Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μπάρες επιγραφών νέον: Πώς να επιλέξετε το τέλειο για τον χώρο σας

Μπάρες επιγραφών νέον: Πώς να επιλέξετε το τέλειο για τον χώρο σας

Ψάχνετε να προσθέσετε μια μοναδική και εντυπωσιακή πινελιά στο χώρο σας; Οι φωτεινές επιγραφές μπαρ είναι ο τέλειος τρόπος για να φωτίσετε οποιοδήποτε δωμάτιο, μπαρ ή επιχείρηση. Όχι μόνο φαίνονται υπέροχα, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά προσαρμόσιμα.

Πινακίδες νέον μπαρ έχουν γίνει ολοένα και πιο δημοφιλείς τα τελευταία χρόνια, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσπαθούν να προσθέσουν λίγη αίσθηση και προσωπικότητα στους χώρους τους. Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα παρέχουμε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι θα επιλέξετε την τέλεια πινακίδα νέον μπαρ για τον χώρο σας.

Γνωρίστε τις επιλογές σας

Όσον αφορά τον φωτισμό του χώρου σας, έχετε πολλές επιλογές. Οι επιγραφές νέον διατίθενται σε διάφορα σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε παραδοσιακές πινακίδες μπαρ, λογότυπα ή προσαρμοσμένα σχέδια.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μεταξύ επιτοίχιας επιγραφής ή αυτόνομης πινακίδας. Σκεφτείτε την εμφάνιση και την αίσθηση του χώρου σας για να καθορίσετε ποιος τύπος επιγραφής νέον ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας

Όταν επιλέγετε μια ταμπέλα νέον μπαρ, είναι απαραίτητο να έχετε κατά νου τον προϋπολογισμό σας. Οι επιγραφές νέον ποικίλλουν από προσιτές έως πολύ ακριβές, ανάλογα με το μέγεθος, την πολυπλοκότητα και τα υλικά τους. Ερευνήστε τους διαφορετικούς τύπους χαρακτήρων που είναι διαθέσιμοι για να κατανοήσετε τι ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε την αδυναμία σύνδεσης ή εγγραφής στο Character.AI;

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τυχόν εγκατάσταση, αποστολή και έξοδα λειτουργίας της επιγραφής νέον σας. Μόλις μάθετε την τιμή, αποφασίστε εάν θα επιλέξετε μια επιλογή υψηλής ποιότητας ή μια πιο προσιτή.

Προσδιορίστε το μέγεθος της πινακίδας

Όταν επιλέγετε μια ταμπέλα νέον μπαρ, το μέγεθος μετράει! Το σωστό μέγεθος θα τραβήξει την προσοχή και θα κάνει μια δήλωση, ενώ το λάθος μέγεθος μπορεί να μην επηρεάσει. Λάβετε υπόψη το μέγεθος του χώρου του μπαρ σας και τη θέση της πινακίδας όταν προσδιορίζετε το μέγεθος που χρειάζεστε.

Βεβαιωθείτε ότι η πινακίδα είναι αρκετά μεγάλη ώστε να φαίνεται αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε να κατακλύζει την περιοχή. Εάν πρέπει να καθορίσετε ποιο μέγεθος θα λειτουργήσει καλύτερα, αξίζει να λάβετε συμβουλές από ειδικούς.

Επιλέξτε τη σωστή τοποθεσία

Λάβετε υπόψη την τοποθέτηση όταν επιλέγετε την τέλεια πινακίδα νέον μπαρ για τον χώρο σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η ταμπέλα φαίνεται από όσους μπαίνουν στο μπαρ σας, αλλά θα πρέπει επίσης να τοποθετηθεί σε χώρο που θα διατηρεί τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση του δωματίου.

Εάν σκοπεύετε να κρεμάσετε την πινακίδα κοντά σε ένα παράθυρο, βεβαιωθείτε ότι δεν θα εμποδίσει το φυσικό φως. Προσέξτε το ύψος εάν οι καλεσμένοι σας πρέπει να γερανώσουν το λαιμό τους για να το δουν. Επιλέξτε μια τοποθεσία που είναι εύκολα ορατή, αλλά εξακολουθεί να μην ενοχλεί.

Ανάγνωση:  25 Ιδέες για τροχούς Instagram για επωνυμίες σε 10 διαφορετικούς κλάδους (+Παραδείγματα)

Σκεφτείτε τον σκοπό του ζωδίου

Όταν επιλέγετε μια ταμπέλα νέον για το μπαρ σας, σκεφτείτε γιατί τη χρειάζεστε. Είναι για να τραβήξει την προσοχή και προσελκύσει περισσότερους πελάτες? Ή μήπως θέλετε να αναδίδει μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα και στυλ;

Η απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να σας βοηθήσει να αποφασίσετε ποιος τύπος ζωδίου ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. Επίσης, σκεφτείτε εάν χρειάζεστε μια πινακίδα συνεχώς ή μια πινακίδα που θα ενεργοποιείται μόνο όταν η μπάρα είναι ανοιχτή. Γνωρίζοντας τον σκοπό της πινακίδας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το τέλειο για τον χώρο σας.

Γίνετε δημιουργικοί με το σχέδιό σας

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη όταν σχεδιάζετε την τέλεια φωτεινή επιγραφή για το μπαρ σας! Οι επιγραφές νέον διατίθενται σε όλα τα σχήματα και μεγέθη και μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα, το κείμενο και τα γραφικά για να δημιουργήσετε μια πραγματικά μοναδική εμφάνιση.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσθέσετε ένα προσαρμοσμένο λογότυπο, σλόγκαν ή έργο τέχνης στην πινακίδα για να το κάνετε να ξεχωρίζει. Και μην ξεχνάτε το μέγεθος. Σκεφτείτε έξω από το κουτί και δοκιμάστε κάτι νέο για να τραβήξετε την προσοχή στο μπαρ σας. Με δημιουργικότητα και προσεκτικό σχεδιασμό, θα έχετε μια μοναδική στο είδος της επιγραφή νέον που θα φωτίσει τον χώρο σας.

Ανάγνωση:  Πώς να βρείτε κάποιον για γενέθλια στο Διαδίκτυο; (Δωρεάν και επί πληρωμή τρόποι)

συμπέρασμα

Η επιλογή της σωστής πινακίδας νέον για το μπαρ σας ή άλλο χώρο δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη υπόθεση. Απλώς σκεφτείτε τον προϋπολογισμό σας, λάβετε υπόψη το μέγεθος, επιλέξτε τη σωστή τοποθεσία και γίνετε δημιουργικοί με το σχέδιό σας. Με αυτές τις συμβουλές, θα βρείτε σίγουρα την τέλεια επιγραφή νέον που φωτίζει τον χώρο σας.