Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κόστος επισκευής γυαλιού πλάτης IPhone: Σύγκριση γράφημα

Εάν έχετε ένα ραγισμένο ή κατεστραμμένο πίσω γυαλί στο iPhone σας, είναι φυσιολογικό να αναρωτιέστε για το κόστος επισκευής. Η Apple προσφέρει διαφορετικές επιλογές και τιμές για επισκευές υαλοπινάκων πλάτης ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο του τηλεφώνου σας. Γενικά, η διαδικασία επισκευής του πίσω γυαλιού είναι δύσκολη καθώς απαιτεί τήξη της ισχυρής κόλλας που συνδέει το γυαλί στο πίσω μέρος του τηλεφώνου. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούνται συνήθως μηχανές λέιζερ, με εξαίρεση τα μοντέλα με αφαιρούμενο πίσω γυαλί.

Το κόστος επισκευής εξαρτάται από το εάν έχετε AppleCare+ ή εάν πρέπει να πληρώσετε από την τσέπη σας. Το κόστος μπορεί επίσης να διαφέρει ανάλογα με το εάν η υπηρεσία παρέχεται απευθείας από την Apple, έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών ή από τρίτο μέρος. Η Apple έχει μερικές φορές προσφέρει μειωμένη τιμή για την επισκευή πίσω γυαλιού, η οποία μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος των υπηρεσιών εκτός εγγύησης. Συνιστάται στους πελάτες να ρωτούν για το κόστος επισκευής από τον πάροχο υπηρεσιών που έχουν επιλέξει και να εξετάζουν τα πιθανά πρόσθετα έξοδα εάν απαιτούνται επίσης άλλες υπηρεσίες.

Κόστος επισκευής γυαλιού πλάτης iPhone

Μοντέλο iPhone Κόστος επισκευής Apple Κόστος AppleCare+ Τρίτο μέρος
iPhone 15 Pro Max $199 $29 $199
iPhone 15 Pro $169 $29 $169
iPhone 15 Plus $199 $29 $179
iPhone 15 $169 $29 $169
iPhone 14 Pro Max $549 $29 $199
iPhone 14 Pro $499 $29 $199
iPhone 14 Plus $199 $29 $159
iPhone 14 $169 $29 $159
iPhone 13 Pro Max $499 $29 $129
iPhone 13 Pro $449 $29 $129
iPhone 13 $349 $29 $129
iPhone 13 Mini $299 $29 $129
iPhone 12 Pro Max $499 $29 $109
iPhone 12 Pro $449 $29 $109
iPhone 12 $349 $29 $99
iPhone 12 Mini $299 $29 $99

Σημαντική σημείωση: Η Apple έκανε μια αλλαγή με τη σειρά iPhone 15, κάνοντας το πίσω γυαλί πιο εύκολο στην αντικατάσταση και επομένως λιγότερο δαπανηρό στην επισκευή.

Επιπρόσθετες σημειώσεις:

Πίνακας περιεχομένων

 • Έκπτωση AppleCare+: Η χρέωση 29 $ είναι μια γενική έκπτωση για επισκευές οθόνης AppleCare+ ή πίσω γυαλιού.
 • Ξεπερασμένα μοντέλα: Η Apple μπορεί να θεωρεί τα παλαιότερα μοντέλα απαρχαιωμένα και να μην προσφέρει πλέον επισκευές.

Βασικά Takeaways

 • Η Apple παρέχει υπηρεσίες επισκευής υαλοπινάκων με διαφορετικό κόστος ανάλογα με το μοντέλο του iPhone και την κάλυψη της εγγύησης.
 • Οι επισκευές μπορεί να είναι φθηνότερες για ορισμένα μοντέλα με αφαιρούμενο πίσω γυαλί και πιο δαπανηρές για μοντέλα που απαιτούν αποσυναρμολόγηση.
 • Οι καταναλωτές θα πρέπει να επιβεβαιώσουν το κόστος επισκευής και να διερευνήσουν επιλογές με την Apple ή εξουσιοδοτημένους παρόχους υπηρεσιών.

Κατανόηση της ζημιάς στο πίσω γυαλί iPhone

Η ζημιά στο πίσω γυαλί iPhone προκαλεί ανησυχία για πολλούς χρήστες, που συχνά οδηγεί σε προβλήματα λειτουργικότητας και δαπανηρές επισκευές. Τα ακόλουθα παρέχουν πληροφορίες για τη φύση μιας τέτοιας ζημίας.

Η ζημιά στο πίσω γυαλί μπορεί να κυμαίνεται από μικρές ρωγμές έως σοβαρές θραύσεις:

 • Μικρές ρωγμές: Ενδέχεται να μην επηρεάσει αμέσως τη λειτουργικότητα του τηλεφώνου.
 • Σοβαρή ζημιά: Μπορεί να οδηγήσει σε πρόσθετα προβλήματα, όπως ζημιά στο νερό ή σε κίνδυνο της δομικής ακεραιότητας.

Η Apple έχει ενημερώσει τις πολιτικές και το κόστος επισκευής, ώστε να αντικατοπτρίζουν αυτές τις αλλαγές σχεδιασμού και τα επίπεδα ζημιών. Με AppleCare+ κάλυψη, οι χρήστες επωφελούνται τώρα από μειωμένη χρέωση υπηρεσιών για επισκευές πίσω υαλοπινάκων. Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στις χρεώσεις υπηρεσιών:

 • Με το AppleCare+ (για τα κατάλληλα μοντέλα): Το τέλος ζημιάς πίσω γυαλιού είναι $29.
 • Χωρίς AppleCare+ (προηγούμενο κόστος): Η επισκευή πίσω γυαλιού θα επέστρεφε στους πελάτες 99 $.

Το κόστος επισκευής έχει γίνει πιο προσιτό, καθιστώντας λιγότερο επαχθές για τους κατόχους iPhone να επαναφέρουν τις συσκευές τους σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, ο σχεδιασμός του iPhone συνεχίζει να εξελίσσεται και με το καθένα νέο iPhoneυπάρχει πρόβλεψη για βελτιωμένη αντοχή και δυνητικά χαμηλότερο κόστος επισκευής.

Σοβαρότητα και κοινά αίτια

Η σοβαρότητα της ζημιάς στο πίσω γυαλί ενός iPhone μπορεί να ποικίλλει από μικρές γρατσουνιές έως μια εντελώς θρυμματισμένη επιφάνεια. Οι συνήθεις αιτίες περιλαμβάνουν τυχαίες πτώσεις, κρούσεις σε σκληρές επιφάνειες και πίεση που ασκείται στη συσκευή.

 • Γρατσουνιές: Μπορεί να προκύψει από επαφή με κλειδιά, νομίσματα ή τραχιές επιφάνειες.
 • Ραγισμένο ή θρυμματισμένο γυαλί: Συνήθως προκύπτει από πτώσεις ή σημαντικές κρούσεις.

Συνέπειες για τη λειτουργικότητα

Η ζημιά στο πίσω γυαλί του iPhone μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργικότητα της συσκευής. Για μοντέλα όπως το iPhone 12 και το iPhone 13, αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως η ασύρματη φόρτιση και η ακεραιότητα του συστήματος κάμερας.

 • Ασύρματη φόρτιση: Το πηνίο ασύρματης φόρτισης, που βρίσκεται κάτω από το πίσω τζάμι, μπορεί να παρουσιάσει δυσλειτουργία εάν το γυαλί υποστεί σοβαρή ζημιά.
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ: Η κάμερα, ειδικά σε προηγμένα μοντέλα όπως το iPhone 13 Pro και το iPhone 13 Pro Max, μπορεί να τεθεί σε κίνδυνο εάν η ζημιά επεκταθεί στην περιοχή του φακού της κάμερας.

Επιλογές για επισκευή πίσω γυαλιού iPhone

Όταν σπάσει το πίσω τζάμι του iPhone σας, έχετε πολλές επιλογές επισκευής. Από τις επίσημες υπηρεσίες της Apple έως τις επιδιορθώσεις «κάντε το μόνος σας», επιλέξτε την καλύτερη διαδρομή που διασφαλίζει ότι το τηλέφωνό σας θα επιστρέψει στην καλύτερη του μορφή, χρησιμοποιώντας ιδανικά γνήσια ανταλλακτικά για βέλτιστη απόδοση.

Ανάγνωση:  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Pure App από το Android & iPhone το 2024

Εξουσιοδοτημένος πάροχος σέρβις της Apple

Οι εξουσιοδοτημένοι πάροχοι σέρβις της Apple είναι έμπειροι στον χειρισμό επισκευών iPhone, χρησιμοποιώντας αυθεντικά ανταλλακτικά και διαδικασίες. Για όσους έχουν AppleCare+, το κόστος επισκευής μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερο. Στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά, η επίσκεψη σε αυτούς τους παρόχους εγγυάται ότι η ποιότητα της επισκευής είναι σύμφωνη με τα πρότυπα της Apple, η οποία γίνεται από αξιόπιστους επαγγελματίες.

Ανεξάρτητοι πάροχοι επισκευών

Υπάρχουν ανεξάρτητοι πάροχοι επισκευών, όπως το uBreakiFix by Asurion, που προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές και συχνά εγγύηση για τις υπηρεσίες τους. Αυτά μπορεί να μην χρησιμοποιούν πάντα ανταλλακτικά Apple, αλλά προσφέρουν μια βιώσιμη επιλογή για επισκευές εκτός εγγύησης. Ορισμένοι από αυτούς τους παρόχους διασφαλίζουν τη χρήση ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας και ενδέχεται να προσφέρουν ταχύτερες ανατροπές από τα επίσημα καταστήματα της Apple.

Λύσεις επισκευής DIY

Οι περιπετειώδεις χρήστες iPhone μπορεί να επιλέξουν μια προσέγγιση «φτιάξ’ το μόνος σου», ειδικά επειδή μοντέλα όπως το iPhone 14 και το iPhone 14 Plus έχουν κάνει πιο προσιτές τις επισκευές υαλοπινάκων. Ωστόσο, αυτό ενέχει κίνδυνο πιθανής ζημιάς στη συσκευή και μπορεί να ακυρώσει τυχόν υπολειπόμενη εγγύηση εάν δεν εκτελεστεί σωστά. Σκεφτείτε αυτήν τη διαδρομή μόνο εάν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία και είστε άνετοι με περίπλοκες ηλεκτρονικές επισκευές.

Παρατηρήσεις κόστους για επισκευές iPhone

Όταν πρόκειται για την επισκευή ενός iPhone, διάφοροι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν το κόστος. Επισκευή οθόνης και Επισκευή πίσω γυαλιού iPhone είναι από τις πιο κοινές υπηρεσίες που αναζητούν οι χρήστες iPhone. Γενικά, η τιμή για την επισκευή πίσω γυαλιού μπορεί να ποικίλλει, αλλά Ασουριόν αναφέρει ότι η διαδικασία είναι ευκολότερη και λιγότερο δαπανηρή για τα iPhone 14 και iPhone 14 Plus σε σύγκριση με τα μοντέλα iPhone 14 Pro.

Για όσους έχουν AppleCare+, το κόστος μπορεί να είναι σημαντικά χαμηλότερο. Εάν το πίσω γυαλί έχει ραγίσει, η Apple έχει σημειωθεί ότι μειώνει το τυπικό κόστος επισκευής από 99 $ σε πιο προσιτά $29. Οι πελάτες θα πρέπει να γνωρίζουν το όροι και Προϋποθέσεις του AppleCare+ τους για να κατανοήσουν την κάλυψη.

Επισκευές για iPhone που είναι Εκτός Εγγύησης μπορεί να είναι πιο ακριβό. Η επισκευή οθόνης ξεκινά από μια βασική τιμή και αυξάνεται ανάλογα με το μοντέλο και την έκταση της ζημιάς. Οι πελάτες χωρίς εγγύηση ή AppleCare+ ενδέχεται να το εξετάσουν UBreakiFix από τον Asurionπου προσφέρει α εγγύηση χαμηλής τιμής και γρήγορη εξυπηρέτηση.

Οι επιλογές για τους πελάτες επεκτείνονται έως και πάνω 700+ τοποθεσίες του UBreakiFix, διασφαλίζοντας ότι μπορείτε να βρείτε ένα τοπικό κατάστημα για βολική εξυπηρέτηση. Υπόσχονται υψηλή ποιότητα εξυπηρέτηση πελατώνκαι αν ανησυχείτε για το χρόνο που χρειάζονται οι επισκευές, είναι γνωστές για τους γρήγορους χρόνους εκκαθάρισης.

Συνοπτικά, το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον τύπο επισκευής, το μοντέλο iPhone, την κάλυψη της εγγύησης και τον πάροχο υπηρεσιών. Ακολουθεί ένας πίνακας που επισημαίνει το πιθανό κόστος:

Υπηρεσία AppleCare+ UBreakiFix από τον Asurion Εκτός Εγγύησης
Επισκευή τζαμιών πλάτης $29 Υπόκειται σε προσφορά Διαφέρει
Επισκευή οθόνης Με Αμοιβή Υπόκειται σε προσφορά Ξεκινώντας από $129

Όταν εξετάζετε το ενδεχόμενο επισκευών, η διεξοδική εξέταση των επιλογών σέρβις και του σχετικού κόστους μπορεί να οδηγήσει στην πιο οικονομική και αποτελεσματική επιλογή.

Ανάγνωση:  Έχει το Costco Scan and Go; Εξερεύνηση των επιλογών ολοκλήρωσης αγοράς στο κατάστημα

Η Διαδικασία Επισκευής

Όταν το πίσω γυαλί ενός iPhone είναι κατεστραμμένο, οι χρήστες έχουν πολλές οδούς επισκευής να εξετάσουν. Η σωστή επιλογή εξαρτάται από το κόστος, την ευκολία και τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών.

Επιλογές και διαδικασίες επισκευής

AppleCare+: Οι ιδιοκτήτες με κάλυψη AppleCare+ μπορούν να επισκευάσουν το πίσω γυαλί του iPhone τους έναντι χρέωσης σέρβις. Εάν η συσκευή είναι εκτός εγγύησης, το κόστος μπορεί να είναι σημαντικά υψηλότερο. Οι χρήστες χωρίς AppleCare+ θα πρέπει να επαληθεύουν την κατάσταση κάλυψής τους και τυχόν πιθανές χρεώσεις προτού αναζητήσουν επισκευές.

Αποστολή για επισκευή: Οι πελάτες μπορούν να στείλουν τη σπασμένη συσκευή τους στην Apple για επισκευή. Αυτό συνιστάται όταν δεν υπάρχουν τοπικοί πάροχοι υπηρεσιών ή για όσους προτιμούν τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών απευθείας από την Apple.

Επίσκεψη σε τοπικό κατάστημα: Η επίσκεψη σε ένα τοπικό κατάστημα της Apple ή σε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple είναι μια πρακτική επιλογή για όσους αναζητούν άμεση εξυπηρέτηση. Είναι απαραίτητο να κλείσετε ένα ραντεβού για να εξασφαλίσετε γρήγορη εξυπηρέτηση.

Εκτίμηση Ζημιών: Είτε σε ένα Apple Store είτε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών, ένας επαγγελματίας θα εκτιμήσει τη ζημιά. Η αξιολόγηση θα καθορίσει εάν η επισκευή καλύπτεται από την εγγύηση ή τη νομοθεσία για τους καταναλωτές.

Διαδικασία εξυπηρέτησης: Μόλις αξιολογηθεί, η συσκευή θα παραληφθεί για τη διαδικασία επισκευής. Μια εκτίμηση, που συχνά περιλαμβάνει το κόστος της εργασίας και των ανταλλακτικών, θα περιλαμβάνει επίσης τυχόν ισχύοντα φόρο. Οι επισκευές θα χρησιμοποιήσουν εξαρτήματα της Apple για τη διατήρηση της ακεραιότητας της συσκευής.

Υπηρεσίες επισκευής της Apple

Λάβετε μια εκτίμηση: Προτού δεσμευτούν για επισκευή με την Apple, οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο “Λήψη εκτίμησης” για να ελέγξουν το πιθανό κόστος. Αυτό το εργαλείο περιλαμβάνει τιμολόγηση για επισκευή οθόνης και άλλες χρεώσεις υπηρεσιών.

Εξουσιοδοτημένοι πάροχοι υπηρεσιών Apple: Για όσους προτιμούν αυθεντικά ανταλλακτικά Apple και πιστοποιημένο σέρβις, επισκεφτείτε έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple. Αυτοί οι πάροχοι τηρούν τα αυστηρά πρωτόκολλα επισκευής της Apple.

Εγγύηση: Οι επισκευές που πραγματοποιούνται από την Apple και τους εξουσιοδοτημένους παρόχους σέρβις της είναι πιθανό να καλύπτονται από τυχόν εναπομένουσες εγγυήσεις ή από την προστασία των καταναλωτών.

Ανεξάρτητες Υπηρεσίες Επισκευής

Ανεξάρτητοι πάροχοι επισκευών για την Apple: Ορισμένοι ανεξάρτητοι πάροχοι υπηρεσιών είναι πιστοποιημένοι από την Apple για την εκτέλεση επισκευών. Οι υπηρεσίες από αυτά τα πιστοποιημένα μέρη θα χρησιμοποιούν γνήσια ανταλλακτικά Apple.

uBreakiFix από τον Asurion: Ένα παράδειγμα ανεξάρτητης υπηρεσίας με πιστοποίηση της Apple είναι το uBreakiFix της Asurion, το οποίο πραγματοποιεί ποιοτικές επισκευές σε περισσότερες από 700 τοποθεσίες.

Οφέλη κόστους: Ανεξάρτητοι πάροχοι ενδέχεται να προσφέρουν ανταγωνιστικές τιμές. Οι χρήστες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τη χρήση γνήσιων ανταλλακτικών και να ρωτήσουν για τυχόν εγγυήσεις που προστατεύουν την ποιότητα επισκευής.

Ευκολία: Η επιλογή μιας ανεξάρτητης υπηρεσίας επισκευής μπορεί να είναι πιο βολική, ειδικά αν μένετε μακριά από ένα Apple Store ή έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο σέρβις της Apple. Οι πελάτες θα πρέπει να διασφαλίζουν ότι οι τεχνικοί είναι έμπιστοι επαγγελματίες.

Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος αντικατάστασης του πίσω γυαλιού ενός iPhone μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο και το πού γίνεται η επισκευή. Ακολουθούν συγκεκριμένα σημεία τιμών που πρέπει να περιμένετε για διαφορετικά μοντέλα iPhone.

Ανάγνωση:  Τα κορυφαία 5 εξαρτήματα μικροφώνου κάμερας δράσης

Ποιο είναι το τυπικό κόστος για την αντικατάσταση γυαλιού πλάτης iPhone 13 Pro Max;

Για ένα iPhone 13 Pro Max, η αντικατάσταση του πίσω γυαλιού μπορεί να κυμαίνεται από $150 έως $250 μέσω μιας υπηρεσίας επισκευής τρίτου μέρους.

Πόσο θα περίμενα να πληρώσω για την επισκευή πίσω γυαλιού iPhone 12;

Το κόστος επισκευής για το πίσω γυαλί ενός iPhone 12 θα μπορούσε επίσης να πέσει μεταξύ $150 και $250, αν και οι τιμές μπορεί να είναι χαμηλότερες με ασφάλιση όπως το AppleCare+.

Αξίζει η επισκευή πίσω γυαλιού για ένα iPhone 11 τα έξοδα;

Λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και την αξία του iPhone 11, η επισκευή πίσω γυαλιού συνήθως αξίζει τον κόπο και κοστίζει λιγότερο από τα νεότερα μοντέλα, συνήθως από 100 έως 200 $.

Μπορεί να επισκευαστεί το πίσω γυαλί σε ένα iPhone και αν ναι, πώς;

Ναι, το πίσω γυαλί σε ένα iPhone μπορεί να επισκευαστεί είτε από την Apple, έναν εξουσιοδοτημένο πάροχο υπηρεσιών, είτε από συνεργεία επισκευής τρίτων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Ποιο είναι το εκτιμώμενο εύρος τιμών για τη στερέωση του πίσω μέρους ενός iPhone 14;

Τα νεότερα μοντέλα iPhone, όπως το iPhone 14, ενδέχεται να έχουν κόστος επισκευής πίσω γυαλιού άνω των 200 $, ανάλογα με τις επιλογές επισκευής και την ασφαλιστική κάλυψη.

Τι τιμή πρέπει να προβλέψω για την επισκευή του πίσω γυαλιού σε ένα iPhone;

Γενικά, το κόστος επισκευής του πίσω γυαλιού σε ένα iPhone μπορεί να ξεκινήσει από 29 $ με την κάλυψη της Apple, αλλά μπορεί να ξεπεράσει τα 200 $ χωρίς αυτήν, ειδικά για πρόσφατα μοντέλα.

Πόσο κοστίζει το κόστος αντικατάστασης για το πίσω γυαλί του iPhone 13 Pro;

Εάν το πίσω γυαλί του iPhone 13 Pro σας έχει ραγίσει και έχετε AppleCare+, το κόστος μπορεί να μειωθεί σημαντικά σε περίπου 29 $. Χωρίς AppleCare+, το κόστος μπορεί να είναι υψηλότερο, αλλά οι ακριβείς τιμές δεν αναφέρονται εύκολα και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών.

Πού μπορώ να βρω την καλύτερη τιμή για επισκευή γυαλιού iPhone σε κοντινή απόσταση;

Για να βρείτε ανταγωνιστικές τιμές για επισκευές πλάτης γυαλιού iPhone σε κοντινή απόσταση, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επισκεφτείτε εξουσιοδοτημένα συνεργεία επισκευής, όπως τα Apple Stores ή πιστοποιημένους τεχνικούς τρίτων, όπως αυτοί στο uBreakiFix. Η σύγκριση των παρόχων υπηρεσιών στην περιοχή σας θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για τις καλύτερες διαθέσιμες τιμές.

Ποιο είναι το τυπικό κόστος επισκευής για το ραγισμένο γυαλί του iPhone 12;

Για ένα iPhone 12 με ραγισμένο πίσω γυαλί, το κόστος επισκευής με το AppleCare+ μειώθηκε πρόσφατα από τις προηγούμενες υψηλότερες τυπικές τιμές στα 29 $. Χωρίς πρόγραμμα AppleCare+, οι πελάτες πρέπει να επικοινωνήσουν με τα κέντρα εξυπηρέτησης για συγκεκριμένες τιμές.

Μπορεί να επισκευαστεί μια σπασμένη πλάτη iPhone και ποιες είναι οι συνέπειες;

Ναι, μια σπασμένη πλάτη iPhone μπορεί να επισκευαστεί, είτε μέσω της υπηρεσίας επισκευής της Apple είτε μέσω συνεργείων επισκευής τρίτων. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ότι η χρήση μη επίσημων υπηρεσιών επισκευής θα μπορούσε ενδεχομένως να ακυρώσει τυχόν υπάρχουσες εγγυήσεις.

Θεωρούνται υψηλά τα έξοδα για την επισκευή της πλάτης ενός iPhone;

Το κόστος επισκευής για το πίσω μέρος ενός iPhone μπορεί να φαίνεται υψηλό, ειδικά εκτός εγγύησης. Ωστόσο, με σχέδια προστασίας όπως το AppleCare+, τα έξοδα είναι πιο διαχειρίσιμα. Το κόστος επισκευής είναι επίσης συχνά ένα κλάσμα της τιμής αγοράς μιας νέας συσκευής.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του πίσω γυαλιού σε ένα νέο iPhone, όπως το iPhone 15;

Το κόστος αντικατάστασης του πίσω γυαλιού σε νεότερα μοντέλα iPhone όπως το iPhone 15 δεν έχει καθοριστεί, αλλά αναμένεται να ακολουθήσει τη δομή τιμολόγησης της μάρκας. Παράγοντες όπως η κάλυψη AppleCare+ μπορούν να μειώσουν σημαντικά αυτές τις χρεώσεις.