Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπορείτε να δείτε ποιος παρακολούθησε το Facebook Live σας;

Από την κυκλοφορία του, το Facebook Live είναι ένας δημοφιλής τρόπος για τους χρήστες να μοιράζονται περιεχόμενο βίντεο σε πραγματικό χρόνο με φίλους και οπαδούς. Οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν επίσης αυτή τη νέα δυνατότητα για να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους, ανοίγοντας την επικοινωνία και κερδίζοντας περισσότερη εμπιστοσύνη.

Όταν κάνετε μια ζωντανή μετάδοση στο Facebook, ίσως αναρωτιέστε πώς να μάθετε ποιος την βλέπει. Διαβάστε παρακάτω για να προσδιορίσετε ποιος παρακολουθεί το βίντεό σας στο Facebook Live.

🔑 Βασικά συμπεράσματα:

  • Μπορείτε να δείτε ποιος παρακολουθεί το Facebook σας ζωντανά μέσω της ροής διαχείρισης.
  • Μόλις τελειώσει η ζωντανή ροή του Facebook, δεν μπορείτε να δείτε ποιοι είναι οι θεατές σας.
  • Υπάρχει μια επιλογή για να ελέγχετε ποιος μπορεί να δει το Facebook ζωντανά.

Ποιος μπορεί να δει τα ζωντανά βίντεό σας στο Facebook;

Μπορείτε να δείτε ποιος παρακολουθεί το Facebook Live σας στη σελίδα διαχείρισης του Live. Δυστυχώς, αυτές οι πληροφορίες παύουν να είναι διαθέσιμες μόλις ολοκληρωθεί η ζωντανή ροή. Μόλις τελειώσει, μπορείτε να δείτε μόνο τον αριθμό των ατόμων που είδαν το Live σας και όχι την πραγματική λίστα.

Ποιος είδε το ζωντανό βίντεό σας στο FB μόλις τελειώσει;

Μπορείτε να δείτε τους θεατές τη στιγμή της μετάδοσης, αλλά δεν θα μπορείτε να γνωρίζετε ποιος παρακολούθησε το Live σας αφού τελειώσει. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας τρόπος για να αποκτήσετε πληροφορίες σχετικά με τη δημοτικότητα του Live βίντεο σας.

Μπορείτε να ελέγξετε τον αριθμό των αντιδράσεων, των σχολίων και των κοινοποιήσεων από τους θεατές σας στο Facebook Live. Μπορείτε επίσης να δείτε τις συνολικές προβολές που έλαβε το βίντεό σας την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, να θυμάστε ότι αυτοί οι αριθμοί αντικατοπτρίζουν μόνο μερικούς από αυτούς που παρακολούθησαν το βίντεό σας. Πολλοί άνθρωποι μπορεί να το παρακολούθησαν χωρίς να κάνουν κάποια ενέργεια ή να το δουν μετά τις 7 ημέρες.

Μπορούν οι φίλοι σας στο FB να δουν ποια ζωντανά βίντεο παρακολουθείτε ή έχετε παρακολουθήσει;

Όσον αφορά το απόρρητο στο διαδίκτυο, το Facebook έχει πολλούς χρήστες να αναρωτιούνται για το ποιες πληροφορίες μοιράζονται και με ποιον. Όταν παρακολουθείτε ένα ζωντανό βίντεο, οι φίλοι σας μπορούν να δουν ότι το παρακολουθείτε. Ωστόσο, μόλις τελειώσει το ζωντανό βίντεο, δεν μπορούν πλέον να δουν ποια ζωντανά βίντεο έχουν παρακολουθήσει.

Το Facebook διαθέτει επίσης μια ρύθμιση που επιτρέπει στους χρήστες να εξαιρεθούν από την κοινή χρήση αυτών των πληροφοριών με τους φίλους τους. Εάν ανησυχείτε για το απόρρητο, εξετάστε το ενδεχόμενο να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας στο Facebook ανάλογα.

Ανάγνωση:  Κορυφαίες στρατηγικές διανομής περιεχομένου για να αυξήσετε την απήχησή σας -

Το Takeaway

Το Facebook Live είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αλληλεπιδράσετε με τους ακόλουθούς σας και να τους δώσετε μια ματιά στα παρασκήνια. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα ενδιαφέροντα των θεατών σας, μπορείτε να ελέγξετε τις πληροφορίες που παρέχει το Facebook κατά τη ζωντανή μετάδοσή σας.

Οι πληροφορίες από το Facebook μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο ελκυστικό περιεχόμενο για τους οπαδούς σας στο μέλλον. Επίσης, ελέγξτε ποιος παρακολουθεί το Facebook Live σας ενώ κάνετε ροή, καθώς αυτές οι πληροφορίες δεν θα είναι διαθέσιμες μόλις τελειώσει η ροή.

Συχνές ερωτήσεις

1. Γνωρίζει κανείς ότι παρακολούθησα το βίντεό του στο Facebook Live μετά τη λήξη του;

Είναι απίθανο κάποιος να ξέρει ότι παρακολουθήσατε το βίντεό του στο Facebook Live μετά τη λήξη του. Τα βίντεο Facebook Live μπορούν να προβληθούν μόνο από όσους έχουν συνδεθεί στον λογαριασμό τους όταν εμφανίζεται το βίντεο. Ωστόσο, εάν αφήσετε ένα σχόλιο στο βίντεο ή αλληλεπιδράσετε με αυτό με κάποιο άλλο τρόπο, τότε το όνομά σας θα είναι ορατό σε οποιονδήποτε το δει.

2. Θα γνωρίζουν αν παρακολουθείτε το βίντεο κάποιου στο Facebook;

Θα γνωρίζουν μόνο εάν κάνετε κάποιες ενέργειες που ειδοποιούν το άτομο του οποίου το βίντεο παρακολουθήσατε. Για παράδειγμα, αυτό το άτομο θα ειδοποιηθεί εάν σας αρέσει, μοιραστείτε ή σχολιάσετε το βίντεο. Επίσης, εάν παρακολουθήσετε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε σε μια σελίδα ή ομάδα, όλοι οι διαχειριστές και οι επόπτες αυτής της σελίδας θα ειδοποιηθούν. Το άτομο του οποίου το βίντεο παρακολουθήσατε θα το καταλάβει αν του το πείτε.

Ανάγνωση:  Διορθώστε το Xbox Lag και αποκτήστε πιο ομαλή απόδοση παιχνιδιού

3. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το Facebook Live ανώνυμα;

Εάν δεν κάνετε κλικ σε ένα ζωντανό βίντεο, μπορείτε να παρακολουθήσετε την έκδοσή του σε σίγαση χωρίς να ξέρει κανείς ότι το παρακολουθείτε.