Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μισθός ειδικού μάρκετινγκ email

Εάν είστε έμπορος, ξέρετε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το email marketing. Επιπλέον, είναι ένας συναρπαστικός τομέας διαδικτυακού μάρκετινγκ που επιτρέπει δημιουργική ελευθερία με διαφημιστικά email. Τι γνωρίζετε όμως για το επίπεδο μισθού ενός ειδικού μάρκετινγκ μέσω email;

Αυτό το άρθρο εξετάζει τον μέσο μισθό για έναν ειδικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τι περιλαμβάνει. Συζητάμε επίσης την εμπειρία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τον ρόλο και τον αντίκτυπό τους στις δυνατότητες κερδών. Έτσι, είτε θέλετε να γίνετε ειδικός στο email marketing είτε να προσλάβετε έναν, διαβάστε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες!

Ανασκόπηση μισθού ειδικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ως ειδικός στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, χρειάζεστε συνήθως πτυχίο στο μάρκετινγκ, εξειδικευμένη εκπαίδευση στον τομέα και εξαιρετική επικοινωνία και δημιουργική νοοτροπία. Οι τεχνικές δεξιότητες που χρειάζονται οι ειδικοί του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνουν ισχυρές δεξιότητες γραφής, επεξεργασίας και διαχείρισης προϊόντων, κειμενογράφου και διόρθωσης, δεξιότητες HTML και συστήματος διαχείρισης περιεχομένου, γνώση πλατφορμών αυτοματισμού μάρκετινγκ, γνώση SEO/SEM και Google Analytics και το σημαντικότερο, άριστα. δεξιότητες διαχείρισης χρόνου.

Τώρα ας δούμε τι μισθό μπορείτε να πάρετε από αυτές τις δεξιότητες. Η έρευνά μας δείχνει ότι ο μέσος μισθός για αυτήν τη θέση στις ΗΠΑ είναι επί του παρόντος περίπου 55.000 $ ετησίως.

Ωστόσο, οι μισθοί μπορεί να κυμαίνονται από $46.000 έως $64.000 ετησίως ανάλογα με τις δεξιότητες, την εμπειρία και την τοποθεσία. Για παράδειγμα, ένας ειδικός στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εμπειρία στην ανάλυση επιχειρήσεων κερδίζει 32% περισσότερα από άλλους παίκτες στον κλάδο. Επίσης, εάν κατέχετε το Tableau, το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα λογισμικά οπτικοποίησης δεδομένων, ο μισθός σας θα είναι 24 τοις εκατό υψηλότερος. Όσοι είναι εξοικειωμένοι με το CSS, τη διαχείριση προγραμμάτων ή την επιχειρηματική ανάπτυξη, από την άλλη πλευρά, κερδίζουν 18% περισσότερα από άλλους επαγγελματίες του κλάδου τους.

Όσον αφορά την τοποθεσία, οι μισθοί των ειδικών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον Καναδά κατά μέσο όρο 57.722 $ CA ή σχεδόν 45.775 $ ετησίως, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι κατά μέσο όρο περίπου £ 35.000 ετησίως ή $45.590. Από την άλλη πλευρά, οι Αυστραλοί ειδικοί στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κερδίζουν μέσο ετήσιο μισθό 73.784 $ AUD ή περίπου 54.345 $.

Ανάγνωση:  Fotor Review: Είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας και επεξεργασίας φωτογραφιών AI;

Μισθοί ειδικών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με βάση την εμπειρία

Είτε αναζητάτε θέσεις εργασίας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρχικού επιπέδου είτε είστε έμπειρος επαγγελματίας, η εμπειρία σας θα επηρεάσει άμεσα το ποσό που θα πληρωθείτε. Ακολουθεί μια ανάλυση των μισθών των ειδικών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην πολιτεία ανά εμπειρία:

  • Οι επαγγελματίες εισαγωγικού επιπέδου με λιγότερο από ένα χρόνο εμπειρίας στην εταιρεία κερδίζουν κατά μέσο όρο 45.738 $ ετησίως.
  • Οι αρχάριοι έμποροι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με περίπου τέσσερα χρόνια εμπειρίας κερδίζουν κατά μέσο όρο 53.718 $ ετησίως.
  • Οι επαγγελματίες μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη μέση της καριέρας με 5-9 χρόνια εμπειρίας λαμβάνουν κατά μέσο όρο 60.466 $ ετησίως.
  • Ένας ειδικός στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή κάποιος που είναι έμπειρος και είναι στον κλάδο για 10 έως 19 χρόνια μπορεί να αναμένει να κερδίζει 64.265 $ ετησίως.

Και τέλος, όσοι έχουν τουλάχιστον 20 χρόνια εμπειρίας στην επιχείρηση μπορούν να στοχεύουν ακόμη και σε $88.625 ετησίως.

Σημειώστε ότι αυτή η διακύμανση μισθού οφείλεται σε προαγωγές και μπόνους που είναι κοινά για όσους έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στον κλάδο. Οι έμπειροι ειδικοί στο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι επίσης πιο πιθανό να βρουν θέσεις εργασίας σε κορυφαίες εταιρείες ψηφιακού μάρκετινγκ που προσφέρουν καλύτερη αποζημίωση από τις μικρότερες εταιρείες.

Μισθοί ειδικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αποζημίωση για θέσεις ειδικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τον τόπο διαμονής σας. Αποδεικνύεται ότι η γεωγραφική θέση επηρεάζει τον μισθό ακόμη περισσότερο από την εμπειρία. Δείτε τα σχήματα:

  • Νέα Υόρκη – 64.167 $
  • San Mateo, CA – 62.880 $
  • Τζούνο, ΑΚ – 61.169 $
  • Βοστώνη, Μασαχουσέτη – 61.128 $
  • Μπέρκλεϊ, Καλιφόρνια – 60.395 $.
Ανάγνωση:  Πώς να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις των Windows 10

Όπως μπορείτε να δείτε, η εργασία σε ένα από τα καλύτερα γραφεία ψηφιακού μάρκετινγκ στη Νέα Υόρκη ή το Σαν Φρανσίσκο μπορεί να σας αποφέρει υψηλότερο μισθό από τον εθνικό μέσο όρο.

συμπέρασμα

Έτσι, αν ψάχνετε για μια καριέρα με υψηλή ζήτηση, υψηλές αμοιβές και μεγάλη ευελιξία, το μάρκετινγκ μέσω email σίγουρα αξίζει να το σκεφτείτε. Είναι ιδανικό για κάποιον που είναι προσανατολισμένος στα αποτελέσματα, έχει δεξιότητες μάρκετινγκ μέσω email και είναι σε ψηφιακή κατεύθυνση. Η εργασία απαιτεί ένα ευρύ φάσμα ταλέντων, αλλά δεν χρειάζεται να είναι υπερβολικά περίπλοκο ή χρονοβόρο, ειδικά αν γνωρίζετε πώς να επωφεληθείτε από τα εργαλεία αυτοματισμού μάρκετινγκ.

Συχνές ερωτήσεις μισθών ειδικού μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τι κάνει ένας ειδικός στο email marketing;

Ο ειδικός μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία, την παρακολούθηση και την αναφορά της απόδοσης και των αποτελεσμάτων της καμπάνιας μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη λιστών email, τη δοκιμή και την προσαρμογή περιεχομένου email για την προσέλκυση πελατών, το σχεδιασμό ενημερωτικών δελτίων και την αποστολή μαζικών email.

Πόσο κερδίζουν οι έμποροι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου;

Οι μισθοί για τους ειδικούς μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ποικίλλουν με βάση διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων, της εμπειρίας και της γεωγραφικής θέσης. Ωστόσο, γενικά, ο μέσος μισθός για έναν έμπορο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 55.134 $.

Ανάγνωση:  Κορυφαίοι τρόποι για να βελτιώσετε εύκολα την εταιρεία μάρκετινγκ

Ποιος είναι ο χαμηλότερος μισθός για έναν ειδικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ΗΠΑ;

Στις ΗΠΑ, ο χαμηλότερος μισθός για έναν ειδικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι 39.312 $ ετησίως και ο υψηλότερος είναι 88.625 $. Αυτό περιλαμβάνει πρόσθετες ανταμοιβές όπως μπόνους μετρητών, προμήθεια, φιλοδωρήματα και κατανομή κερδών.