Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Μετατροπέας YouTube – Μετατροπή βίντεο YouTube σε MP4

Μετατροπέας YouTube – Μετατροπή βίντεο YouTube σε MP4

Το YouTube.com είναι η πιο διάσημη φιλοξενία βίντεο και η τρίτη πιο δημοφιλής ιστοσελίδα στον κόσμο. Ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είστε, πόσο καιρό χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο και γιατί έχετε πρόσβαση στον Παγκόσμιο Ιστό, πιθανότατα έχετε επισκεφτεί το YouTube περισσότερες από μία φορές. Η πλατφόρμα έχει επιτύχει τόσο μεγάλη επιτυχία χάρη στην ευκολία και την απλότητά της. Ωστόσο, η δυνατότητα λήψης περιεχομένου βίντεο από το YouTube είναι κάπως περιορισμένη. Είναι, φυσικά, δυνατή η αποθήκευση του βίντεο με τυπικά μέσα, αλλά κάθε χρήστης δεν μπορεί να το χειριστεί.

Εάν πρέπει να έχετε πρόσβαση 24/7 σε ένα συγκεκριμένο βίντεο χωρίς να ανησυχείτε ότι ο κάτοχος ενός περιεχομένου βίντεο αποφασίσει να το αφαιρέσει από το YouTube, τότε πρέπει να έχετε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή σας. Και Μετατροπέας YouTube σε MP4 από το DVDVideoSoft θα το κάνει για εσάς. Η λύση παρέχει τον ταχύτερο τρόπο λήψης βίντεο από το YouTube, με όλα τα αρχεία που αποθηκεύονται να είναι της καλύτερης ποιότητας (ανεξάρτητα από το μέγεθος και τη μορφή τους). Επιλέξτε μια βολική μέθοδο, κατεβάστε βίντεο από το YouTube και δημιουργήστε τη δική σας συλλογή βίντεο στον υπολογιστή σας. Είναι εύκολο πράγμα.

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει το DVDVideoSoft

Ενώ παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube, μπορεί να σας αρέσει και να θέλετε να το προσθέσετε στον ιστότοπό σας που μόλις δημιουργήσατε, να το ελέγξετε σε λειτουργία εκτός σύνδεσης ή να το δείξετε στους φίλους σας. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, προκύπτει το πρόβλημα — δεν ξέρετε πώς να κάνετε λήψη ενός αρχείου βίντεο σε έναν υπολογιστή και πώς να κάνετε μετατροπή YouTube σε MP4 μορφή. Είναι ένα πρόβλημα για πολλούς χρήστες και το YouTube δεν παρέχει εύκολη και γρήγορη λύση. Πρέπει να βρείτε μια διέξοδο μόνοι σας.

Πράγματι, ένας τεράστιος όγκος περιεχομένου βίντεο υψηλής ποιότητας που ανεβάζεται στο YouTube σάς κάνει να θέλετε να το αποθηκεύσετε στον σκληρό σας δίσκο, ειδικά αν παρακολουθείτε πολλές φορές μια συγκεκριμένη διαδικτυακή εκπαίδευση, διάλεξη ή ταινία ντοκιμαντέρ. Για να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube στον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά εργαλεία — από ιστότοπους και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης έως προγράμματα.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η λήψη ενός βίντεο από το YouTube παραβιάζει τους όρους χρήσης της Google, ενώ η διανομή περιεχομένου που δεν σας ανήκει αντιβαίνει στη νομοθεσία περί πνευματικών δικαιωμάτων. Πρόσφατα, η Google προσπαθεί να δημιουργήσει έσοδα από τη λειτουργία λήψης βίντεο από το YouTube, ειδικά σε μια εφαρμογή για κινητά. Ευτυχώς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει διέξοδος και ότι δεν θα μπορείτε να αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο βίντεο στον υπολογιστή σας. Με το DVDVideoSoft, μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή για να κάνετε τα εξής:

  • λήψη βίντεο στόχου?
  • μετατροπή βίντεο YouTube σε αρχεία PM4.
  • εργασία με αρχεία βίντεο οποιουδήποτε μεγέθους.
  • επεξεργασία περιεχομένου βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά.
Ανάγνωση:  Κορυφαίες συμβουλές για την επιτυχία σε μια επιχείρηση γυαλιού χάραξης με λέιζερ

Η λύση είναι εύκολη στη χρήση και δεν σας χρεώνει ούτε δεκάρα. Παρεμπιπτόντως, εάν πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο βίντεο YouTube στο smartphone σας, η εφαρμογή θα κάνει τα μαγικά για εσάς. Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να αποθηκεύετε τα αγαπημένα σας βίντεο στην κάρτα SD και να τα παρακολουθείτε όποτε θέλετε. Η χρήση της εφαρμογής είναι εξαιρετικά εύκολη — επιλέξτε την ποιότητα βίντεο, μια επιλογή ανάλυσης και τη μορφή που χρειάζεστε. Η εφαρμογή θα κάνει άλλα πράγματα για εσάς. Από προεπιλογή, τα ληφθέντα βίντεο θα αποθηκεύονται αυτόματα στην κάρτα SD σας, αλλά μπορείτε να τα μετακινήσετε σε άλλη τοποθεσία που σας ταιριάζει καλύτερα.