Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e24: Γρήγορη επιδιόρθωση

Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e24: Γρήγορη επιδιόρθωση

Καθώς οι οικιακές συσκευές προχωρούν και γίνονται πιο έξυπνες, γίνονται επίσης καλύτερες στην αναφορά τυχόν προβλημάτων ή αποτυχιών στον χρήστη, γεγονός που επιτρέπει την καλύτερη και ταχύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων.

Σε αυτό το άρθρο, μιλάμε για τον κωδικό σφάλματος E24 του πλυντηρίου πιάτων της Bosch, τις αιτίες του και πώς μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα.

Το σφάλμα μπορεί να προκληθεί από διάφορα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένων των εκκρεμών εργασιών συντήρησης. Εδώ είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους λόγους:

  • Ζημιά στον εύκαμπτο σωλήνα εισαγωγής.
  • Το κάλυμμα της αντλίας μπορεί να είναι χαλαρό.
  • Η σύνδεση αποχέτευσης είναι ακατάλληλη ή κατεστραμμένη.

Διαβάστε επίσης: Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e15: 3 διορθώσεις;

Ακολουθούν πέντε διορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.

Καθαρίστε το φίλτρο

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε σε τέτοιες περιπτώσεις είναι να καθαρίσετε το φίλτρο. Η ύπαρξη βουλωμένου φίλτρου μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα ή να μειώσει την αποτελεσματικότητα της συσκευής. Θα βρείτε το φίλτρο κάτω από το κάτω μέρος του πιάτου και τον βραχίονα ψεκασμού για τα περισσότερα μοντέλα. Απλώς αφαιρέστε το φίλτρο και πλύντε το με ζεστό νερό και σαπούνι.

Ανάγνωση:  Πώς βγάζω νερό από τη θύρα φόρτισης;

Καθαρίστε το πλυντήριο πιάτων σας

Αυτό είναι ουσιαστικά μια επέκταση του καθαρισμού του φίλτρου σας. Τυχόν βουλωμένα εξαρτήματα στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων μπορεί να προκαλέσουν διακοπή λειτουργίας άλλων εξαρτημάτων ή να μειώσουν την απόδοση της συσκευής, τόσο πολύ ώστε να ενεργοποιηθεί το E24.

Διαβάστε επίσης: Κωδικός σφάλματος Liftmaster 4-6: 3 Διορθώσεις

Ελέγξτε την αντλία αποστράγγισης

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το πρόβλημα μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα με τις αντλίες αποστράγγισης, όπως μια αδύναμη σύνδεση ή το κάλυμμα της αντλίας που είναι χαλαρό. Επίσης, ελέγξτε για πιθανά μπλοκαρίσματα, τα οποία μπορεί να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με μια απόφραξη φίλτρου.

Ελέγξτε τους σωλήνες εισαγωγής

Ένα άλλο πιθανό σημείο αστοχίας είναι ο εύκαμπτος σωλήνας εισαγωγής. Ελέγξτε εάν ο εύκαμπτος σωλήνας είναι εντάξει και δεν έχει περιττές τσακίσεις ή λυγίσεις. Τα προβλήματα με το διάκενο αέρα ή τον υψηλό βρόχο μπορούν επίσης να επεκταθούν για να προκαλέσουν προβλήματα με τον εύκαμπτο σωλήνα.

Εάν τίποτα άλλο δεν λειτουργεί για εσάς, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επικοινωνήσετε Βοήθεια υποστήριξης πελατών της Bosch για να βοηθήσετε έναν εξειδικευμένο τεχνικό να έρθει και να εξετάσει το πρόβλημα.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το HVAC;