Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Λειτουργεί το Blink με το Google Home;

Λειτουργεί το Blink με το Google Home;

Το Google Home ή το Google Nest είναι ένα έξυπνο ηχείο που χρησιμοποιεί προφορικές φωνητικές εντολές για τον έλεγχο διαφόρων υπηρεσιών. Μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με ένα ηχείο Google Nest μέσω του εικονικού βοηθού της Google που ονομάζεται Google Assistant. Ενώ το Blink Smart Security είναι προϊόντα ασφαλείας που πωλούν κουδούνια βίντεο, κάμερες προβολέων και άλλο εξοπλισμό που σχετίζεται με την ασφάλεια του σπιτιού.

Τώρα, σε αυτό το άρθρο, θα εστιάσουμε στο εάν η ασφάλεια του σπιτιού του Blink μπορεί να ελεγχθεί ή όχι με το Google Home για να σας παρέχουμε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον.

Σφάλμα Google Nest E298: 3 διορθώσεις

Ως εταιρεία της Amazon, τα προϊόντα οικιακής ασφάλειας της Blink δεν μπορούν να συνδυαστούν απευθείας με το Google Nest, το οποίο μπορεί να χειριστεί φώτα, αισθητήρες, τηλεοράσεις και πολλά άλλα έξυπνα αντικείμενα. Επομένως, εάν το Blink δεν μπορεί να συνδεθεί με το Next, τι κάνουμε εδώ; Είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε δύο εναλλακτικές μεθόδους σύνδεσης των δύο εμπορικών σημάτων μεταξύ τους.

IFTTT

Το IFTTT σημαίνει If This Then That, είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δημιουργεί δηλώσεις if cross-platform και χρησιμοποιείται από περισσότερα από 17 εκατομμύρια άτομα. Με λιγότερο περίπλοκο τρόπο, ενσωματώνει εφαρμογές, συσκευές και υπηρεσίες για να συνεργάζονται.

Ανάγνωση:  Πόσο κοστίζει η επισκευή της οθόνης ενός iPad στην Ινδία;

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να κατεβάσετε την εφαρμογή IFTTT είτε από το Play Store είτε από το App Store και να επιτρέψετε περαιτέρω στις δύο συσκευές που ανήκουν σε δύο εντελώς διαφορετικές μάρκες να αλληλεπιδρούν μαζί:

  • Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, πατήστε στο Εξερευνώ και αναζητήστε το Blink.
  • Πατήστε στην επιλογή Αναβοσβήνει και μετά Συνδέω-συωδεομαι.
  • Πατήστε Να συνεχίσει όταν εμφανίζεται ένα αναδυόμενο παράθυρο. Τελικά, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Blink.
  • Δώστε το PIN που στάλθηκε στη διεύθυνση email σας.
  • Τέλος, πατήστε Παραχώρηση πρόσβασης.

Τώρα, μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτοματοποίηση μεταξύ Blink και Google Nest ή Home. Το IFTTT διαθέτει μικροεφαρμογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον οπλισμό ή τον αφοπλισμό του συστήματος ασφαλείας Blink. Μπορείτε να πατήσετε σε οποιαδήποτε μικροεφαρμογή στην εφαρμογή IFTTT και στη συνέχεια να πατήσετε Συνδέω-συωδεομαι για να το προσθέσετε στην εφαρμογή σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας μικροεφαρμογή δίνοντας καταστάσεις εάν-αυτό-τότε-εκείνο.

SmartThings

Αντί να χρησιμοποιείτε το Google Nest, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το SmartThings της Samsung για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το σύστημα ασφαλείας Blink. Ομοίως, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την SmartThings Cam της Samsung που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα με το Google Nest ή το Home.

Δεδομένου ότι η Amazon κατέχει το Blink και η Google κατέχει το Google Nest ή το Google Home, φαίνεται σαν ένα απίθανο δίδυμο και οι μελλοντικές συνεργασίες μεταξύ των δύο ανταγωνιστών φαίνονται απίθανες. Ως φωνητικός βοηθός της Amazon, η Alexa είναι συμβατή με το Blink, μπορείτε να σκεφτείτε να αποκτήσετε το Amazon Echo αντί για το Google Nest. Μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε ένα σύστημα κάμερας ασφαλείας ή οικιακής κάμερας πιο συμβατό με το Google Nest ή το Home.

Ανάγνωση:  Λειτουργούν τα χειριστήρια PS4 στο PS5;

Λειτουργεί το Ring με το Google Home;