Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Λειτουργεί το Ring με το Google Home;

Λειτουργεί το Ring με το Google Home;

Καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες προωθούν τη δική τους σειρά προϊόντων, αναπτύσσουν τα δικά τους οικοσυστήματα μέσα στα οποία αυτά τα προϊόντα λειτουργούν καλά. Ωστόσο, κάθε εταιρεία έχει το πλεονέκτημα όταν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προϊόν έναντι της άλλης, πράγμα που σημαίνει ότι αυτές οι έξυπνες οικιακές συσκευές πρέπει να συνεργάζονται ανεξάρτητα από την εταιρεία που τις κατασκευάζει.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τις έξυπνες οικιακές συσκευές Ring που λειτουργούν με το Google Home, εάν είναι συμβατές και πώς να τις προσεγγίσετε για να συνεργαστούν.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το SystemControlCenter; Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση;

Εν ολίγοις, οι συσκευές Ring και Google Home λειτουργούν μαζί, αλλά υπάρχει μια σύλληψη. Υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί όσον αφορά τον έλεγχο συσκευών Ring από ένα Google Home ή Hub.

Η λειτουργικότητα δεν περιορίζεται σε ένα σημείο όπου οι συσκευές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν, αλλά θα εξακολουθείτε να χρειάζεστε την εφαρμογή Ring στο τηλέφωνό σας τουλάχιστον για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες των συσκευών Ring.

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε απλά πράγματα όπως να ξεκινήσετε μια εγγραφή, να ελέγξετε τα επίπεδα της μπαταρίας ή να αλλάξετε τις ρυθμίσεις, αλλά αυτό είναι σχεδόν το μόνο που μπορείτε να κάνετε. Για πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως ο έλεγχος της ζωντανής ροής από τις κάμερες Ring, θα απαιτηθεί η εφαρμογή.

Ανάγνωση:  Enshrouded: Resin Guide

Για να επαναλάβουμε, τα φώτα κλήσης, τα κουδούνια, τα κουδούνια και οι κάμερες είναι όλα συμβατά με τις συσκευές Google Nest Home και Hub, αλλά η λειτουργικότητα θα περιορίζεται σε βασικά στοιχεία ελέγχου, λειτουργίες και ρυθμίσεις.

Ο λόγος για αυτούς τους περιορισμούς οφείλεται στο γεγονός ότι η Ring και η Google’s Nest είναι δύο ανταγωνιστικές εταιρείες στον χώρο του έξυπνου σπιτιού. Και οι δύο εταιρείες έχουν τη δική τους σειρά έξυπνων οικιακών συσκευών και τους δικούς τους έξυπνους βοηθούς — Alexa και Google Assistant αντίστοιχα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις συσκευές Ring στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους όταν τις χρησιμοποιείτε με συσκευές Alexa ή Nest με τον Βοηθό Google. Η μόνη πραγματική διαφορά εδώ είναι το οικοσύστημα.

Υπάρχουν λύσεις που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι γνώστες της τεχνολογίας για να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς, αλλά συχνά απαιτούν τη λήψη εφαρμογών τρίτων όπως το IFTTT, οι οποίες ενδέχεται να απαιτούν από εσάς να πληρώσετε επιπλέον με τη μορφή συνδρομής για πρόσθετη λειτουργικότητα.

Διαβάστε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στα Windows 11;

Η εγκατάσταση συσκευών και από τις δύο πλατφόρμες θα πρέπει να είναι σχετικά εύκολη. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας Ring και Google και πρέπει να είστε έτοιμοι. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Google Home σχετικά εύκολα. Να πώς.

Ανάγνωση:  Τι είναι το Web Scraping και πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε;
  • Ανοίξτε την εφαρμογή Google Home και πατήστε το εικονίδιο συν επάνω αριστερά.
  • Παρακέντηση Ρύθμιση συσκευής.
  • Παρακέντηση Νέα συσκευή.
  • Επιλέξτε το σπίτι στο οποίο θέλετε να προσθέσετε τη συσκευή και πατήστε Επόμενο.

Η εφαρμογή Google Home θα αρχίσει πλέον να αναζητά τυχόν διαθέσιμες συσκευές στο σπίτι σας και θα τις προσθέτει αυτόματα σε όποιες συσκευές Google Home μπορεί να έχετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας χρησιμοποιώντας το Σελίδα Google Home Assistant Services για συσκευές Ring.

Διαβάστε επίσης: Δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με το Google Home mini: 12 Διορθώσεις