Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπανάνα Split Switches: Τι είναι; Από που να αγοράσω? Και όλα ενδιάμεσα

 Μπανάνα Split Switches: Τι είναι;  Από που να αγοράσω?  Και όλα ενδιάμεσα

Τα μηχανικά πληκτρολόγια έχουν προχωρήσει πολύ και η δημιουργία ενός προσαρμοσμένου πληκτρολογίου στις μέρες μας είναι τόσο απλή όσο η παραγγελία ενός κιτ. Παίρνετε τη δική σας πλάκα βάσης, διακόπτες και πληκτρολόγια, συναρμολογείτε τα πάντα και είστε έτοιμοι.

Όταν πρόκειται για διακόπτες, όμως, ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις. Και ενώ προηγουμένως υπήρχαν μόνο κόκκινοι, μπλε και καφέ διακόπτες για να διαλέξουν, αυτές τις μέρες, οι χρήστες έχουν πολλές επιλογές για το είδος του διακόπτη που θέλουν να χρησιμοποιήσουν. Με τα πληκτρολόγια με δυνατότητα εναλλαγής να γίνονται πιο κοινά (και προσβάσιμα), η ελευθερία να πειραματιστείτε με διακόπτες και να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας αρέσει μπορεί να ανεβάσει την εμπειρία πληκτρολόγησης στο επόμενο επίπεδο.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τους τρελά δημοφιλείς μηχανικούς διακόπτες Banana Split που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία από την C³Equalz και την TheKey.Company.

Διαβάστε επίσης: Μηχανικό vs πληκτρολόγιο μεμβράνης

Οι διακόπτες Banana Split είναι η πρώτη είσοδος στη σειρά “Snack Time Switch Line” που δημιουργήθηκε από την C3 Equalz και την TKC και κατασκευάστηκε από την JWK. Είναι γραμμικοί διακόπτες 62 γραμμαρίων που κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας νέα, ιδιόκτητα καλούπια κατασκευασμένα από ένα μείγμα νάιλον και πολυανθρακικού με τα στελέχη κατασκευασμένα από ένα πλαστικό υψηλότερης ποιότητας που ονομάζεται Πολυοξυμεθυλένιο (POM).

Ανάγνωση:  Είναι τα Προγράμματα Πιστότητας Πελατών για διατήρηση ή απόκτηση πελατών;
Τα χωρίσματα Banana είναι μάλλον πολύχρωμα για διακόπτη πληκτρολογίου. | Πηγή: thekey.company

Χάρη στα ιδιόκτητα εργαλεία και την εργοστασιακή λίπανση, οι διακόπτες έχουν βαθύτερο προφίλ ήχου και πιο ομαλή εμπειρία αποθήκευσης, δύο από τους μεγαλύτερους παράγοντες που συμβάλλουν στη δημοτικότητά τους.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, χρησιμοποιούν ένα τυπικό ελατήριο 62 γραμμαρίων, παρόμοιο με άλλους διακόπτες που παράγονται από την JWK. Η δύναμη ενεργοποίησης είναι παρόμοια με τους διακόπτες Cherry MX Blue, οπότε αν σας αρέσουν οι ελαφρώς βαρύτεροι, απτικοί διακόπτες, θα σας αρέσουν.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 11 πληκτρολόγια παιχνιδιών που κάθε παίκτης πρέπει να σκεφτεί να αγοράσει

Οι διακόπτες πωλούνται σε συσκευασίες των 10, 70, 90 και 110 και συνήθως πωλούνται σε παρτίδες. Χάρη στην τεράστια δημοτικότητά τους, οι διακόπτες είναι σχεδόν πάντα εξαντλημένοι. Ωστόσο, μπορείτε να τα προπαραγγείλετε στο Ο ιστότοπος της TKC.

Εάν προτιμάτε να μην περιμένετε να πέσει η επόμενη αποστολή αλλαγής, μπορείτε επίσης να τα βρείτε να πωλούνται σε άλλες πλατφόρμες από άτομα που τα έχουν φέρει εκ των προτέρων, αλλά το πιθανότερο είναι ότι μπορεί να καταλήξετε να πληρώσετε έως και $1 ανά διακόπτη, αρκετά υψηλή τιμή σε σύγκριση με αυτό που προσφέρει η TKC.

Διαβάστε επίσης: Τα κορυφαία 7 ασύρματα μηχανικά πληκτρολόγια

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μια καλή εναλλακτική για αυτούς τους διακόπτες είναι οι διακόπτες Cherry MX Blue, οι οποίοι έχουν την ίδια δύναμη ενεργοποίησης. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα Cherry MX Blacks εάν τα Blues είναι πολύ θορυβώδη για εσάς.

Ανάγνωση:  Το Alt+Tab δεν λειτουργεί στα Windows 11: Γρήγορη επιδιόρθωση
Πώς να καθαρίσετε το Μηχανικό Πληκτρολόγιο σας;  Σε 4 εύκολα βήματαΤα Cherry MX Blues είναι μια καλή εναλλακτική στα χωρίσματα μπανάνας.

Alpaca V2 είναι επίσης μια άλλη καλή επιλογή. Κατασκευασμένοι επίσης από την JWK, αυτοί οι διακόπτες μοιράζονται την ίδια δύναμη ενεργοποίησης και έρχονται προ-λιπανμένοι από το εργοστάσιο (μόνο λίγο, ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα αν θέλετε). Η μόνη σημαντική διαφορά μεταξύ των διακοπτών είναι το προφίλ ήχου. Τα Alpacas είναι πολύ πιο ήσυχα από τα Banana Splits. Είναι επίσης αρκετά φθηνότερα.

Μια άλλη καλή επιλογή, αν ψάχνετε για γραμμικούς διακόπτες, είναι το Gateron. Οι γενικοί διακόπτες τους, Μελάνια και Το Tealio v2s του ZealPC είναι όλοι καλοί γραμμικοί διακόπτες και διατίθενται σε αφθονία.

Διαβάστε επίσης: Πληκτρολόγηση με πληκτρολόγιο προς τα πίσω: 5 Διορθώσεις