Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Λυχνία Apple TV που αναβοσβήνει: Γρήγορη επιδιόρθωση

Λυχνία Apple TV που αναβοσβήνει: Γρήγορη επιδιόρθωση

Υπάρχει μια πληθώρα συσκευών ροής από μικρότερες εταιρείες όπως η Roku, αλλά μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Amazon και η Apple έχουν επίσης μπει στο παιχνίδι ροής. Με την Apple να έχει τη δική της υπηρεσία ροής — Apple TV, είναι φυσικό η εταιρεία να προσφέρει και μια συσκευή ροής.

Όσο κομψή και αν είναι η συσκευή ροής Apple TV της Apple, όπως και τα περισσότερα άλλα gadget ροής, δεν διαθέτει οθόνη που να δείχνει την κατάσταση της συσκευής στον χρήστη. Τούτου λεχθέντος, αυτές οι συσκευές χρησιμοποιούν ένα LED κατάστασης σε διαφορετικές καταστάσεις για να αναφέρουν τυχόν σφάλματα στον χρήστη.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για το γιατί η Apple TV σας μπορεί να αναβοσβήνει και τι μπορείτε να κάνετε για να διορθώσετε το πρόβλημα.

Τις περισσότερες φορές, μια λυχνία LED που αναβοσβήνει στην Apple TV σας υποδεικνύει προβλήματα σύζευξης ή τροφοδοσίας. Άλλες πιθανές αιτίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Ζητήματα συνδεσιμότητας στο Διαδίκτυο.
  • Το τηλεχειριστήριο δεν έχει αντιστοιχιστεί σωστά.
  • Προβλήματα σύνδεσης HDMI.
  • Η συσκευή πρέπει να επαναφερθεί στις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Ανάγνωση:  Πώς να διορθώσετε το σφάλμα συγχρονισμού iCloud είναι κολλημένο;

Διαβάστε επίσης: Ποια είναι τα 3 κύρια οφέλη ενός VPN;

Ακολουθούν έξι διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Επανεκκινήστε το Apple TV

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάγνωση προβλημάτων όπως αυτά είναι να προσπαθήσετε να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας. Για την επανεκκίνηση του Apple TV απαιτείται η μετάβαση στις ρυθμίσεις, επιλέγοντας Σύστημα και μετά το Επανεκκίνηση επιλογή εντός. Αυτό μπορεί να διορθώσει φαινομενικά τυχαία προβλήματα στη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν LED που αναβοσβήνουν.

Ελέγξτε τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο

Είναι καλή ιδέα να παρακολουθείτε τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Η υψηλότερη ποιότητα και ειδικά το περιεχόμενο 4K είναι βαρύ στο εύρος ζώνης για τη ροή και αν δεν το έχετε αρκετό, μερικές φορές μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Συνιστώνται ταχύτητες μεταφόρτωσης και λήψης τουλάχιστον 25 Mbps.

Δοκιμάστε άλλη ανάλυση

Μερικές φορές η λειτουργία της Apple TV σας σε πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή ανάλυση μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Μπορείτε να το διορθώσετε πατώντας παρατεταμένα τα κουμπιά Menu και Volume Down στο τηλεχειριστήριο της Apple TV για περίπου πέντε δευτερόλεπτα. Μόλις ολοκληρωθεί, το Apple TV θα περάσει αυτόματα από όλες τις πιθανές αναλύσεις για 20 δευτερόλεπτα η καθεμία, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τη σωστή ανάλυση για την τηλεόρασή σας.

Ανάγνωση:  Εργαλεία αυτοματισμού εξυπηρέτησης πελατών που θα χρησιμοποιηθούν το 2024

Διαβάστε επίσης: Πώς να αντιγράψετε μια σελίδα στο Word;

Ελέγξτε την πηγή εισόδου

Οι τηλεοράσεις με πολλές εισόδους HDMI μπορούν να αποφασίσουν μεταξύ πηγών εισόδου. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πηγή εισόδου ενεργή στην τηλεόρασή σας που αντιστοιχεί στη θύρα HDMI στην οποία είναι συνδεδεμένη η Apple TV σας.

HDMI vs VGA vs DVI vs Displayport: Ποιο να χρησιμοποιήσετε και πότε;

Υπάρχει επίσης πιθανότητα να έχει σπάσει η θύρα HDMI που χρησιμοποιείτε στην τηλεόρασή σας. Δοκιμάστε να μεταβείτε σε διαφορετική θύρα HDMI και να αλλάξετε την αντίστοιχη πηγή εισόδου για να δείτε εάν αυτό λύνει το πρόβλημά σας.

Επαναφέρετε το Apple TV

Η επαναφορά του Apple TV στις προεπιλεγμένες εργοστασιακές του ρυθμίσεις μπορεί επίσης να διορθώσει μια σειρά από προβλήματα. Να πώς.

Βήμα 1: Απενεργοποιήστε το Apple TV και συνδέστε το στον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο USB πριν το ενεργοποιήσετε ξανά.

Βήμα 2: Μόλις ανοίξει το iTunes στον υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο Επαναφέρετε το Apple TV επιλογή.

Βήμα 3: Επιβεβαιώστε την ενέργεια επιλέγοντας Επαναφορά και ενημέρωση.

Τώρα περιμένετε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και το Apple TV σας θα πρέπει να είναι έτοιμο και να λειτουργήσει σε ελάχιστο χρόνο.

Επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Apple

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να μεταφέρετε τη συσκευή Apple TV σε ένα εξουσιοδοτημένο κέντρο επισκευής της Apple και να τους ζητήσετε να διορθώσουν το πρόβλημα για εσάς. Μπορεί επίσης να θέλετε να επικοινωνήσετε Υποστήριξη Apple TV πριν ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας για να δείτε εάν μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα εξ αποστάσεως.

Ανάγνωση:  Εξερευνώντας τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις που διαμορφώνουν το ψηφιακό μας μέλλον

Διαβάστε επίσης: Πώς να δείτε σε ποιον άρεσε η λίστα αναπαραγωγής σας στο Spotify;