Δημιουργήστε έσοδα από τα ιστολόγια και τα gadget σας: Συμβουλές ειδικών SEO, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μάρκετινγκ συνεργατών

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch

Κωδικοί σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch

Εάν είχατε μια κουραστική μέρα, ένας μεγάλος σωρός από πιάτα παρατείνει το όνειρό σας να ξαναπατήσετε με ένα μυθιστόρημα, μια μπύρα ή ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ. Εδώ μπαίνουν τα πλυντήρια πιάτων για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη. Με τα ποιοτικά και αθόρυβα πλυντήρια πιάτων της Bosch, τα σκεύη σας πλένονται σχολαστικά χωρίς να σας ενοχλούν.

Αυτό το άρθρο σάς παρέχει τους κωδικούς σφάλματος που τείνει να εμφανίζει το πλυντήριο πιάτων της Bosch και τι σημαίνει ο καθένας. Θα μάθετε επίσης τι πρέπει να κάνετε όταν δείτε ένα.

Διαβάστε επίσης: Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e24: 5 Διορθώσεις

Υπάρχουν αρκετοί κωδικοί σφάλματος που ένα πλυντήριο πιάτων Bosch μπορεί να διαγνώσει μόνο του και να εμφανίσει για να σας ενημερώσει για το σφάλμα. Αν αυτό δεν βοηθήσει, επικοινωνήστε με τη Bosch εδώ ή καλέστε στο 1-800-944-2904.

Κωδικοί σφαλμάτων πλυντηρίου πιάτων Bosch Λόγος Λύση Προσοχή
Σφάλμα Ε3 Το πλυντήριο πιάτων δεν μπορεί να συγκρατήσει νερό. Το πλυντήριο πιάτων δεν μπορεί να γεμίσει με νερό, επομένως μπορείτε να ελέγξετε εάν η βαλβίδα εισόδου της παροχής νερού είναι άθικτη. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν συστραφεί σωλήνες
Σφάλμα Ε4 Κατεστραμμένος αισθητήρας ροής νερού Όταν οι εναποθέσεις ασβεστίου εμποδίζουν τον τροχό του αισθητήρα νερού, δεν μπορεί να ανιχνεύσει την ποσότητα νερού. Αντικαταστήστε τον αισθητήρα ροής το συντομότερο δυνατό
Σφάλμα Ε5 Το νερό ξεχειλίζει Όταν το νερό ξεχειλίζει, αποσυνδέστε τον διακόπτη του πλυντηρίου πιάτων. Ξαναβγάλτε το μετά από λίγο. Μπορείτε να ελέγξετε εάν ο πλωτηροδιακόπτης λειτουργεί.
Σφάλμα Ε6 Βλάβη με αισθητήρα νερού Το νερό μπορεί να είναι θολό ή θολό. Ελέγξτε εάν ο αισθητήρας aqua είναι λειτουργικός. Σταματήστε να χρησιμοποιείτε το πλυντήριο πιάτων εάν το νερό είναι βρώμικο ή θολό λόγω μικρών σωματιδίων.
Σφάλμα Ε9 Υπάρχει πρόβλημα με το θερμαντικό στοιχείο. Μπορεί να οφείλεται σε συγκόλληση στο ρελέ του θερμαντήρα. Αντικαταστήστε το θερμαντικό στοιχείο. Αποφύγετε τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων
Σφάλμα Ε12 Η συσσώρευση αλάτων στην αντλία θερμότητας Το σκληρό νερό αφήνει εναποθέσεις αλάτων με τη χρήση αφαλάτωσης Bosch. Χρησιμοποιήστε μαλακτικό αλάτι στο πλυντήριο πιάτων ή στο αποσκληρυντικό νερού.
Σφάλμα Ε14 Πρόβλημα με το σύστημα πλήρωσης νερού του πλυντηρίου πιάτων Επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης πελατών της Bosch:
στο 1-800-944-2904.
Αποφύγετε τη χρήση του πλυντηρίου πιάτων.
Σφάλμα Ε15 Παρουσία νερού στη βάση του πλυντηρίου πιάτων Κλείστε την εισροή νερού. Επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης πελατών της Bosch. Το σύστημα προστασίας από διαρροές του πλυντηρίου πιάτων σας ενεργοποιείται.
Σφάλμα Ε16 ή Ε17 Το νερό δεν μπορεί να εισρεύσει στο σύστημα Κλείστε την εισροή νερού και, στη συνέχεια, ελέγξτε εάν ο σωλήνας εισόδου είναι στριμμένος ή κατεστραμμένος. Επικοινωνήστε με το κέντρο υποστήριξης πελατών της Bosch για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια.
Σφάλμα Ε18 Εμπόδιο στη ροή του νερού στο πλυντήριο πιάτων Το νερό δεν αντλείται σωστά και η στάθμη είναι πολύ χαμηλή Ελέγξτε εάν το νερό τροφοδοτείται με σταθερό ρυθμό 10 λίτρων/λεπτό. Επίσης, ελέγξτε για τυχόν συστροφή ή ζημιά στο σωλήνα νερού
Σφάλμα Ε22 Το πλυντήριο πιάτων είναι μπλοκαρισμένο Το φίλτρο πρέπει να καθαριστεί καθώς είναι πιθανό να έχει βουλώσει λόγω υπολειμμάτων τροφών. Καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριο πιάτων σας και καθαρίζετε καλά το φίλτρο.
Σφάλμα Ε23 Ο σωλήνας αποστράγγισης είναι φραγμένος Επικοινωνήστε με την υποστήριξη πελατών της Bosch Αυτό μπορεί να συμβαίνει συχνά, επομένως πρώτα, απενεργοποιήστε την εισροή νερού. Στη συνέχεια, καλέστε το κέντρο υποστήριξης.
Σφάλμα Ε24 Μια απόφραξη στο φίλτρο προκαλεί ακατάλληλη αποστράγγιση Ο σωλήνας εισαγωγής μπορεί να είναι κατεστραμμένος ή στριμμένος. Μπορεί επίσης να οφείλεται σε χαλαρό κάλυμμα της αντλίας ή στην ακριβή θέση της απόρριψης των σκουπιδιών. Ελέγξτε την κατάσταση του σωλήνα εισόδου. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να σφίξετε το κάλυμμα της αντλίας που βρίσκεται κάτω από το φίλτρο. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι η τάπα αποστράγγισης της απόρριψης απορριμμάτων έχει αφαιρεθεί εάν είναι ίδια με την αποστράγγιση του πλυντηρίου πιάτων σας.
Σφάλμα Ε25 Η αντλία αποστράγγισης είναι είτε βουλωμένη είτε λείπει είτε χαλαρή. Εάν το κάλυμμα της αντλίας αποστράγγισης είναι χαλαρό, μπορείτε να το σφίξετε αφαιρώντας το φίλτρο. Αφαιρέστε το κάλυμμα της αντλίας αποστράγγισης και πλύντε το με σαπούνι κάτω από νερό.

Με την καινοτόμο τεχνολογία σε άνοδο, είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν ορισμένα λάθη. Ωστόσο, με το πλυντήριο πιάτων της Bosch, σας παρέχεται εξυπηρέτηση πελατών και βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο. Μπορείτε επίσης να ανατρέξετε στα εγχειρίδια χρήσης σε περίπτωση αμφιβολίας.

Ανάγνωση:  Η ολλανδική εταιρεία κατασκευής chip NXP επιβεβαιώνει παραβίαση δεδομένων και διαρροή δεδομένων πελατών

Διαβάστε επίσης: Κωδικός σφάλματος πλυντηρίου πιάτων Bosch e15: 3 διορθώσεις;

Σάνια Ουσμάνι

Σάνια Ουσμάνι

Πάντα περίεργος, ήρεμος και λίγο τρελός, μπορείς να με βρεις να ονειροπολώ ή να μελετώ. Μανιώδης αναγνώστης, ταξιδιώτης και απόφοιτος της Επιστήμης της Αεροπορίας, μου αρέσει να αποκτώ νέες εμπειρίες στη ζωή και να κοιτάζω τα αστέρια. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της εδώ: [email protected]