Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μισθός ταξιδιωτικού blogger

Αν σκεφτήκατε ποτέ να γράψετε ταξιδιωτικά blog, μπορεί να έχετε αναρωτηθεί για τις δυνατότητες κερδών που συνοδεύει. Ποιο είναι το εισόδημα ενός ταξιδιωτικού blogger και θα μπορούσατε να ζήσετε με τον μισθό ενός ταξιδιωτικού blogger; Αναλάβαμε να βρούμε τις απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, οπότε διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να πληρώνεστε ως ταξιδιωτικός blogger και, το σημαντικότερο, πόσο.

Οι ταξιδιωτικοί μπλόγκερ βγάζουν χρήματα;

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να μπορέσουν να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να ταξιδέψουν σε όλο τον κόσμο με πλήρη απασχόληση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα ενώ ταξιδεύετε και το blogging είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς. Οι ταξιδιωτικοί μπλόγκερ μοιράζονται τις εμπειρίες και τις φωτογραφίες τους με τους αναγνώστες τους και πολλοί επίσης συνεργάζονται με επωνυμίες για την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών. Ορισμένοι ταξιδιωτικοί bloggers μπορούν να αποκτήσουν εισόδημα πλήρους απασχόλησης από το ιστολόγιό τους, καθιστώντας τους έναν αξιοπρεπή μισθό ταξιδιωτικού blogger ετησίως, αλλά άλλοι μπορούν να κάνουν μόνο αρκετά για να καλύψουν τα έξοδα ταξιδιού τους.

Όσον αφορά το πώς βγάζουν χρήματα οι ταξιδιωτικοί bloggers, η διαφήμιση είναι συνήθως η πιο σημαντική πηγή εισοδήματος, αλλά μπορεί να διαφέρει σημαντικά από μήνα σε μήνα. Στη συνέχεια, το μάρκετινγκ συνεργατών περιλαμβάνει την προώθηση προϊόντων ή υπηρεσιών στο ιστολόγιό σας και τη λήψη προμηθειών για κάθε πώληση που πραγματοποιείτε. Και τέλος, στο περιεχόμενο χορηγίας, οι επωνυμίες σάς πληρώνουν για να δημιουργήσετε περιεχόμενο που προωθεί το προϊόν ή την υπηρεσία τους. Γενικά, το εισόδημα ενός ταξιδιωτικού blogger καθορίζεται από έναν συνδυασμό διαφήμισης, μάρκετινγκ συνεργατών και περιεχομένου χορηγίας.

Ανάγνωση:  5 μέθοδοι για να καταλάβετε αν υπάρχει πραγματικά ένα email

Πόσα κερδίζουν οι ταξιδιωτικοί bloggers;

Όσοι κερδίζουν χρήματα από τα ταξιδιωτικά blogging μπορούν κατά μέσο όρο να κυμαίνονται από μερικές εκατοντάδες δολάρια έως αρκετές χιλιάδες δολάρια το μήνα για τον μέσο μισθό του blogger. Φυσικά, όσοι έχουν μεγάλους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να έχουν υψηλότερα ποσοστά από τους διαφημιστές. Ομοίως, όσοι παράγουν ποιοτικό περιεχόμενο και έχουν αποκτήσει πιστό αναγνωστικό κοινό μπορούν να κερδίσουν σημαντικά έσοδα από το blogging. Εν ολίγοις, δεν υπάρχει όριο στο πόσο υψηλός μπορεί να είναι ο μισθός σας ως ταξιδιωτικός blogger – όλα εξαρτώνται από την αφοσίωσή σας και την ικανότητά σας να προωθήσετε τον εαυτό σας και την επωνυμία σας.

Τώρα ας ελέγξουμε μερικούς πραγματικούς αριθμούς. Σύμφωνα με το ZipRecruiter, ένας ταξιδιωτικός blogger μπορεί να κερδίσει από 16.500 $ έως 126.500 $. Ωστόσο, για τους περισσότερους ταξιδιωτικούς μπλόγκερ, αυτή η χρέωση κυμαίνεται από περίπου 34.500 $ έως 90.500 $.

Και αν έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ταξιδιωτικός blogger, η απάντηση θα ήταν ο Matt Kepnes. Αυτή είναι μια ταξιδιωτική blogger που κατάφερε να μετατρέψει το πάθος της για ταξίδια σε καριέρα πλήρους απασχόλησης. Το 2010, παράτησε τη δουλειά του και πήγε ένα παγκόσμιο ταξίδι, καταγράφοντας τις εμπειρίες του στο blog του, Nomadic Matt. Από τότε, έχει συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό αφοσιωμένων αναγνωστών και το ιστολόγιό του έχει καταταχθεί ως ένας από τους καλύτερους ταξιδιωτικούς ιστότοπους στον κόσμο. Η επιτυχία του Kepnes ως ταξιδιωτικός blogger του επέτρεψε να ζήσει μια ζωή περιπέτειας και τώρα κερδίζει έναν εξαψήφιο μισθό ταξιδιωτικού blogger από το blog του και τα σχετικά έργα. Είναι η απόδειξη ότι είναι δυνατό να βιοποριστεί κανείς από τα ταξιδιωτικά blogging και αποτελεί έμπνευση για εκκολαπτόμενους ταξιδιωτικούς συγγραφείς σε όλο τον κόσμο.

Ανάγνωση:  Σύγκριση Slack vs ClickUp – Ποιο είναι το καλύτερο για το 2024

Πόσο κερδίζουν οι ταξιδιωτικοί μπλόγκερ στο Instagram;

Το κλειδί για να κερδίσετε χρήματα στο Instagram ως ταξιδιωτικός blogger είναι να δημιουργήσετε μεγάλους ακόλουθους και να δημοσιεύσετε ελκυστικό περιεχόμενο που ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στους συνδέσμους στο βιογραφικό σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορεί να οδηγήσουν σε χορηγούμενες αναρτήσεις, πωλήσεις θυγατρικών ή άλλες ευκαιρίες δημιουργίας εισοδήματος. Εάν μπορείτε να παράγετε συνεχώς περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να αυξήσετε το κοινό σας, μπορεί να είστε σε θέση να κερδίσετε έναν μισθό πλήρους απασχόλησης ταξιδιωτικού blogger δημοσιεύοντας περιεχόμενο στο Instagram.

Σύμφωνα με ορισμένες στατιστικές ιστολογίων, οι ταξιδιωτικοί μπλόγκερ του Instagram κερδίζουν από 5.000 έως 20.000 δολάρια ανά ανάρτηση και μπορούν να κερδίσουν έως και 31.000 δολάρια ανά ανάρτηση, σύμφωνα με τη Vogue. Μπορεί να ακούγεται πολύ, αλλά να θυμάστε ότι αυτές οι αναρτήσεις συνήθως απαιτούν πολύ χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργηθούν. Και φυσικά, δεν είναι κάθε ανάρτηση νικητής. Ο μέσος μισθός των ταξιδιωτικών bloggers στο Instagram είναι πιθανό να είναι πολύ χαμηλότερος από τους κορυφαίους.

Πώς να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα ως ταξιδιωτικός blogger – συμβουλές και κόλπα

Εάν σχεδιάζετε να ξεκινήσετε ένα ταξιδιωτικό blog και τελικά να κερδίσετε έναν υγιή μισθό ως ταξιδιωτικός blogger, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε υπόψη σας.

Ανάγνωση:  Πώς να επαναφέρετε το Firestick και το Firestick Remote; Καλύτερος οδηγός 2024

Το πρώτο είναι σημαντικό ενημερώνετε τακτικά το ιστολόγιο, ειδικά τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό όχι μόνο δίνει στους αναγνώστες σας κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία, αλλά σας βοηθά επίσης να παραμείνετε πειθαρχημένοι και οργανωμένοι. Οι στατιστικές δείχνουν ότι το 16 είναι ο βέλτιστος μηνιαίος αριθμός ταξιδιωτικών αναρτήσεων ιστολογίου.

Για να κερδίσετε έναν καλό μισθό ταξιδιωτικού blogging, εστίαση στην ποιότητα παρά στην ποσότητα. Αντί να δημοσιεύετε απλώς πολλές φωτογραφίες, αφιερώστε χρόνο για να γράψετε συναρπαστικές και προβληματικές αναρτήσεις που αποτυπώνουν την ουσία του ταξιδιού σας.

Μην φοβάστε να γίνετε προσωπικά. Οι αναγνώστες σας θέλουν να συνδεθούν μαζί σας, γι’ αυτό μοιραστείτε την ιστορία σας και αφήστε τους να νιώσουν την πραγματικότητά σας.

Διαφοροποιήστε το περιεχόμενό σας – Σκεφτείτε το ενδεχόμενο να μεταβείτε σε vlog. Τόσο τα ιστολόγια όσο και τα vlog έχουν τα πλεονεκτήματά τους και διευρύνουν το δυνητικό κοινό σας.

Διατηρήστε ισχυρή παρουσία στα social media. Πλατφόρμες όπως το Instagram και το YouTube σάς προσφέρουν έναν τρόπο να προσεγγίσετε ένα μεγάλο κοινό πιθανών αναγνωστών και θεατών, οπότε φροντίστε να τους εκμεταλλευτείτε.

Συνεργαστείτε με άλλους bloggers -προσφέρετε να γράφετε αναρτήσεις επισκεπτών σε άλλα ιστολόγια. Αυτό θα αυξήσει την απήχησή σας και θα αποκτήσει νέους αναγνώστες, αυξάνοντας τις δυνατότητες κερδών των ταξιδιωτικών bloggers.

Ανάγνωση:  Αποτελεσματική χρήση του Blogger Outreach για Backlinks White Hat

Αγοράστε το ιστολόγιό σας – Μερικοί τρόποι για να το κάνετε αυτό θα ήταν να συνεργαστείτε με ταξιδιωτικές εταιρείες για περιεχόμενο χορηγίας και να λάβετε διαφημίσεις banner και συνδέσμους συνεργατών. Όλα αυτά σας βοηθούν να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενό σας.

Το τέλος του ταξιδιού

Αν και δεν υπάρχει ενιαία φόρμουλα επιτυχίας, είναι δυνατό να κερδίσετε χρήματα από τα ταξίδια σας. Με λίγη προσπάθεια, αποφασιστικότητα και το πιο σημαντικό, παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου, μπορείτε να κερδίσετε έναν καλό μισθό ως ταξιδιωτικός blogger και, όπως λένε, να ζήσετε το όνειρό σας.