίας αναφέρονται σε προσαρμόσιμα περιβάλλοντα στο χώρο εργασίας που επιτρέπουν στις ομάδες να συμπεριλάβουν το branding, να αναδιατάξουν τη διάταξη και να επιλέξουν έπιπλα που ευθυγραμμίζονται με τις απαιτήσεις τους. Σε αντίθεση με τα συμβατικά γραφεία που έχουν βασικά έπιπλα και μικρότερο εύρος ευελιξίας, αυτά είναι πολύ πιο προηγμένα. Σε έναν εξατομικευμένο χώρο γραφείου, όλα είναι τέλεια, από τα έπιπλα μέχρι τα εξαρτήματα.

Λόγοι για να προσαρμόσετε το ενοικιαζόμενο γραφείο σας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι περιοριστικοί ή αποθαρρυντικοί χώροι μπορεί να επηρεάσουν την ηθική και τη νοοτροπία των εργαζομένων. Ένας προσαρμοσμένος χώρος εργασίας σάς επιτρέπει να επιμελείτε ένα δυναμικό περιβάλλον για να ευδοκιμήσει η επωνυμία σας. Ακόμα δεν έχετε πειστεί; Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για να εξατομικεύσετε τον ενοικιαζόμενο χώρο γραφείου σας:

Ανάγνωση:  Αυξήστε τις πωλήσεις με την καλύτερη εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού εμπορίου

Ευκαμψία

Προς το παρόν, οι μάρκες απαιτούν ευέλικτους χώρους εργασίας που μπορούν να λειτουργήσουν καλά σε κάθε περίπτωση. Από τη διοργάνωση συσκέψεων έως τη λήψη ιδιωτικών κλήσεων – επιτρέψτε στους υπαλλήλους σας να κάνουν τα πάντα σε μια μέρα. Ο εξατομικευμένος χώρος γραφείου σας μπορεί να περιλαμβάνει τα εξής:

  • Ήσυχα pods καθώς και περίπτερα για τη διεξαγωγή ιδιωτικών συνομιλιών
  • Ανοιχτές και κοινόχρηστες ζώνες αφιερωμένες στην ομαδική εργασία
  • Πτυσσόμενα και κινητά εργονομικά έπιπλα.

Ικανοποίηση μεταξύ των εργαζομένων

Όταν κάποιος σκέφτεται έναν επίσημο χώρο εργασίας, φαντάζεται γκρίζους και λευκούς θαλάμους με κοσμικούς τοίχους. Ωστόσο, με τον εξατομικευμένο χώρο γραφείου, μπορεί κανείς να έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει μια φιλόξενη ατμόσφαιρα για τους εργαζόμενους. Τι καλύτερο από το να τους δώσετε έναν χώρο για να δουλέψουν όπου θα μπορούν να απολαμβάνουν τη δουλειά;

Μια τέλεια ευκαιρία για branding

Τρίτον, η εξατομίκευση γραφείου, ειδικά όταν είναι ενοικιαζόμενη, παρέχει μια ιδανική ευκαιρία επωνυμίας. Ο απλούστερος ορισμός ενός επώνυμου χώρου εργασίας είναι ο τρόπος με τον οποίο επικεντρώνονται σε μικρές λεπτομέρειες καθώς και στον επαγγελματισμό. Οι χώροι εργασίας εντός της επωνυμίας συνήθως καλλιεργούν μια αίσθηση υπερηφάνειας και ενότητας μεταξύ των εργαζομένων.

Ένας Δυναμικός Χώρος

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εξατομίκευσης γραφείου είναι η ευκαιρία να σχεδιάσετε τον προσωπικό σας δυναμικό χώρο. Πολλά μοντέρνα σχέδια γραφείων προτιμούν μια πολυεπίπεδη και δημιουργική προσέγγιση. Συνήθως δίνουν προτεραιότητα στη δημιουργία χώρων και κοινόχρηστων χώρων έναντι των συμβατικών γραφείων.

Ανάγνωση:  20 δραστικοί τρόποι για να διατηρήσετε το κορυφαίο ταλέντο

Ενισχυμένη εργασιακή κουλτούρα

Μια υγιής κουλτούρα στο χώρο εργασίας είναι κρίσιμη για την πρόσληψη και τη διατήρηση του σωστού συνόλου εργαζομένων. Οι νεότεροι εργαζόμενοι ενθαρρύνονται να εργάζονται καλύτερα όταν αποκτούν έναν ζωντανό χώρο. Κατά το σχεδιασμό του χώρου, πρέπει πάντα να δίνετε προτεραιότητα στις ανάγκες και την ευημερία των εργαζομένων.

Ναι ή όχι?

Δυστυχώς, η απάντηση είναι ότι εξαρτάται. Ο ιδιοκτήτης γης ή κτιρίου από τον οποίο νοικιάζετε έχει τον απόλυτο έλεγχο του τι γίνεται στην ιδιοκτησία του. Αν μπορείτε ή όχι να τροποποιήσετε τον χώρο και κατά πόσο θα περιλαμβάνεται στο συμβόλαιό σας. Ευτυχώς, υπάρχουν συνήθως τρόποι με τους οποίους μπορείτε να διαπραγματευτείτε με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Για παράδειγμα, εάν έχετε μακροχρόνια μίσθωση και θα βρίσκεστε στο ακίνητο για λίγο, είναι πολύ πιο πιθανό να λάβετε άδεια να βάψετε τοίχους και να αντικαταστήσετε το δάπεδο. Είναι εξαιρετικά απίθανο να φτάσετε τόσο μακριά ώστε να αλλάξετε τους τοίχους, τις θέσεις των παραθύρων και τα υδραυλικά – αλλά αξίζει πάντα να το συζητάτε.

Μικρότερες μέθοδοι εξατομίκευσης, όπως η αλλαγή της διάταξης της εργασίας σας – αλλαγές που δεν αλλάζουν τον ιστό του κτιρίου – θα επιτρέπονται κανονικά. Φυσικά, αν πάτε με βραχυπρόθεσμη ενοικίαση από μέρη όπως The Workplace Companyθα χρειαστεί πολύ λιγότερη εξατομίκευση, καθώς μπορείτε να επιλέξετε τον τύπο γραφείου που χρειάζεστε από τη γκάμα επιλογών τους.

Ανάγνωση:  Πώς να δημιουργήσετε εικόνες NSFW; Stable Diffusion NSFW!
ιδιοκτήτης της ιδιοκτησίας

Επιτρέπονται τύποι εξατομίκευσης

Εάν ο ιδιοκτήτης σας δεν θέλει να σας επιτρέψει να αλλάξετε το γραφείο σας όπως πρέπει, θα πρέπει να σκεφτείτε πιο αφηρημένα για να δημιουργήσετε τον χώρο που θέλετε. Οι βραχυπρόθεσμες ενοικιάσεις κανονικά θα περιορίσουν το ποσό που μπορείτε να αλλάξετε, ώστε να είναι έτοιμο για το επόμενο άτομο όταν λήξει η μίσθωση, αλλά επιτρέπεται η μεταφορά επιπλέον εξοπλισμού, επίπλων και διακόσμησης.

Ψεύτικοι τοίχοι

Θα μπορούσατε να φέρετε πάνελ για ψεύτικους τοίχους και να τα διακοσμήσετε. Εάν το τρέχον δάπεδο δεν είναι ένα ευνοϊκό μονοπάτι πεζοπορίας ή δεν ταιριάζει με την τρέχουσα αισθητική των πάνελ τοίχου που κοιτάτε, ίσως προσαρμόζοντάς το με δάπεδο LVT θα ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, στόχος σας είναι η άνεση όλων για έναν υγιή και άνετο χώρο εργασίας.

Μια πληθώρα επίπλων

Εάν νοικιάζετε μόνο ένα δωμάτιο, μπορείτε να φέρετε τη γκάμα και το στυλ των επίπλων που σας ταιριάζουν καλύτερα. Αυτό μπορεί να είναι ένα ατομικό γραφείο που θέλετε ή μπορεί να είναι μια βιβλιοθήκη σε στυλ ντουλάπι που κλειδώνει. Φυσικά, το μειονέκτημα αυτού του τύπου γραφείου είναι ότι πρέπει να πληρώσετε για επιπλέον έπιπλα για να γεμίσετε τον χώρο και θα πρέπει να κανονίσετε τη μεταφορά για την εγκατάσταση και την αφαίρεσή τους όταν λήξει η μίσθωση.

Ξαναζωγραφίστε τους τοίχους

Εάν δεν σας επιτρέπεται βάψτε τους τοίχουςμιλήστε με τον μισθωτή για να δείτε εάν είναι πρόθυμος να ανανεώσει τη βαφή πριν μετακομίσετε. Ακόμα κι αν δεν είναι, μπορεί να είναι πρόθυμοι να σας αφήσουν να βάψετε σε έναν συμφωνημένο ουδέτερο τόνο.

Ανάγνωση:  Πώς να μοιραστείτε τα άρθρα σας Feedly στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης;

Προκαλώντας Πράσινο

Το να φέρετε φυτά είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να εξατομικεύσετε το χώρο σας. Ο τύπος που απολαμβάνουν οι άνθρωποι είναι πολύ προσωπικός για αυτούς και μπορεί εύκολα να αλλάξει την εμφάνιση ενός δωματίου. Μπορείτε επίσης να φέρετε ψεύτικα φυτά, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φροντίδα εάν ταξιδεύετε συχνά για επαγγελματικούς λόγους, και μπορείτε να τα μετακινήσετε εύκολα εάν το χρειαστείτε. Μην το ξεχνάς κι αυτό Το άρωμα μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση ενός χώρου – εάν θέλετε το ενοικιαζόμενο γραφείο σας να αισθάνεται πιο άνετα και μοναδικά για εσάς, φέρτε έναν διαχύτη.

Τύλιξε

Έτσι, όλα αυτά αφορούσαν την εξατομίκευση ενός ενοικιαζόμενου χώρου γραφείου. Φροντίστε να εφαρμόσετε τις παραπάνω συμβουλές και να αξιοποιήσετε το καλύτερο από τον περιορισμένο χώρο εργασίας σας.

Μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε την επωνυμία της εταιρείας σας, τον χώρο αποθήκευσης καθώς και τις επιλογές τεχνολογίας. Εντυπωσιάστε τους πελάτες, τους υπαλλήλους και την ομάδα σας με τη δημιουργική σας πλευρά.

Σας αρέσει αυτό που διαβάζετε; Μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε τα ιστολόγιά μας και να διαφωτίζετε τον εαυτό σας. Επίσης, πείτε μας τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό σχολιάζοντας παρακάτω.